LeibnitzX napísal:
Chyba sa stala v tom, ze si si neprecital/nepochopil moj komentar. Tona muzov tie vlastnosti pochopitelne nema, teda ich sebavedomie by rozhodne nemalo lietat v oblakoch ale su tak sprosti/namysleni/v iluziach ze ho maju, a je to fake. Ich sebavedomie nekoreluje s ich schopnostou/vlasnostami (nieco ako papierova mena, ktora nie je kryta nicim) a zeny im s radostou zozeru => maju vztah.
Pochopitelne niekto moze povedat nech to vytvorim rovnako fake sposobom aj ja, ale to je nezmysel a pretvarovat sa jednoducho nedokazem.
Moje sebavedomie nespociva v tom, ze som vysoky (nie som nizky, ale nepripadam si extra vysoky. taky priemer, mozno lahky nadpriemer v mojom okoli). Moje sebavedomie nespociva v tom, ze som vysportovany (som tucny). Moje sebavedomie nespociva v tom, ze som pekny (lebo niesom). Moje sebavedomie nespociva v tom, ze mam dobry job (monkey business), alebo prachy (lebo zle si sice nezijem, ale nemam sa ani nejak extra dobre)
Moje sebavedomie spociva v tom, ze sa dokazem rozumne obliect, co sa da naucit, ze som nieco napriek problemom ktore som mal, dokazal, co nie je nic nezvladnutelne, a v tom, ze viem, ze viem konverzovat s random ludmi kdekolvek a kedykolvek, a to sa da naucit.
Papierova mena je, btw., kryta vykonom narodneho hospodarstva, realnou pridanou hodnotou. Nie umelym konstruktom, ktorym sa zlato stalo preto, lebo sa ligoce a nie je tak uplne banalne ho najst.
Yo, a opakujem. Tvojim problemom neni to, ze si nizky, tvojim problemom je to, ze sa bojis vytvorit si prilezitosti, a miesto toho hladas vyhovorky. Keby sa kazdy kto sa po 10 pokusoch nenasiel robotu vysral na hladanie, mame 50%+ nezamestnanost. Ludia ktori robotu chcu si ju najdu. Nie hned. Niekto za pol roka, niekto za rok. Ale najdu, ak nie su uplne mimo. A najst si zenu je este lahsie.
Ked nejde Mohamed k hore, najde si hora ineho Mohameda.
Tak sa neser a hybaj do hory.