Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Nechápem, ako sú dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa javatar »

LeibnitzX napísal:@javatar To ze ziaden muz nedokaze zbalit vsetky zeny este neimplikuje ze neexistuju ligy. Vid moj predosly prispevok. Pochopitelne ak ta kazdy treti den oslovi nejaky muz, to je nech 100 za rok. Nech je to vzorka zo vseobecnej populacie, teda vieryhodne reprezentuje populaciu muzskych rovesnikov . Preco by si dotycna zena nemala vyberat len z top 5% ?? Tak si samozrejme ze nevyberie len tak hocico.
1. Mna moze oslovit muz aj kazdy den ale u mna muzi sancu nemaju
2. Za svojho zivota som uz uspel v silne konkurencnom prostredi ako aj uz pokazil situacie ktore boli lahke - moje skusenosti uplne popieraju tvoje tvrdenia (to, ze vyzor a forma ma dominantny vplyv)
3. Ja statisticka vzorka nie som ale staci mi pozorovat okolie a vidim, ze moje skusenosti nie su ojedinele

Aby si zena vyberala z top 5% tak by potrebovala definovat kriteria, katalogizovat a usporiadat. To je na ludsky mozog moc ;)

Pokial si budes mysliet, ze si zeny nezasluzis tak proste sebavedomie neuhras. A ked nebudes sebavedomy nebudes pritazlivy. A ked nebudes pritazlivy tak zbalis len zufalu. No a ak chces zufalu tak pokracuj vo vyhovorkach...

Osobne mi nevadi tvoj exaktny pristup. Ale zacni si studovat nieco o pick-upe a nasledne to skusaj. Od 60 rokoch (kedy prve taketo komunity vznikli) sa z pick-upu stala skoro exaktna veda... a zistis, ze tvoje statistiky beru do uvahy prilis malo dat aby boli presne...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

kayko napísal:
strata času, keď chceš iba sex...

Sex je na 99,9% fyzická záležitosť. Jediné čo k nemu potrebuješ je žena, ktorá ťa bude priťahovať a ktorú budeš priťahovať ty. Ak to nepose***, tak ti na 99,9% dá. Ak to pose***, tak stále je dosť iných žien.
Ak ti ide o sex, tak jej to musíš naznačiť, ibaže nikdy nie priamo. Ženy sú rady dobývané a ocenia trpezlivosť, ale zároveň si musíš zachovať nadhľad. Tzn. že nesmieš jej dať hneď najavo, že urobíš čokoľvek, aby ti dala, nadržaným zúfalcom dá len máloktorá. Musíš pôsobiť sebavedomo, že vieš čo chceš...

Štýl sa cibrí praxou, ako lyžovanie alebo plávanie. Pokiaľ nevojdeš do vody, nenaučíš sa plávať. Darmo budeš analyzovať, čo si robil zle, z tohto pohľadu môžeš byť dobrý štatista ale nikdy nie hráč. Víťaz musí vedieť najprv prehrávať, aby sa naučil vyhrávať. Predovšetkým sa netreba báť odmietnutia, ale ani sa netreba púšťať do nezmyselného balenia jednej za druhou...
-malo atraktivny muz si nemoze velmi vyberat, preto aj jeho realne moznosti k cisto sexualnym vztahom budu velmi pravdepodobne obmedzene. To za autor temy ma iba male alebo dokonca ziadne skusenosti zo zenami je znakom toho ze nijako zvlast atraktivny v ociach zien nie je. Toto je vychodzi bod od ktoreho sa musi odrazit, ale urcite nie tym ze si zacne budovat nejake umele sebavedomie pro forma-tak ako mu tu viaceri chybne radia. Riesenim je stat sa zaujimavejsim a cennejsim u druheho pohlavia a ako k tomu dospiet je uz jeho uloha na ktoru musi prist sam, pretoze kazdy mame ine prednosti a ine slabosti.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Definujte pojem ATRAKTIVNY MUZ?
Tých týpkov co poznám a maju pod 170 cm a v ksichtoch nevyzeraju bohvieako zbalili tolko báb ze tu sa uplne vyvracaju tvrdenia o tom ze len atraktívny muž má najväčšiu šancu zaujat a potrtkat tolko samíc ze iný nemaju nárok.
Kazdý muz pokial nieje extrem zaujme zensku..ked nie postavou tak vystupovaním..ked nie tvárou tak postavou..ked nie povahou tak výzorom,.. atd...myslím si ze kazdý to tu chápe az na Leibnitza ktorý sa tu ondí s jeho 174 cm ako s nejakou OBROVSKOU CHYBOU a to ze má "len" 174 cm...lenze CHYBA je inde.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

pojem "ATRAKTIVITA v ociach opacneho pohlavia" si mozme zadefinovat ako subor fyzickych,povahovych a spolocenskych vlastnosti konkretneho jedinca. V pripade autora temy s najvecsou pravdepodobnostou pojde o viacero faktorov ktore negativne ovplyvnuju jeho vztahy zo zenami, samotnym apektom jeho výšky to nebude. Preto by mal porozmyslat co je to este nieco ine co odradza zeny od toho aby s nim nadvezovali vztahy. A ked uz sa bavime o tom kto kolko zbalil zien, tak to je irelevantne,pretoze su ludia ktorym ide o kvalitu a inym o kvantitu,kazdy ma ine priority a iny vkus..
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Správne! presne toto si aj ja predstavujem pod týmto pojmom
Takze Leibnitz más to tu!!!! čierne na bielom...tak j*b uz na výšku a zameraj sa na postavu čiže formovanie svalstva,obliekanie,vystupovanie,svoju povahu..len prosím ta nie na výšku!!!!
Poznám tolko trtkov ktorý niesu ani z polovice natom tak dobre ako ty a mali samice...tak makaj na sebe ! :)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

LeibnitzX napísal:Preco by si dotycna zena nemala vyberat len z top 5% ?? Tak si samozrejme ze nevyberie len tak hocico.
A ty si myslíš, že tých TOP 5% čaká len na ňu? :lol: . Vieš, zabúdaš sa na to pozrieť aj jej očami. Myslíš, že tej žene je to jedno a to odmietanie ostatných si užíva? Osobne o tom pochybujem, no pochop, baba má tiež nejaké požiadavky na chlapa, rovnako ako ty na ženu. Keby poľavíš zo svojich požiadaviek nájdeš si aj babu s ktorou by si bol na plus mínus rovnakej úrovni. Výzorovo nebude 10 ani 9, bude tak 6,7,8 a to sú normálne dievčatá, ktoré vidíš každý deň. Vtipné, pokecáš s nimi a pri 7 a 8 budeš aj dosť myslieť na sex, lebo to sú už pekné baby :lol: . Ja ti neviem, skoro každý deň v škole a meste vidím toľko krásnych dievčat :smt007, to je niečo neskutočné. Desiatky pekných žien, ktovie s koľkými z nich by sa dalo dobre porozprávať, zabaviť sa, zasexovať... alebo moja budúca manželka?! :shock: :D . V takýchto rovinách uvažujem, keď idem po ulici a vidím pekné baby. A toto bola vždy moja motivácia pri ženách, tá zvedavosť a to, že ma priťahujú. Vždy som sa nie že musel nútiť, vôbec nie, naopak som sám od seba chcel mať okolo seba okrem iných ženy, kamarátky, frajerku. Žena je v živote chlapa dôležitá, budeš pokojnejší, vyrovnanejší, budeš viac chlap. Aby chlap mohol byť chlap potrebuje ženu, to je logické :) . Skôr než donekonečna hľadať "slečnu dokonalú vymyslenú", by som bol radšej s babou, pri ktorej sa cítim ako chlap, je mi s ňou dobre a je to moja modelka :wink: . A takých vidím denne hróóózne veľa, jedinou otázkou zostáva: Je aj taká fajn ako sexi?? :lol: Nvm, zisti to nejak...
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

Tych 5% ktori ju oslovia, takze samozrejme ze o nu uz zaujem maju (!). Pointa je ze tam bude asi dost velmi dobrych. Teda ona nemusi cakat na top 5% populacie. Ale prienik medzi jej 5% a top 5% rozhodne nemusi byt nula.

A inak s tebou totalne suhlasim. Nie som nesebavedomy koli tomu, ze sa snazim oslovit nejaku 100% upravenu vyfintenu modelku. Prave naopak. Kolkokrat som sa zahladel do mozno nie najatraktivnejsej, ale zaujimavej pretoze studuje nieco tazke alebo ma hlas ktory je hypnotizujuci alebo vyzera nevinne alebo (whatever...).

Podla mna je to tak ze som nesebavedomy pri kazdej ktora ma niecim (lubovolnym) pritahuje. Samozrejme ze fyzicka atraktivita je jedna z moznych pricin, ale rozhodne zdaleka nie je jedina mozna... Takze ta nesebavedomost rozhodne nie je zalezitost "deviatok a desiatok".

Paci sa ti baba (z lubovolneho dovodu) => chces ju => stres aby si zaposobil (prvy dojem je dolezity, ale aj druhy, treti ...) => zle je. Ano, tento prispevok nie je velmi konstruktivny, maximalne v zmysle ze stres bude pri kazdej interakci kedze oslovim len tie na ktorych najdem nieco zaujimave, teda skor treba hladat techniku proti tomu stresu.

Co sa obavam ze dosiahnem len tym, ze ten stres budem zazivat castokrat a postuplne si nan vybudujem rezistenciu ...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Toto je práveže možno najkonštruktívnejší príspevok aký si sem napísal, keďže si konečne pripustil, že problém je nie v tom koľko meriaš, ale v tom ako sa správaš. To, v čom má tvoje správanie oporu je druhá vec - máš možno stres preto, že si myslíš, že si nízky, ale nie tá výška je problém, ale to, že sa potom nevieš vysomáriť. Keby si cez noc zabudol na to, že si o sebe myslíš, že si nízky tak by si mal po probléme.

P.S. Mám nejakých 176cm, som regulérne najnižší chalan z našej partie a aj tak som v tom nikdy nevidel problém, aj keď je to častým terčom kamarátskych žartov. Už kam by sme sa dostali ak by som takého hovadiny riešil. Frajerku mám a to ešte ktomu kokcem ;)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ó bože. (nie, toto nie je modlitba, ale trpký povzdych, nakoľko tu asi ani svätená voda nepomôže)
Tejto téme som sa úspešne vyhýbal, aj keď som ju okrajovo sledoval. Dozrel však čas zakročiť, nakoľko som vďaka/kvôli tejto téme dnes s čistým svedomím mohol vynechať rannú kávu.
LeibnitzX: Budem sa snažiť písať zrozumiteľne, ako to mám vo zvyku. Táto téma bola založená presne pred dvoma týždňami. Obsahuje 147 príspevkov. Priemerná dĺžka Tvojho príspevku je na základe aritmetického priemeru všetky slová/počet príspevkov hodnota 176 slov. Priemerná hodnota wpm pri písaní je 40, no ty neplácaš prvoplánové nezmysly a nad slovami aj uvažuješ, takže sa nám hodnota znižuje podľa môjho odhadu na 33 wpm. To znamená, že priemerná doba písania jedného príspevku je cca. 5:20. Príspevkov si napísal 29, takže iba písaním si strávil cca. 3 hodiny a 20 minúť. Čítaním príspevkov si strávil podľa môjho odhadu tak 1,8x viac času a premýšlanie tiež voľačo spraví, takže pripočítame dvojnásobnú hodnotu. To nám tvorí ďalších 6hodín a 40 minút. A to je iba jedna internetová aktivita. Určite máš viac.

Kam tým smerujem? Toto všetko, čo tu je napísané je veľmi pekné, určite Ťa to baví, no určite by Ťa bavilo viac miesto toho zasúvať. Takže keby si radšej bol venoval plných 10 hodín bohumilej činnosti zvanej pussy chasing, tak si sa možno práve teraz (no a čo, čo je zlé na doobednom sexe) mohol kúpať v záhyboch nejakého random ženského tela.

Kde je teda chyba? Pri čítaní Tvojich príspevkov je vo všetkých zjavný spoločný znak - akonáhle Ti niekto predloží teóriu v zmysle: "Urob toto - nerob hento" ty predložíš ataca veľmi rozumný a dôvodný argument prečo to nejde. Až má človek pocit, že to takmer analyzuješ za pochodu. Či? Takže prvá chyba: "Miesto toho, aby som browsoval zoznam žúriek v mojej lokalite konfabulujem na anonymnom fóre dôvody pre ktoré nezasuniem ďalších 5 rokov."
Ďalšia chyba: Tvoja posadnutosť vzhľadom. I call bullshit on this. Príklad z reálneho života: Mal som kamaráta. Malý - chudý - rapavý metlák, ktorého najväčšími devízami bola pohotovosť, sčítanosť a anglický zmysel pre humor. Stalo sa nestalo, boli sme na byte, čo-to sa popilo...ani nie tak moc, aby sme si niečo nepamätali. A zrazu vojdem do izby a tak moja platonická láska, ktorá ma friendzonla na 3 roky strednej hlava medzi nohami toho malého chalaniska a rytmické pohyby dopredu-dozadu. True story bro. A zamilovala sa do neho až po uši. Vyššia od neho asi 15cm. Poznámka číslo 2: "Môj najväčší interný blok je posadnutosť výzorom, ktorá je v priamom súvise s hľadaním dôvodov prečo to nejde". Stačí aby si bol čistý učesaný a nesmrdel jak veľkonočná voňavka v októbri. (Samozrejme nemôžeš vyzerať ako ukrajinský šampión v LoL, ktorý hrá 11 hodín denne a má syndróm karpálneho tunela v pokročilej podobe na oboch zápästiach).
Tretia chyba: Stres. Aspoň to tak ty definuješ. Akokoľvek to nazveš - stres - tréma - whatever v tomto ti nikto nepomôže. Nepomôže ti nič, čo Ti niekto povie, nepomôže Ti nič čo si kdekoľvek prečítaš. Nepomôžu Ti príklady, návody - ako na to. Naopak - všetko to má skôr opačný efekt. K tomuto ti poviem iba jediné. Vieš ako najlepšie prekonať bariéry? Preraziť ich. K tomu častokrát dopomôže alkohol. Prečítal som si niečo že máš nejakú genetickú voľačo? Pfuh...pri zohľadnení skutočnosti, že môj otec bol závislý na cracku a speede a starý otec (z maminej strany) ťažký alkoholik, ktorého to zabilo by som hento oné mal mať aj ja. Z oboch strán. A napriek tomu nemám problém...(uvidíme neskôr :P ) popil som dosť a vďaka alkoholu mám veľa zážitkov. Aj takých, aj takých. Ale rozhodne zaujímavých.

Aj keď podľa mňa tu nejde o stres, ale o niečo úplne iné. Ty máš strach z odmietnutia. A to obrovský. To je to, čo definujem ako najväčší problém. Myslíš, že to položí už aj tak tvoje nízke sebavedomie.
Nuž začarovaný kruh - žiadna iná možnosť ako z neho vystúpiť neexistuje. Vystúpiť sa dá, no bude to znamenať desiatky neúspechov. A niekoľko úspechov. Z ktorých iba niektoré dopadnú do postele. Celkom blbá vyhliadka nie?
Potom je tu ešte druhá možnosť. Celibát. Čo môže byť výhodou, pokiaľ uvažuješ nad vstupom do kňažského semináru.

Suma - sumárum: Chceš niečo? Choď si po to. Sama od seba za Tebou ani štetka nepríde.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Jin velmi sa netes, isto pride s nejakou statistikou.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Jeho štatistiky / tabuľky / grafy / ekvatoriály / čojaviemakékonšpiračné teorie iba potvrdia to čo som napísal hore.
Buď niečo chce, alebo hľadá dôvody prečo to nejde. Síce to chce, ale nestojí mu to za to aby sa kvôli tomu zdvihol z tej preprdenej stoličky. Tak ako sorry. Otázky osobných preferencií si musí chlapšisko sám poriešiť.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Mohol si davno zistit, ze on nehlada dovod ako to spravit, ma len potrebu utvrdit svoj nazor, ze sa to neda.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Alebo mu dobre robí to, ze mu tu stále niekto zvyšuje jeho nizske sebavedomie a padnuté ego, tým ze ho kazdý presviedča o opaku ohladom výšky a dalsích vecí.
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

@Lubos,Blastbit: no offense ale tymito recami akurat kazite vlakno. Neviem ci si uprimne myslite ze niekto kto ma(mal) dekadu sebavedomie v kybli a pravdepodobne radu psychologickych zalezitosti sa automaticky zo dna na den (alebo z tyzdna na tyzden) stane zrazu vyrovnany, sebavedomy clovek? Zamyslite sa.

@Jin - vdaka, povzbudzujuci prispevok nezaskodi. Neviem ako je to s alkoholom, osobne som (nerobim si srandu) pil 4x v zivote, z toho vzdy vylucne sam, raz z toho dost (testoval som aky to ma efekt). Nikdy som to nerobil v spolocnosti (bal som sa co ak sa zhovadim, ved je to nieco uplne nezname) takze ani neviem ako funguje interakcia v alkoholom "lubrikovanej" spolocnosti. Tych par krat co som sa nahodou dopracoval do cudzej spolocnosti som ho hrdo odmietal (co sa mojich troch blizsich kamaratov tyka - tiez nepiju, alebo len velmi zriedkavo, takze prirozene sa k tomu nedostavam).

Ak by mi to ale pomohlo k mojmu cielu tak by som sa nechal presvedcit. Ale aj samo o sebe to nestaci. Do klubov/diskotek nechcem chodit (vobec sa tam neda rozpravat+ neznasam tancovanie, chodia tam cudni ludia), moji znami ako som pisal nepiju (takze tu historku co si spomenul s tvojim kamaratom - znie to zaujimavo, ale nemam takych kamaratov). Chodbovice mi pridu ako asi najdosiahnutelnejsie riesenie ale prisahambohu, odkedy som sa prestahoval (presny nazov koleje nenapisem) tak som nezazil ziadnu (o jednej som pocul asi pred 3/4 rokom retrospektivne). Stavim sa ze niekto zacne dristat ako trollujem, ale skuste vy byvat na koleji typu skrizme matfyz s medicinou (o tom ze je tu len asi 30% zien radsej pomlcim). Ludia sa ani len vo/pred vytahu nezdravia...

Seriozne, ked citam co robia muzi v mojom veku a co je povazovane za normalne, tak ma chyta depresia z toho ze totalne plytvam svojou mladostou. V minulosti mi to nevadilo (povedal som si ze aspon budem zarabat viac, ked investujem do vzdelania a vykaslem sa na vsetky tie party veci) ale neskor som zistil ze tym len klamem seba. Kazdy den mam v priemere aspon 2-3 hodiny vyuzitelneho zbytkoveho volneho casu ktore by som mohol vyuzit rozumnejsie ako precitat si dalsiu knizku/prokrastinovat na internete ...

Nie je to teda len o mne - vobec tu nevidim tu "socializacnu infrastrukturu". Chapem kebyze tu je a ja su nevyuzijem, ale ona tu uplne chyba :evil:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

LeibnitzX napísal:@Lubos,Blastbit: no offense ale tymito recami akurat kazite vlakno. Neviem ci si uprimne myslite ze niekto kto ma(mal) dekadu sebavedomie v kybli a pravdepodobne radu psychologickych zalezitosti sa automaticky zo dna na den (alebo z tyzdna na tyzden) stane zrazu vyrovnany, sebavedomy clovek? Zamyslite sa.
Ved prave, kazime Ti vlakno, ktore si tu sam tkas pre degradaciu svojho ega, a to sa ti nepaci, tak neviem kto by sa tu mal zamysliet.
Ked si si teraz priznal, ze mas/mal si fakt vazny problem so sebavedomim, tak uz si mal davno vyhladat odbornu pomoc, a nie riesit to skrz forum. Nieje to hanba, cim skor tym lepsie, lebo dojdes do stadia, kedy nebudes vediet zit sam so sebou.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Ja by som už len z princípu nešiel k psychológovi, pretože by som musel sám pred sebou pripustiť, že mi šibe momentálne :lol: . Nvm, vážne si myslíte, že psychológ pomôže? Môže pomôcť iba človeku, ktorý je relatívne v poho a prežíva práve krízu. Počas cesty na sedenie, si uvedomí, že vlastne už sa aj dal dokopy, že nepotrebuje žiadnu pomoc, že to zvládne sám a že nechce byť blázon :D .
Najlepšie rady v živote sú od tých, ktorí si už niečo podobné prežili a teda vedia ti poskytnúť vlastnú skúsenosť. Radiť je ťažko niekedy, Boh vie, čo všetko sa skrýva za XY rokmi, kvôli ktorým si dnes tam, kde si. Ty máš skúsenosť, že proste babu v takom stave v akom si nezbalíš. Treba ísť na to od začiatku, od nuly. Prestal si komunikovať poriadne s babami ešte na základke a to je poriadne dávno. To je polovica tvojho života, ja sa ani nedivím, prečo sa ti nechce do toho celého randenia a zvádzania ísť po hlave. My, čo tu píšeme vieme o čom to je, nejaká sa ti ľúbi, nejak sa dáte do reči, nejak ani nvš jak idete von, vykecávačky, dvojzmysly, kaleráby do hlavy... :psssst: :D. Je to pohyb na tenkom lade, nikdy nevieš kedy sa to skončí, kedy ťa bude mať dosť a kedy ty jej. Nemusí sa ti podariť ani len oslovenie, nič, si odmietnutý hneď na začiatku, ani nevie kto si a končíš. Ale to nevadí taký je život, inokedy zase dostaneš takmer všetko, pozornosť, lásku, sex, všetko len tak, skoro samo od seba, preto aký si. Šťastie je vrtkavé, občas jackpot, občas hovno v rukách. A s tým neurobíš nič, absolutne nič. Raz som čítal jedno pekné prirovnanie, ktoré sa teraz hodí. Bojovať s trápením je ako snažiť sa zničiť tmu, lenže tma je nič, prázdno, a prázdno nezničíš. Jediná možnosť, ako na chvíľu poraziť tmu, je priniesť svetlo. Viac pozitívneho myslenia by rozhodne pomohlo. Neustále ti budú napádať tupé myšlienky, že takto to nejde, toto je kktina, na toto nemám, to je sprostý koncept myslenia, ktorý sme si my ľudia na seba ušili aby nás "motivoval". Pravda je taká, že dosť aj dojbáva, aj motivuje, je to taká dvojsečná zbraň. Mne občas cez deň tiež napádajú takéto sračky, že nejsom taký dobrý, že som len jeden zo 7 miliárd, kvapka v oceáne... Ale ptm si poviem: No a čo?! To, že som nula neznamená, že nemôžem byť spokojná nula :lol: . Už to beriem s nadhľadom, všetko... Život ťa skrátka len skúša, skúša ťa, či vieš stále zostať v pohode. Navyše rokmi si dôverujem, viem, že keď niečo veľmi chcem urobím to, nemusím sa nútiť ide to samo a za druhé dôverujem životu, viem znie to hrozne :D , no keď sa pozriem dozadu, v podstate som vždy dostal, čo som chcel. Ty chceš mať teraz naviac zo všetkého vo svojom živote ženy. Dostaneš to, no nebude to zadarmo. Začneš tam, kde si skončil a do roka si zapicháš, ako nič :D. Budeš aj odmietaný, či už ako nula alebo ako alfa, odmietaný budeš stále nech si ktokoľvek, vždy sa nájde niekto komu nesedíš. Ak začneš piť, urobíš si možno pár krát hanbu, ogrcáš sa :lol: , budeš obťažovať kamošky, padneš na chodník a rozbiješ si hubu... ale toto všetko sme si prežili aj my a ešte aj prežijeme. Tak sa už vyser na tú vážnosť a bež robiť pppčoviny, buď jak to 10 ročné decko, ktoré si kedysi dávno zo strachu pred svetom zavrel :wink: .
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Skús prestať masturbovať a začneš cítiť silnú potrebu baliť ženské :lol:
A nebudeš potrebovať žiadne rady ako na to, proste pôjdeš inštinktívne :P
A nerobím si srandu, poradil som to kamarátovi, ktorí sa sťažoval, že má manželstvo v troskách a do roka bola jeho žena spokojnejšia ako kedykoľvek predtým :D
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

LeibnitzX

Pozrel som iba prvú stranu tejto témy, ok si introvert, bavia ťa čísla (leibnitzovo kritérium?), musíš byť aktívny to je celá odpoveď.
Ak nevyzeráš zle, tak podľa mojej praxe z 5 žien čo oslovíš s 1 až 3-mi sa zoznámiš bližšie (dostaneš číslo, facebook,rande, potom sex atď). Dám ti tipy ak byť aktívnejší, alebo ako sa častejšie zoznámiš:

LEVEL 1
- ak sa hanbíš zoznamovať/oslovovať baby skúšaj si to najprv na náhodných ľudí, napr. v obchode, na zastávke, v bare atď. Chalanov, staré babky v obchode a aj úplne najkrajších báb sa stále môžeš spýtať koľko je hodín! Takto trénuj a zbavíš sa tej prvotnej hanblivosti.

LEVEL 2
- daj sa trocha dokopy čo sa týka základnej hygieny parfum+deodorant povinná jazda, nechty čisté, zuby optimálne biele, trocha moderné a slušné čisté a vyžehlené oblečenie
- začni sa zoznamovať postupne so všetkými tipmi žien. Vyhýbaj sa ešte zo začiatku však tým veľmi pekným lebo oni väčšinou iba odbíjajú pokiaľ nemáš extra svaly, tučnú peňaženku alebo bradu a obtiahnuté rifle :lol: tak ťa odbijú a potom budeš sklamaný/nalomí to tvoju sebadôveru.
Stačí keď začneš s podpriemernými aby si sa naučil o čom sa máte baviť atď, potom postupne krajšie a tak ďalej.

LEVEL 3
- oslovuj už všetko čo sa hýbe na párty, diskotéke, na zastávke, v kostole, v autobuse, v obchode to je jedno. Nevyhováraj sa, že nemáš príležitosti, lebo príležitosť je aj keď ideš zo školy domov. Poviem ti také úplne, že všeobecne použiteľné otázky na oslovenie, ktoré používam ja a fungujú, len slúžia iba na úvodné prelomenie ľadu, potom už kecáš podľa situácie:

Diskotéka, párty všetko kde je hlasitá hudba:
- Prídeš za babou, ktorá netancuje a povieš jej, že tá hudba je hrozná, dj hrá hrozne atď a pýtaš sa ako sa volá, od kedy tu je, kde študuje atď
- babu, ktorá tancuje je ťažšie sa zoznámiť, hlavne keď si triezvy haha, úplne stačí keď si pri bare, alebo pri skupine báb a zakývaš jej, alebo prstami ukážeš nech ide ku tebe a ak ti odkýva, alebo ukáže niečo podobné tak ideš ku nej a tancuješ. Takto predídeš veľa sklamaniam, na parkete baby dosť odbíjajú chlapov, lebo je tam veľké percento báb, ktoré si chcú iba zatancovať, alebo sú s kamoškami a chcú sa zabaviť.

Autobus:
- Vidíš, že nejaká ženská na zastávke pozerá na bus, spýtaš sa jej, že kedy nám to ide a pod. Potom pokračuješ, že fúúh ešte toľko a toľko času, inak ja som xyz a bla bla

Stolný futbal, biliard
Keď si s kamošom a vidíte dve voľné baby v bare spýtajte sa ich či si nejdú zahrať biliard alebo stolný futbal, pravidlo je, že kto pozýva ten platí, takže maj nachystané drobné. Po hre sa spýtaj, či si ku nim nemôžete prisadnúť..

Najuniverzálnejšie:
- Spustíš na babu, že ju už niekde videl na nejakej párty úplne najbežnejšom klube kde chodia všetci atď. Ak ťa prekukne a povie, že to nebola ona, tak je to jedno už si naviazal kontakt a pokračuj v rozhovore.
- Spýtaš sa koľko je hodín, to je úplná klasika. Najlepšie je ak je sama, potom máš priestor na ďalšie otázky a zoznámenie a nebude to tak trápne pred ostatnými.

Rady na záver:
- Nezabudni, čím dlhšie rozmýšľaš nad oslovením, tým menšia šanca je, že sa na to nakoniec odhodláš, alebo nakoniec ti žena ujde/vyfúkne ti ju iný atď.
- keď oslovuješ babu usmievaj sa a skús byť vtipný, nedávkuj otázky hneď za sebou nech to nie je výsluch, nech to je normálna konverzácia. Vždy sa pozeraj do očí a nevykecaj babe všetko hneď, kľudne ju namotávaj dávaj jej možnosti ako sa môžeš volať, nechci jej hneď prezradiť vek atď. Je to vždy pre babu zaujímavejšie..
- hlavne nerob zo seba blbca a nekupuj drinky, lebo baby už dosť iba využívajú takto chalanov tak pokiaľ s tou babou nie si nejakú dlhšiu dobu, tak jej nič nekupuj.

Dúfam, že to tu nedávam úplne odveci, lebo zameral som sa fakt iba na tvoj prvý príspevok a dúfam, že ti už niečo podobné ako ja niekto poradil.

V piatok sú všade štefánské párty/zábavy takže všetci čakáme ako nám tu v sobotu napíšeš, že si oslovil aspoň 2 baby!!! :smt006
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

odpoved hodna dolneho kubina. HONICI, "balici roka" a vyzyvatelia na chlupateni a akcie tomu podobne. . . . . (neser ma s vysvetlovanim, oravak a balenie zien, z toho by som mal natocenu situacnu komediu ktora by prerazila vsetky priecky)

:roll: Element to co si napisal, to bola jedna z najdebilnejsich odpovedi, pri ktorej mi uz nedalo. Prosto katastrofa.

odporucam (ak sa bavime o kategorii od 20 do 35):

ZENSKE diskoteky : BB,PO, BA. cisto studenstke diskoteky, kde drvivu vacsinu tvoria zeny, nadrzane zeny.
ZENSKE kluby a bary: da sa zistit ktore bary su vychyrene tym ze si do nich chodia zeny hladat chlapov, vacsinou sa bavime o zenach 30+ ktore hladaju chlapa 25+
ZENSKE POSILOVNE : rozumej tie v ktorych je FITNESS nacinie, a ponukaju siroku skalu cviceni ako skackanie na trampoline, jogu, zumbu, aerobik a podobne. tam to ide docista samo.
ZENSKE TANCE : vyucba spolocenskych tancov, rozne latino, salsa, hladaju velakrat chlapov, ....

A JAVATAR neposobil v silne konkurencnom prostredi, javatar posobil v cistom PEKLE. a ako jeden z mala to zvladol, nie je horsie prostredie v tomto state na balenie zien ako je zilina, jednoducho horsieho miesta niet.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

qwerty, neskatulkuj tych oravakov. ja som byval s takym, ktory v meste pretiahol vsetko co neuslo na strom... aj ked (spat do skatulike) juzanky letia na seversky sarm
Napísať odpoveď