Nova zostava:
MB: GIGABYTE B85-HD3/ Intel B85/ LGA1150/ 4xDDR3 1600MHz/ VGA/ ATX
CPU: INTEL Pentium G3258 3.2GHz, 3MB, socket 1150, BOX (haswell refresh)
RAM: Patriot RAM DDR3 2GB PC3-10600 1333MHz CL9 2x
HDD: Western Digital Blue 500GB 16MB cache (WD5000AAKX)
Zdroj: Fortron FSP460-60HCN
Vsetko islo ako ma, po zlozeni sa PC nastartoval, v biose som si na rychlo prebehol nejake nastavenia, zacal som s instalaciou Win 7 64bit, vsetko islo ako , nastavil som si pouzivatelske meno , dokoncenie instalacie, nasledoval restart a PC uz nenabehlo. Ani logo dosky ani nic, PC sa dookola restartuje preblikava klavesnica. Do biosu sa dostat viem, chyby to nehlasi ziadne. Moze byt ze disk isiel do lovist? Ked odpojim disk tak sa dostanem do stadia ze mi hlasi chybu OS, takze snazi sa bootovat ale nenabootuje (absencia OS).
A dalsia moznost. Funguje to zatial na integrovanej grafike, moze byt ze ma problem s x64 bit? Len nechapem preco by to spadlo este pred zabadzanim OS. V biose som nastavil iny OS ako Win8.
Nic ma nenapada a najhorsie ze je to darcek na vianoce, je to taka kompromisna zostava ako vidite, hlavne vyuzitie Internet a sem tam CS a minecraft co sa hrava mladsi brat. Takze zacali prazdniny a chcel som to pc stihnut upgradovat na tajnaca. No asi sa mi to uz nepodari utajit.
Za kazdu radu budem maximalne vdacny. Ak som nejaku banalitu pokaslal, tak ma to mrzi ale PC som neskladal uz asi skoro 10 rokov a zjavne som vysiel z cviku.
Takze zatial velmi pekne dakujem ked aj za precitanie do konca