Chyby na hojko.com
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chyby na hojko.com
...aha, no vtedy to zväčší aj mne...
-
masterdead
SysAdmin
Na odstraneni chyby pracujeme
-
hojko
Site Admin
Karma opravena.
Mám problém a netuším či je to chyba priamo u mňa alebo je to chyba na hojku.. kedže mi to robí iba tu..
Keď mám vypnutý ADblock na hojko.com (prípadne úplne vypnutý) tak na hoc akej stránke hojka keď chcem isť o stránku do zadu musím 3x kliknúť "dozadu" aby ma to hodilo na stránku predtým. pri zapnutom ADblocku všetko bez problémov.
Chrome Verzia 38.0.2125.111
video
Momentálne som musel po dlhom čase zapnúť ADblock aj na hojku kedže ma to mimoriadne otravuje..
Keď mám vypnutý ADblock na hojko.com (prípadne úplne vypnutý) tak na hoc akej stránke hojka keď chcem isť o stránku do zadu musím 3x kliknúť "dozadu" aby ma to hodilo na stránku predtým. pri zapnutom ADblocku všetko bez problémov.
Chrome Verzia 38.0.2125.111
video
Momentálne som musel po dlhom čase zapnúť ADblock aj na hojku kedže ma to mimoriadne otravuje..
-
hojko
Site Admin
cumilko: Chyba bude zrejme u teba. Na poslednom Firefoxe a poslednom AdBlock Plus vsetko funguje normalne, ako pri zapnutom, tak aj vypnutom AB.
-
audiotrack
VIP
tebe ani nezačne načítavať, to vyzerá ako keby vôbec prehliadač nereagoval na to kliknutie. Ja tiež používam chrome (adblock nemám) a problémy som nespozoroval, tak v prehliadači ani vo fore problém nebude. Skús úplne čistú inštaláciu chromu, a potom postupne nahadzovať doplnky čo máš aby si odsledoval ktorý doplnok robí problémy
Nakoniec to robil https://chrome.google.com/webstore/deta ... bilbjgpeak ale robí mi to iba na hojku..
-
*****HERO*****
Guru wannabe
diky. stranka s karmou je ale stale trosku rozhadzana (nevycentrovana hodnost, ine paddingy panelov ako napr v profile ..) .. ale to uz len taka kozmetika, netreba brat ako buzeraciuhojko napísal:Karma opravena.
mam ale iny problem - nejde mi nacitat hojko z mobilu (Samsung GT-B5510, Android 2.3.6), problem je zevraj pri vytvarani zabezpeceneho spojenia. nejde mi to ani priamo cez browser (A secure connection could not be established.), ani cez tapatalk ..
problem pozorujem cca uz posledny mesiac, predtym mi to urcite slo. ine HTTPS stranky mi driapu normalne ..
obcas mi blbne nacitavanie hojka aj z PC - tiez prave to vytvaranie zabezpeceneho spojenia trva niekedy aj 15 sec. potom uz to slape dobre.
-
t0m4s3
Admin
Vzhladom k ojedinelosti tejto chyby (tym myslim, ze si zrejme jediny, resp. jediny co ju reportuje) to bude takmer urcite lokalny (tvoj) problem.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
hojko je zas zrejme jedina, resp. jedina stranka, o ktorej viem, ze mi nejde (a isla). s nicim inym problem nemam.
zeby mu vadil certifikat? len tak od brucha nevies povedat ine weby, ktore pouzivaju ten co vy (Positive SSL CA 2) a forcuju HTTPS, ze by som skusil tie ?
zeby mu vadil certifikat? len tak od brucha nevies povedat ine weby, ktore pouzivaju ten co vy (Positive SSL CA 2) a forcuju HTTPS, ze by som skusil tie ?
-
masterdead
SysAdmin
Zial, s tymto problemom ti nepomozeme. To co popisujes ako problem, je zelany stav. Po zavaznych problemoch na ssl layeri som enforce-ol ssl ciphery, ktore odstrihli 2.x android/ie6 a podobne zastarane prehliadace (vid. https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze ... =hojko.com). Nemozeme a nechceme donekonecna podporovat legacy zariadenia. Dokonca to ani nie je mozne z bezpecnostneho hladiska.
edit: Skusil som spravit mensiu upravu, tak skus ci to pojde alebo nie.
edit: Skusil som spravit mensiu upravu, tak skus ci to pojde alebo nie.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
jop, uz to facha ... diky, ale ak by to malo znamenat nejake security issues, tak zas nechcem robit zbytocne vrasky 
ako odrstrihnutie ie6 chapem a urcite som za, ved browser si moze updatnut skoro kazdy, ale odrezavat stare mobily je uz trochu diskutabilne no
ako odrstrihnutie ie6 chapem a urcite som za, ved browser si moze updatnut skoro kazdy, ale odrezavat stare mobily je uz trochu diskutabilne no
-
Thommas
Addict
Pri zobrazení grafu karmy.Graf zobrazuje vývoj vašej karmy. Zohľad�?uje sa posledných 1000 prijatých karma bodov
Nemáte problém zo samovoľným odhlasovaním? Dnes za 15 minút ma odhlásilo už asi 8 krát.
Ja ziadny problem.
ani ja
chrome/w8.1
chrome/w8.1
Tiež nemám problém s odhlasovaním.
-
hojko
Site Admin
lukas9206: Poradim ako vzdy v tomto pripade - zmaz cookies fora z prehliadaca.
Dal som cez ccleaner vymazať cookies aj cache no nepomohlo. Napríklad na stránke CzTorrent nemôžem robiť absolútne nič. Prihlásim sa, kliknem na niečo a automatický ma hodí na prihlasovaciu stránku.
-
hojko
Site Admin
Problem bude u teba v prehliadaci najskor. Skus iny prehliadac, ze ci problem bude pretrvavat.