To už bude závisieť od jej vyspelosti. Normálna nič nebude hovoriť, ak bude trochu dzignutá, môže si začať robiť z neho väčšiu srandu.. a ak má autor tejto témy slabšie nervy, určite ho tie ohováračky naserú a z pomsty to video naozaj zverejní.. a potom to už ona môže kľudne dať na políciu. A vôbec nemusí spomínať, či mu dala za domáce úlohy alebo z lásky.. vôbec to nebude podstatné. Kľudne môže tvrdiť, že to bolo z lásky, bude to jednoducho tvrdenie proti tvrdeniu - veď aj tak si každý bude myslieť niečo iné.Runes napísal:A po 3 nikam nepojde a ani srandu si robit nebude lebo bude posrata ze to zverejnis.
nahrávanie rozhovoru bez vedomia
Re: nahrávanie rozhovoru bez vedomia
Berme ale do uvahy, ze normalna/vyspela asi nieje kedze za domace ulohy plati svojim telom...
Lub0$.. tak to by som zase určite nebral ako dôkaz jej normálnosti/nenormálnosti - obzvlásť v dnešnej dobe. 
-
javatar
Hardcore addict
Zaplatit vlastnym telom nejakej fesnej babe za to keby za mna pracovala. Neviem ako ty ale rozhodne by som to zvazil...Lub0$ napísal:Berme ale do uvahy, ze normalna/vyspela asi nieje kedze za domace ulohy plati svojim telom...
No hej, ale typek pise, ze sa povazuje za nerda, pri vysloveni toho slova sa mi v hlave zobrazia rozne podoby takeho cloveka, ked si to prenesiem do zenskeho rodu, tak neviem ci by sa mi vobec postavil
//Brm, opytaj sa sam seba ci by si chcel partnerku s takou povahou.
//Brm, opytaj sa sam seba ci by si chcel partnerku s takou povahou.
Lub0$.. ťažko povedať, ani jej povaha sa nedá podľa tohto posúdiť.
Každopádne, ak by toto spravila moja partnerka ešte predtým ako sme sa spoznali (ak v tom čase nikoho nemala), neprikladal by som tomu nejaký zvláštny význam. Všetci sme vo svojej mladosti spravili niečo šialené, s čím by sme sa svojmu partnerovi radšej nezdôverili. U mňa by mala problém iba ak by toto robila aj v čase, keď má stáleho partnera (mňa alebo niekoho iného).

Preco myslite, ze tam islo len o ulohy? Co ked mala o neho zaujem, pacil sa jej a nevedela ako na to? Alebo si myslite, ze to spravila napriklad 5x len kvoli uloham abo zadaniam do skoly?
test: ty sa slovu "naivita" smeješ do očí. 
Autor témy, pošli slečne link na Hojka, tu sa s domácimi úlohami pomáha zadarmo, tu by nikoho t*tkať nemusela.
Autor témy, pošli slečne link na Hojka, tu sa s domácimi úlohami pomáha zadarmo, tu by nikoho t*tkať nemusela.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Načo by ju sem posielal. Či si chcete podeliť úlohy a "pomáhať" jej viacerí? 
// myslel som to tak, že načo by ju sem posielal, keď jej môže robiť úlohy on sám so všetkými benefitmi.
// myslel som to tak, že načo by ju sem posielal, keď jej môže robiť úlohy on sám so všetkými benefitmi.
Nie, narážal som na túto tému, kde ľudia pomáhajú aj bez sexu. 
skolske-domace-ulohy-na-fore-t134048.html
// jaj, sorry, nezaplo mi.
skolske-domace-ulohy-na-fore-t134048.html
// jaj, sorry, nezaplo mi.