Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DarkNation
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Nechápem, ako sú dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa DarkNation »

Pochopitelne niekto moze povedat nech to vytvorim rovnako fake sposobom aj ja, ale to je nezmysel a pretvarovat sa jednoducho nedokazem
Tak pokial to teda chapem spravne, muz si moze zadovazit sex len v dvoch pripadoch:
1. Je bud pekny, bohaty, vysportovany, uspesny a zdravy alebo
2. sa vie dobre pretvarovat

Je tak?
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

DarkNation napísal:
Tak pokial to teda chapem spravne, muz si moze zadovazit sex len v dvoch pripadoch:
1. Je bud pekny, bohaty, vysportovany, uspesny a zdravy alebo
2. sa vie dobre pretvarovat

Je tak?
V tom prvom ked ti +/- 1 chyba tak sa to este da ukocirovat.
Co sa druheho tyka - slovo pretvarovat som nezvolil najvhodnejsie - skor by to malo byt na styl "ma o sebe nazor lepsi ako objektivny" (ci uz vedome alebo nevedome).
DarkNation
Expert
Expert

Ked si o tebe myslim ze si traged a tvoja matka si to o tebe nemysli, ba co viac, ma ta za toho najsikovnejsieho, najkrajsieho, najzlatsieho chlapca na svete tak ktory z nas dvoch ma pravdu, resp. koho nazor je viac objektivnejsi?
LeibnitzX
Expert
Expert

DarkNation napísal:Ked si o tebe myslim ze si traged a tvoja matka si to o tebe nemysli, ba co viac, ma ta za toho najsikovnejsieho, najkrajsieho, najzlatsieho chlapca na svete tak ktory z nas dvoch ma pravdu, resp. koho nazor je viac objektivnejsi?
Neviem ako je to relevantne k teme. Ty o mne asi nemas dost dat na vyhodnotenie. Rodicia su velmi zaujati od prirody (keby si nemysleli, ze to ich vrieskajuce decko je najkrajsie tututu tak by ho asi vyhodili na treti den co ich nenechalo vyspat sa a revalo akoby bolo za to platene). Takze ten nazor je viac-menej irelevantny

edit: gramaticka hrubka :smt017
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

:) chalani nechcem vám do toho kecať, ale ešte sa tu aj zbytočne povadíte kvoli vašim nazorom :)
Leibnitz :)...niesi síce vysoký ale ako som spomenul poznám osobne aj nižších ako ty a mali a maju frajerky.
- poznám tučných mužov maju frajerky
- poznám 190 cm vysokých chlapov a su chudý kedže im rýchlo spaluje metabolizmus a maju frajerky
- poznám chalanov čo niesu v tvári krásavci a maju frajerky
- poznám chalana co má 23 (moj ex spoluziak) a v tvári vyzerá na 16, je vysoký ako jeho baba, meria 175 cm a ona cez 170 cm a su spolu :wink: a ti poviem je to fakt kočka by som povedal ze nadpriemer vo vsetkom proste luxus.
No a čím ženu očaríš je to aké máš oči,usmev, postavu( nemusí byt vyšportovaná),vystupovanie,osobnostné vyžarovanie a charizmu, charakter...a je jedno ci más 174 cm alebo 185 cm...a ako som ti písal predtým, najdi si teda babu co má okolo 160 cm ked uz chces byt vyšší od baby :)
A ako ti uz tu chalani písali tak tvoj problem je ten ze nechodis medzi ženy..proste niesi v snimi v kontakte a poviem ti narazis aj na také a onaké baby co sa týka ich charakteru a myslenia.
Nebudes sa kazdej páčiť stým dopredu počítaj,ale počítaj aj stým ze nejakej určite padnes do oka,sak skušaj a sebazdokonaluj svoje vnútorné ja
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

LeibnitzX napísal:
Chyba sa stala v tom, ze si si neprecital/nepochopil moj komentar. Tona muzov tie vlastnosti pochopitelne nema, teda ich sebavedomie by rozhodne nemalo lietat v oblakoch ale su tak sprosti/namysleni/v iluziach ze ho maju, a je to fake. Ich sebavedomie nekoreluje s ich schopnostou/vlasnostami (nieco ako papierova mena, ktora nie je kryta nicim) a zeny im s radostou zozeru => maju vztah.

Pochopitelne niekto moze povedat nech to vytvorim rovnako fake sposobom aj ja, ale to je nezmysel a pretvarovat sa jednoducho nedokazem.
Moje sebavedomie nespociva v tom, ze som vysoky (nie som nizky, ale nepripadam si extra vysoky. taky priemer, mozno lahky nadpriemer v mojom okoli). Moje sebavedomie nespociva v tom, ze som vysportovany (som tucny). Moje sebavedomie nespociva v tom, ze som pekny (lebo niesom). Moje sebavedomie nespociva v tom, ze mam dobry job (monkey business), alebo prachy (lebo zle si sice nezijem, ale nemam sa ani nejak extra dobre)
Moje sebavedomie spociva v tom, ze sa dokazem rozumne obliect, co sa da naucit, ze som nieco napriek problemom ktore som mal, dokazal, co nie je nic nezvladnutelne, a v tom, ze viem, ze viem konverzovat s random ludmi kdekolvek a kedykolvek, a to sa da naucit.
Papierova mena je, btw., kryta vykonom narodneho hospodarstva, realnou pridanou hodnotou. Nie umelym konstruktom, ktorym sa zlato stalo preto, lebo sa ligoce a nie je tak uplne banalne ho najst.

Yo, a opakujem. Tvojim problemom neni to, ze si nizky, tvojim problemom je to, ze sa bojis vytvorit si prilezitosti, a miesto toho hladas vyhovorky. Keby sa kazdy kto sa po 10 pokusoch nenasiel robotu vysral na hladanie, mame 50%+ nezamestnanost. Ludia ktori robotu chcu si ju najdu. Nie hned. Niekto za pol roka, niekto za rok. Ale najdu, ak nie su uplne mimo. A najst si zenu je este lahsie.
Ked nejde Mohamed k hore, najde si hora ineho Mohameda. Tak sa neser a hybaj do hory.
DarkNation
Expert
Expert

Jedine co som tym chcel povedat je ze v tomto smere objektivny nazor neexistuje, pretoze kazdy clovek ta moze vnimat inak, cenit/nenavidiet na tebe ine veci. Ide hlavne o to ako sa vnimas ty sam, takze ked sam seba presvedcis o tom ze si nizky trulo (lebo mas 170cm a priemer v krajine v ktorej zijes je 172cm) tak to ovplyvni cele tvoje spravanie, nebudes posobit sebavedomo a zeny to ihned vycitia.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Leibnitz, prepáč, že ti to poviem takto kruto, ale vyhováraš sa na blbosti aby si ospravedlnil vlastnú neschopnosť.
Pojem sebavedomie chápeš dosť skreslene. Ide o uvedomenie si svojich kvalít, či už vrodených alebo nadobudnutých. To tvoje "kritérium dokonalosti" je len ľudský výmysel, ktorý si vytvorila spoločnosť sama a ty sa nechávaš uháňať davom ako taká ovca.

Ty si v prvom rade musíš uvedomiť svojich kvalít, v čom si dobrý. Hovoril si že beháš, takže asi nejaký obtlstlý smradľavý človeka pripomínajúci netvor za počítačom nie si. Zdáš sa nadpriemerne inteligentný, čo sa ale samozrejme ťažko posudzuje z internetovej komunikácie, možno si len šedý priemer. Už len nejaké takéto maličkosti by ti mali dodať dosť sebavedomia na to, aby si sa odvážil urobiť niečo ako osloviť dievča, no nie? Určite budeš príťažlivejší, keď dievča uvidí že si veríš a nie si dosratý z každej kraviny. Už len fakt, že vidí, že máš vo veciach jasno, ti určite pomôže. Veď keby ide vo vzťahoch iba o výšku, peniaze alebo vzhľad, tak tu väčšina z nás nie je.

Bol som z časti ako ty, tiež som si myslel že na veľa vecí nemám a bál som sa rôznych vecí v komunikácii s ľuďmi, proste som nemal sebavedomie. Neskôr som si ale uvedomil svojich kvalít. Že síce nevyzerám dobre, ani nie som športovo zdatný, ale som vysoko inteligentný a valnú väčšinu populácie dokážem schovať do vrecka vo veciach v ktorých som dobrý. Vyvstala mi otázka: ako to, že viem riešiť diferenciálne rovnice, ale neviem osloviť dievča? Veď predsa osloviť dievča vie veľké percento populácie, prečo nie ja? Hneď to išlo ľahšie... Začal som skúšať aj ďalšie iné veci, ktoré mi dovtedy nešli, a ono to zrazu išlo, keď som si povedal, že to dokážem. Momentálne si verím, že pri dostatku času a trpezlivosti sa dokážem naučiť čokoľvek, čo mi dodáva neskutočné množstvo sebavedomia a vôbec si nemyslím že je to len vsugerované, neoprávnené sebavedomie.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

LeibnitzX: taka osobna otazka. Co ti dava pocit, ze sa sam na seba pozeras objektivne? Sice si to nikde explicitne nenapisal ale medzi riadkami je to dost zretelne.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

myslim, ze mas nejaku obsedantno-kompulzivnu poruchu, akosi prilis rozoberas cisla a dajake ko*ot iny. moje bmi bolo vzdy niekde okolo 25, sportovat som nesportoval, penazi som mal len kolko bolo treba, ale neriesil som. problem nieje v tom ze studujes na matfyz. Ja som studoval na strojarine a na VS som nedal ziadnu moju spoluziacku alebo proste babu z fakulty. Holt chlope, musis viac chlastat, kde inde ich chces stretnut? Musis sa vediet odviazat, a ked to nevies tak to rob nie kvoli tomu aby si daku zbalil, ale aby si sa odreagoval. Urcite mas spoluziakov, kamaratov tak chod s nimi do mesta, urcite tam bude niekto kto ma kopec kamaratok (a keby aj nie, tak pri vedlajsom stole uz nejake tie baby budu). A potom skusaj, len si pokecaj a nechaj to tak, mozno ju stretnes aj nabuduce, mozno stretnes inu, hlavne to neries v hlave cez cisla, matfyz je na pracu, nie na zivot.

a btw, urcite je v meste podnik, kam chodi vela mladych ludi.
LeibnitzX
Expert
Expert

Nechcem zniet negativne - ty si tu radu myslel dobre, ale pokusit sa stretnut babu na diskoteke/bare je asi dost nerealne, kedze ludia (aj zeny aj muzi) v tychto podnikoch idu skor za vzhladom. Pride mi to tak, ze moj hlavny asset (povaha, asi aj ta zbehlost) sa v tomto prostredi da len velmi tazko marketovat. A sice ak som okrem vysky OK, tak ked sa obmedzime na fyzicke parametre (beriem to, ze zeny sa pozeraju dost na nefyzicke, ale predpokladame, ze v tomto prostredi sa pozeraju na ne dost) tak ta alokacia len fyzickych assetov bude (podla dolezitosti)
  • * Vyska (navyse zeny tam chodia v opatkoch takze som mensi pomaly od kazdej)
    * tesne za nou tvar (toto kriterium mi nevadi)
    ... dlho nic
    * postava (V-ckovy tvar, svaly, etc.)
    * ine fyzicke featury
cize ziadna vyhra.
Navyse ... dnes som nasiel toto: http://i.imgur.com/Z8jjN4h.jpg (ta slecna bude asi tava, ale okamzite dostala desiatky like-ov, takze asi az tak off-topic nebude). 5'10" = ~178cm. A nie, friends v tomto kontexte nie je pozitivne slovo.

Okrem toho nepijem (nerad by som riskoval, moje geny su v tomto dost rizikove) a ani neplanujem zacat. A "zacni pit koli zenam" - tak to je jedna z mala veci, ktore su za hranicou. Tym sa nechcem dotknut ludi ktori piju, naopak - uplne to tolerujem (ale cakam, ze rovnako bude tolerovane aj moje rozhodnutie)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Hľadaj dôvody prečo sa to nedá... Pokračuj v tej sebaľútosti, dobre sa to číta pred spaním
LeibnitzX
Expert
Expert

Ono ked sa na to pozriem co najmenej zaujato tak to moze sebalutost pripominat, ale urcite to nie je tak myslene. Navyse, tvoj komentar je takmer bez informacnej hodnoty a ... dost nekonstruktivny.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

LeibnitzX napísal:Nechcem zniet negativne - ty si tu radu myslel dobre, ale pokusit sa stretnut babu na diskoteke/bare je asi dost nerealne, kedze ludia (aj zeny aj muzi) v tychto podnikoch idu skor za vzhladom. Pride mi to tak, ze moj hlavny asset (povaha, asi aj ta zbehlost) sa v tomto prostredi da len velmi tazko marketovat. A sice ak som okrem vysky OK, tak ked sa obmedzime na fyzicke parametre (beriem to, ze zeny sa pozeraju dost na nefyzicke, ale predpokladame, ze v tomto prostredi sa pozeraju na ne dost) tak ta alokacia len fyzickych assetov bude (podla dolezitosti)
  • * Vyska (navyse zeny tam chodia v opatkoch takze som mensi pomaly od kazdej)
    * tesne za nou tvar (toto kriterium mi nevadi)
    ... dlho nic
    * postava (V-ckovy tvar, svaly, etc.)
    * ine fyzicke featury
cize ziadna vyhra.
Navyse ... dnes som nasiel toto: http://i.imgur.com/Z8jjN4h.jpg (ta slecna bude asi tava, ale okamzite dostala desiatky like-ov, takze asi az tak off-topic nebude). 5'10" = ~178cm. A nie, friends v tomto kontexte nie je pozitivne slovo.

Okrem toho nepijem (nerad by som riskoval, moje geny su v tomto dost rizikove) a ani neplanujem zacat. A "zacni pit koli zenam" - tak to je jedna z mala veci, ktore su za hranicou. Tym sa nechcem dotknut ludi ktori piju, naopak - uplne to tolerujem (ale cakam, ze rovnako bude tolerovane aj moje rozhodnutie)
este raz: "myslim, ze mas nejaku obsedantno-kompulzivnu poruchu, akosi prilis rozoberas cisla a dajake ko*ot iny"

ked sa nechces uvolnovat alkoholom, tak si zajdi do cajovne? tam chodia same inteleguanky co nepiju. zatial som videl 3 strany vyhovoriek. to aj v praci planujes takto "pracovat"?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

na tom chlaste daco bude, mal som 6 zien v posteli z toho 4 boli "vazne" vstahy, posledny trval 3,5 roka, a okrem prvej frajerky co som zbalil na skautskom tabore, tak pri vsetkych ostatnych to zacalo chlastom :D ale co som v anglicku tak nepijem skoro vobec a tak to aj vyzera... :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

brainwirm napísal:na tom chlaste daco bude, mal som 6 zien v posteli z toho 4 boli "vazne" vstahy, posledny trval 3,5 roka, a okrem prvej frajerky co som zbalil na skautskom tabore, tak pri vsetkych ostatnych to zacalo chlastom :D ale co som v anglicku tak nepijem skoro vobec a tak to aj vyzera... :D
a možno aj preto o všetkých vzťahoch (aj tých "vážnych") hovoríš v minulom čase :smt006
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

LeibnitzX napísal:Ono ked sa na to pozriem co najmenej zaujato tak to moze sebalutost pripominat, ale urcite to nie je tak myslene. Navyse, tvoj komentar je takmer bez informacnej hodnoty a ... dost nekonstruktivny.
co ine ocakavas, ked si nebol ochotny pouzit ani jednu radu z tych, ktore tu padli?
namiesto toho len hladas dalsie a dalsie vyhovorky, preco sa to neda

btw, mam znameho, ktory ma 160 cm a zasuva pravidelne, nie je ani extra pekny, jemne plesaty vo veku 27 rokov, informatik, v jeho sexualnom zivote mu to ale velmi neprekaza

aby sme to teda zhrnuli, chyba nie je v tvojej vyske, chyba je v tebe
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Pritazlivost zeny vychadza majoritne z jej vyzoru.
Pritazlivost muza vychadza majoritne z jeho spravania.

A stale by som rad odpoved na otazku:
javatar napísal:LeibnitzX: taka osobna otazka. Co ti dava pocit, ze sa sam na seba pozeras objektivne? Sice si to nikde explicitne nenapisal ale medzi riadkami je to dost zretelne.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Čau LeibnitzX, áno ženy sa dívajú ako vyzeráš, teda aspoň v ZA kraji, tu chalani píšu, že tlstý a škaredý chlapi majú pekné baby, zasúvajú kde prídu? Nikdy som o tom nepočul/ možno zasúvaju medzi madrac???/
Ale pozor stačí aby si bol sympatický a troška na sebe makal myslim na postave /aby si bol chlap/ a už sa Ti brána vzťahov otvára. Ale čo chalani maju pravdu, musis byt psychicne vyrovnaný človek, ja tiež som není buhvico, ale tak snažím sa hľadať dievča k sebe " šedú myšku", a tiež som rozmyšlal ako Ty, to bola ale hlupost. Zivot treba brat s prehladom, raz Ti nieco vychadza a raz nie a tak je to aj z divklami :)
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

najhorsie je ked budes hladat chybu niekde kde nie je (vo vyske), namiesto toho aby si hladal tam kde mas problem a to v tom ze nemas s akym dievcatom komunikovat, proste nepoznas baby, nemas kamosky, spoluziacky, kamosove frajerky (na tych sa celkom dobre trenuje konverzacia s dievcatom lebo predsa len ked vies ze to je kamosova frajerka tak ju neberes tak ako keby bola volna). Musis ci chces ci nechces spoznavat novych ludi a zeny v prvom rade. Zo zaciatku je jedno ci sa ti budu pacit, ci budu inteligentne alebo menej, podla mna najdôlezitejsi je trening konverzacie, lebo zozaciatku nebudes sam sebou, ale ked konecne prekonas tu hranicu a budes pri zene uplne v pohode, tak az vtedy mas sancu niaku zbalit. Nepozeraj na svoje nedostatky (vsetci ich maju, nikto nie je dokonaly) ale uspesny balic vyzdvihuje predovsetkym svoje prednosti a tym sa snazi zapôsobit na zenu. Nemyslim si ze to je niake pretvarovanie, ale chces sa jej zapacit tak predsa sa jej nebudes stazovat ako to robis teraz tu. Naozaj nehladaj vyhovorky ale hladaj riesenia. Ked si budes verit tak skôr ci neskôr to dokazes, ked si povies ze to nedokazes tak to nedokazes. Vsetko je v tvojej hlave, nie v tom ci mas 165cm, 175cm alebo 185cm, to su uplne nepodsatne faktory. Pozri aku ma Nick Vujicic zenu :)
Napísať odpoveď