pri hraní my nefunguje viac kláves naraz
pri hraní my nefunguje viac kláves naraz
Dobrý den mám taký problém pri hraní hier na notebooku mi nejdu stlačit dve klávesi naraz teda ked ovládam auto w,a,s,d tak mi nejde naraz stlačit WA a WD
dakujem za odpoved.
dakujem za odpoved.
Re: pri hraní my nefunguje viac kláves naraz
vitaj na fore, aka je otazka?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Funguje ti to inde?
Teda, presnejsie chod tuto: http://www.microsoft.com/appliedscience ... ained.mspx a skus tu appku (klikni na klavesnicu a stlac naraz WSAD a par dalsich klaves).
Neverim ze by notebook nemal aspon 3 key rollover.
Teda, presnejsie chod tuto: http://www.microsoft.com/appliedscience ... ained.mspx a skus tu appku (klikni na klavesnicu a stlac naraz WSAD a par dalsich klaves).
Neverim ze by notebook nemal aspon 3 key rollover.
-
hrban
Addict
pravdepodobne nejaký vírus (keylogger, číta čo sa stláča na klávesnici a preto blokuje viac kláves naraz). Prebehni komplet PC cez MBAM / spyware doctor.
Poprípade je to nejaká stará hra, čo proste nedokáže pracovať s viac ako jednou stlačenou klávesou, ale tomu až tak neverím.
Poprípade je to nejaká stará hra, čo proste nedokáže pracovať s viac ako jednou stlačenou klávesou, ale tomu až tak neverím.
-
Thommas
Addict
Máš Asus notebook? Pri nich je na support stránke Keyboard Filter. Ten si nainštaluj.
Niektore klavesnice su tak robene ze pri stlaceni nefunguju urcite dalsie klavesy. Sportove hry nato doplacaju najviac (tam treba drzat niekedy 3-4 klavesy naraz) Ten virus by ma nenapadol ale nevylucujem ho.
-
Jozinek333
Zablokovaný
Srandista, že keylogger blokuje stláčanie viacerých klávesníc naraz..hrban napísal:pravdepodobne nejaký vírus (keylogger, číta čo sa stláča na klávesnici a preto blokuje viac kláves naraz). Prebehni komplet PC cez MBAM / spyware doctor.
-
kukiak
Addict
Moj NB HP to robi tiez.. proste viac klaves nezvladne, takze asi bezna vec na niektorych.
-
hrban
Addict
neverím, že ešte v roku 2014 niekto vyrobí NB s klávesnicou, kde nejde WASD naraz, veď to šlo na CS už 10 rokov dozadu, čiže keby môj NB nezvláda aspoň 3 klávesy naraz, asi ho otrieskam predajcovi o hlavu...
Hľadal by som software chybu, určite nie HW.
a btw, bežná vec, že ak je v PC keylogger, tak klávesnica nefunguje ako má.... ale to pánovi zabanovanému netreba už vysvetľlvať
Hľadal by som software chybu, určite nie HW.
a btw, bežná vec, že ak je v PC keylogger, tak klávesnica nefunguje ako má.... ale to pánovi zabanovanému netreba už vysvetľlvať
ghosting je ešte doteraz problém a nie len v notebookových klávesniciach ale aj v normálnych USB klávesniciach za lacné peniaze...
-
hrban
Addict
mám čínsku bezdrôtovú snáď za 3 doláre a funguje mi na nej CS...
-
mackousko007
Expert
Mne plne ASWD funguje na ASUSe ale ja som mal problem pri hrani SC2 tak som si kupil Corsair K70 RGB. A snou uz problem zmizol 
tak tým že máš čínsku klávesnicu za 3 doláre si vyvrátil moje tvrdenie a ghosting kláves je konečne pokorený....hrban napísal:mám čínsku bezdrôtovú snáď za 3 doláre a funguje mi na nej CS...
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak nejak...
Po pravde Ghosting je nieco ine. Toto je "Key rollover" teda ak mozes stlacit 5 naraz tak to je 5 key rollover, ak vsetky tak N-Key rollover....
Ja len pre vyjasnenie pojmov.
A ano, je stale dost klavesnic co ma len 2 key rollover, alebo 3 key rollover. Vacsina aj dost drahych ma len 5 (vacsina) az 10 key rollover.
Notebooky som teda neskusal, ale este som nevidel aby si nemohol stlacit aspon 2 klavesy naraz. Nemas niektoru zaseknutu (drgnes do nej a pod.), alebo nieco take?
Po pravde Ghosting je nieco ine. Toto je "Key rollover" teda ak mozes stlacit 5 naraz tak to je 5 key rollover, ak vsetky tak N-Key rollover....
Ja len pre vyjasnenie pojmov.
A ano, je stale dost klavesnic co ma len 2 key rollover, alebo 3 key rollover. Vacsina aj dost drahych ma len 5 (vacsina) az 10 key rollover.
Notebooky som teda neskusal, ale este som nevidel aby si nemohol stlacit aspon 2 klavesy naraz. Nemas niektoru zaseknutu (drgnes do nej a pod.), alebo nieco take?