Slobodný vysielač a iné alternatívne média
Re: Slobodný Vysielač
jj, tie ktorymi bil Saddam Kurdov a Irancov. a ktorych sa bali pocas vojny o Kuvajt
V komentoch pod ↑ článkom je aj tento zaujímavý odkaz http://www.niejetotak.sk/financovanie-s ... vysielaca/
Podľa prepisu tých výlevov zo SV to vyzerá na riadnych sedlákov bez schopnosti vecne reagovať. Obsahom mi to pripomína toto: http://www.zdravie.sk/choroba/39684/par ... 2-priznaky
Podľa prepisu tých výlevov zo SV to vyzerá na riadnych sedlákov bez schopnosti vecne reagovať. Obsahom mi to pripomína toto: http://www.zdravie.sk/choroba/39684/par ... 2-priznaky
SV, pre mnohych vysielac, pre niekoho vysierac ba dokonca aj vysavac
ma dnes druhe narodky
nejake uputavky relacii este pred startom:
nejake uputavky relacii este pred startom:
Outsideri: specialne pasaz s homosexualmi - neide to proti hlavnej ideii: bojovat proti skazenemu systemu, ktory nam sem dovliekol Zapad? spinavy liberalizmus!
Informacna vojna: hlavne objektivna. asi som trafil len na tie, ktore boli tak objektivne ako je János Szlota Maďar.
Informacna vojna: hlavne objektivna. asi som trafil len na tie, ktore boli tak objektivne ako je János Szlota Maďar.
-
Solo_Kamen
King
Pôvodne som myslel, že to bude niečo nové ale potom som si všimol rok 2013... škoda.
tak to asi nechapes co sa tym mysli, ide o tu nasilnicku politiku, co dosledkom je polarizovanie spolocnosti, myslis ze toto sa vsetkym homosexualom paci ?
vysielac je proti polarizacii?
tie popis vo videu mi prisli smiesne. od prostitucie, cez bezdomovectvo, zavislost na navykovych latkach, gamblig, handicapovanych az po homosexualov oznacuju ako obete systemu a spolocnosti. akoby to tu vsetko vzniklo lusknutim Sorosovych prstov 18. 11. 1989. ze to socik dokonale skryval, neznamena to, ze to nebolo.
tie popis vo videu mi prisli smiesne. od prostitucie, cez bezdomovectvo, zavislost na navykovych latkach, gamblig, handicapovanych az po homosexualov oznacuju ako obete systemu a spolocnosti. akoby to tu vsetko vzniklo lusknutim Sorosovych prstov 18. 11. 1989. ze to socik dokonale skryval, neznamena to, ze to nebolo.
hovorim o dosledkoch propagandy, homosexuali boli, su a budu na tom nic nezmenime
o takej polarizacii, ze sa zbytocne rozosieva nenavist nehomo vs. homo - rozne lgbt pride akcie na uliach, extrem na druhej strane, ze sa to iste skupine ludi nepaci ako idu na tych akciach poobliekani - verejne zvrhlosti...
nemoslim vs. moslim, teroristicke utoky napr. v parizi, to mas coho dosledok ? myslis ze sa nejaky teroristi len tak z nicoho nic zblaznili ? niekto ti povie ze je to dosledkom spravania sa zapadnej politiky, ale ty s tym nebudes suhlasit, lebo zapad je pri tvojom vnimani sveta ten "lepsi".
ale rec je o SV a tam nejaky homosexuali boli, aj boli relacie o nich.
o takej polarizacii, ze sa zbytocne rozosieva nenavist nehomo vs. homo - rozne lgbt pride akcie na uliach, extrem na druhej strane, ze sa to iste skupine ludi nepaci ako idu na tych akciach poobliekani - verejne zvrhlosti...
nemoslim vs. moslim, teroristicke utoky napr. v parizi, to mas coho dosledok ? myslis ze sa nejaky teroristi len tak z nicoho nic zblaznili ? niekto ti povie ze je to dosledkom spravania sa zapadnej politiky, ale ty s tym nebudes suhlasit, lebo zapad je pri tvojom vnimani sveta ten "lepsi".
ale rec je o SV a tam nejaky homosexuali boli, aj boli relacie o nich.
no prave. ti homosexuali, ktorym Spanieli hovoria vystizne "divas", ktori na seba putaju pozornost robia zle samym LGBABCDXYZ. to iste ako islamisti robia zle celemu islamu.
a tak isto v mojich ociach robi Vysielac zle vsetkemu co si hovori "alternativa". ci je to vo filme, hudbe alebo vytvarnom umeni. lebo nejden si to spoji s Lichtnerovym hejtspíčom na uvod kazdej IV, ktora je asi najsledovanejsou relaciou.
sice je jednym z otcov projektu, no svojim spravanim sa mu, podla mojho osobneho a skromneho nazoru, robi medvediu sluzbu.
a tak isto v mojich ociach robi Vysielac zle vsetkemu co si hovori "alternativa". ci je to vo filme, hudbe alebo vytvarnom umeni. lebo nejden si to spoji s Lichtnerovym hejtspíčom na uvod kazdej IV, ktora je asi najsledovanejsou relaciou.
sice je jednym z otcov projektu, no svojim spravanim sa mu, podla mojho osobneho a skromneho nazoru, robi medvediu sluzbu.
-
Solo_Kamen
King
preto v poslednej dobe viac počúvam relácie s Korónim
. Ten ale zase nestíha čítat maily poslucháčov... nikto nie je dokonalý
jackb, co sa mi nepaci, nepocuvam, tolko k tej tvojej oblubenej generalizacii. a to skutocne su relacie, ktore sa mi nepacia ale uvedomujem si, ze istej skupine sa mozu pacit, aj o tom je ta sloboda.
dalsia vec, ponuka a dopyt ti nic nehovoria ? keby ludia IV s lichtnerom nepocuvali, tak ta relacia neexistuje a teraz si skus odpovedat na otazku, preco to ludia chcu pocuvat ? a co na tom ja jackb viem zmenit ?
ako naozaj, bol by som rad keby tam chodil pravidelne clovek podobneho argumentacneho razenia ako hudo ale z opacneho tabora, bolo by to ovela zaujimavejsie a nemyslim vo forme konfrontacie.
dalsia vec, ponuka a dopyt ti nic nehovoria ? keby ludia IV s lichtnerom nepocuvali, tak ta relacia neexistuje a teraz si skus odpovedat na otazku, preco to ludia chcu pocuvat ? a co na tom ja jackb viem zmenit ?
ako naozaj, bol by som rad keby tam chodil pravidelne clovek podobneho argumentacneho razenia ako hudo ale z opacneho tabora, bolo by to ovela zaujimavejsie a nemyslim vo forme konfrontacie.
presne, nepaci nepocuvam. aj ked na forum stale niekto podsuva linky ake je dolezite pocuvat IV. ci aj na FB to neviem, tam som si keyword "Slobodny vysielac" dal do black listu a uz od ukradnutia vsetkej pody mam pokoj.
IV je najdopytovanejsia, hnusi sa mi no ludia chcu. Bytovka, Cuco, Ambulacia sa mi protivia, no ludia chcu a chcu este viac. ale ja nepocuvam ani nepozeram niekoho kto stava na vysielani svinacin.
po tom, co Noro kazdu relaciu slubuje povrazy tym, ktory su proti nemu, ze zaslapi toho kto sa mu postavi, Lubo dokazal Fararika urazat tri hodiny len pre jeho nazor, ktory slobodne prejavil, si skutocne nemyslim, ze sa niekto z opacneho tabora ponukne a necha sa verejne ponizovat touto dvojicou.
IV je najdopytovanejsia, hnusi sa mi no ludia chcu. Bytovka, Cuco, Ambulacia sa mi protivia, no ludia chcu a chcu este viac. ale ja nepocuvam ani nepozeram niekoho kto stava na vysielani svinacin.
po tom, co Noro kazdu relaciu slubuje povrazy tym, ktory su proti nemu, ze zaslapi toho kto sa mu postavi, Lubo dokazal Fararika urazat tri hodiny len pre jeho nazor, ktory slobodne prejavil, si skutocne nemyslim, ze sa niekto z opacneho tabora ponukne a necha sa verejne ponizovat touto dvojicou.
ale preco to ludia chcu ?
Lebo su hlupi. Gaussova krivka
to je tiez argument ad hominem, uhol pohladu, to by sa dalo rovnako o tebe povedat.
plytke serialy si vyberaju, lebo... a) chcu pokoj a nie vecer rozmyslat nad inotaimi v serialy, ktory vyhrava jednu emmy za druhov
b) na vyssi drhu zabavy nemaju. vid. koniec Krauza na hnojke
IV si vyberaju lebo hladaju dovod svojej mizerie a ten im Hudo a Lichtner lahko ponukne. okrem toho mame vrodenu xenoxobiu a tym, ze si obaja nemusia davat servitky vyhladavaju ich ludia, ktori tiez nelubia cudzincov, ine nabozenstva, orientacie ci nazory.
b) na vyssi drhu zabavy nemaju. vid. koniec Krauza na hnojke
IV si vyberaju lebo hladaju dovod svojej mizerie a ten im Hudo a Lichtner lahko ponukne. okrem toho mame vrodenu xenoxobiu a tym, ze si obaja nemusia davat servitky vyhladavaju ich ludia, ktori tiez nelubia cudzincov, ine nabozenstva, orientacie ci nazory.
-
Solo_Kamen
King
A medzitým v TV novinách po sebe v parlamente hučia zamestnanci Penty a J&T v rámci nášho slovenského divadla. A novinári im to žerú. TO považujem za plytké, rovnako ako "všetci židia sú zlí"jackb napísal: IV si vyberaju lebo hladaju dovod svojej mizerie
s tym suhlasim. a na zaver sa ukaze nove dieta Borisa Kolara a "macicka na zaver". medzi tym aspon 20 minut reklamy.
v skratke, kazdy je o niecom presvedceny na zaklade niecoho a teda vadi ti, ze niekto ma iny nazor na kosovo ako ty ? a mozno by mal rovnaky nazor, ako ty len by musel absolvovat rovnaku exkurziu po jaskyniach ako ty, pripadne aj nejake totozne useky zivota pred a po.jackb napísal:plytke serialy
dobre, ze to lichtner neopakuje 1000x, nemas mu verit, ani jeho hostom. mas si info overovat, ale samozrejme v tom sa da vidiet rozpor, kde najdem 100% pravdy ?
ale teraz kto z koho hnojka vs. SV ?
alebo ako inak by si si predstavoval medium slobodnejsie ako je SV ?