LeibnitzX
Pozrel som iba prvú stranu tejto témy, ok si introvert, bavia ťa čísla (leibnitzovo kritérium?),
musíš byť aktívny to je celá odpoveď.
Ak nevyzeráš zle, tak podľa mojej praxe z 5 žien čo oslovíš s 1 až 3-mi sa zoznámiš bližšie (dostaneš číslo, facebook,rande, potom sex atď).
Dám ti tipy ak byť aktívnejší, alebo ako sa častejšie zoznámiš:
LEVEL 1
- ak sa hanbíš zoznamovať/oslovovať baby skúšaj si to najprv na náhodných ľudí, napr. v obchode, na zastávke, v bare atď. Chalanov, staré babky v obchode a aj úplne najkrajších báb sa stále môžeš spýtať koľko je hodín! Takto trénuj a zbavíš sa tej prvotnej hanblivosti.
LEVEL 2
- daj sa trocha dokopy čo sa týka základnej hygieny parfum+deodorant povinná jazda, nechty čisté, zuby optimálne biele, trocha moderné a slušné čisté a vyžehlené oblečenie
- začni sa zoznamovať postupne so všetkými tipmi žien. Vyhýbaj sa ešte zo začiatku však tým veľmi pekným lebo oni väčšinou iba odbíjajú pokiaľ nemáš extra svaly, tučnú peňaženku alebo bradu a obtiahnuté rifle

tak ťa odbijú a potom budeš sklamaný/nalomí to tvoju sebadôveru.
Stačí keď začneš s podpriemernými aby si sa naučil o čom sa máte baviť atď, potom postupne krajšie a tak ďalej.
LEVEL 3
- oslovuj už všetko čo sa hýbe na párty, diskotéke, na zastávke, v kostole, v autobuse, v obchode to je jedno. Nevyhováraj sa, že nemáš príležitosti, lebo príležitosť je aj keď ideš zo školy domov. Poviem ti také úplne, že všeobecne použiteľné otázky na oslovenie, ktoré používam ja a fungujú, len slúžia iba na úvodné prelomenie ľadu, potom už kecáš podľa situácie:
Diskotéka, párty všetko kde je hlasitá hudba:
- Prídeš za babou, ktorá netancuje a povieš jej, že tá hudba je hrozná, dj hrá hrozne atď a pýtaš sa ako sa volá, od kedy tu je, kde študuje atď
- babu, ktorá tancuje je ťažšie sa zoznámiť, hlavne keď si triezvy haha, úplne stačí keď si pri bare, alebo pri skupine báb a zakývaš jej, alebo prstami ukážeš nech ide ku tebe a ak ti odkýva, alebo ukáže niečo podobné tak ideš ku nej a tancuješ. Takto predídeš veľa sklamaniam, na parkete baby dosť odbíjajú chlapov, lebo je tam veľké percento báb, ktoré si chcú iba zatancovať, alebo sú s kamoškami a chcú sa zabaviť.
Autobus:
- Vidíš, že nejaká ženská na zastávke pozerá na bus, spýtaš sa jej, že kedy nám to ide a pod. Potom pokračuješ, že fúúh ešte toľko a toľko času, inak ja som xyz a bla bla
Stolný futbal, biliard
Keď si s kamošom a vidíte dve voľné baby v bare spýtajte sa ich či si nejdú zahrať biliard alebo stolný futbal, pravidlo je, že kto pozýva ten platí, takže maj nachystané drobné. Po hre sa spýtaj, či si ku nim nemôžete prisadnúť..
Najuniverzálnejšie:
- Spustíš na babu, že ju už niekde videl na nejakej párty úplne najbežnejšom klube kde chodia všetci atď. Ak ťa prekukne a povie, že to nebola ona, tak je to jedno už si naviazal kontakt a pokračuj v rozhovore.
- Spýtaš sa koľko je hodín, to je úplná klasika. Najlepšie je ak je sama, potom máš priestor na ďalšie otázky a zoznámenie a nebude to tak trápne pred ostatnými.
Rady na záver:
-
Nezabudni, čím dlhšie rozmýšľaš nad oslovením, tým menšia šanca je, že sa na to nakoniec odhodláš, alebo nakoniec ti žena ujde/vyfúkne ti ju iný atď.
- keď oslovuješ babu usmievaj sa a skús byť vtipný, nedávkuj otázky hneď za sebou nech to nie je výsluch, nech to je normálna konverzácia. Vždy sa pozeraj do očí a nevykecaj babe všetko hneď, kľudne ju namotávaj dávaj jej možnosti ako sa môžeš volať, nechci jej hneď prezradiť vek atď. Je to vždy pre babu zaujímavejšie..
- hlavne nerob zo seba blbca a nekupuj drinky, lebo baby už dosť iba využívajú takto chalanov tak pokiaľ s tou babou nie si nejakú dlhšiu dobu, tak jej nič nekupuj.
Dúfam, že to tu nedávam úplne odveci, lebo zameral som sa fakt iba na tvoj prvý príspevok a dúfam, že ti už niečo podobné ako ja niekto poradil.
V piatok sú všade štefánské párty/zábavy takže všetci čakáme ako nám tu v sobotu napíšeš, že si oslovil aspoň 2 baby!!!