Vianocna spam tema

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Vianocna spam tema

Príspevok od používateľa CheZteR »

kazdy nech ma vianoce ake si urobi :D
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Týmto spam témam som sa v minulosti myslím vyhýbal, ale tak a čo som ja horší? Už som tu nejakých 8 rokov (prvý nick ostal v zabudnutí po tom ako ostali zabudnuté aj prihlasovacie údaje a viazaný mail bol zrušený :D), tak si zaslúžim.
Toš šťastné a veselé.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

RATZINGER666 napísal:akej nasej? a preco to nemozem tvrdit, ked si to nemyslim? zvysok mas vypisany vyssie... kludne si to za sucast svojej kultury povazuj, mna to nezaujima, neviem, na co to vobec spominas...

k tomu druhemu odseku sa neviem presne vyjadrit... ano, na vsetko, co clovek spravi, by mal mat dovod... neviem, preco pises "neviem ako ty", nikde som nenapisal nic ine... inak vlastne cely zvysok prispevku je zbytocny, nie je to reakcia, iba vata bez zmyslu...
Potom sa velmi cudujem, preco tento 'nezmysel' oslavujes...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Lub0$: kde som napisal, ze tieto sviatky su nezmysel? kde som napisal, ci tieto sviatky oslavujem? tu minusovu karmu som od Teba dostal, lebo s Tebou nesuhlasim? to Ti asi dost unika zmysel tohoto hodnotenia... no, skoda reci s Tebou...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Podla tvojho vyjadrovania, usudzujem, ze velmi s tymito zvykmi nesuhlasis, a nikde nepisem ani ja, ze ty si to nazval 'nezmysel'
Tak neviem s kym je aka rec...pouzil som to slovo vo vete, to snad smiem?
Vysvetli mi hlbku a podstatu hodnotenia (t.j. karma), lebo teda asi nechapem, ked to tvrdis.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

namiesto usudzovania si sa mohol kludne spytat, ak by Ta to zaujimalo... hm, tak potom nerozumiem, preco si ich nazval nezmyslom v poslednom prispevku a preco si pouzil uvodzovky... alebo snad podla Teba su nezmysel?

neviem, ake slovo mas na mysli...

myslel som, ze karma hodnoti uzivatela podla kvality a vypovednej hodnoty prispevkov, ochoty pomoct a podobne, teda aspon ja sa toho drzim, ked hodnotim ostatnych... nie podla toho, kto sa mi ako paci, ci s nim suhlasim alebo nie a ci ma taky isty nazor ako ja...
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Lub0$ napríklad ja som nemal za potrebu hodnotiť ani tvoj ani RATZIHO príspevok žiadnou karmou. Proste diskutujeme. Proste vyjadril svoj názor. :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No karmu si dostal, lebo sa mi nepaci tvoj sposob diskutovania, citit z toho miernu agresiu, a utocenie, snazis sa vyvratit nejake veci, nie len mne, myslim ,ze este Hensym, alebo kto pisal na predoslej strane a o stromcek a podobne, takze nehodnotim to, ze ma niekto iny nazor ako ja, to by som daval - kazdemu druhemu na fore. Zase vela karmi nerozdavam, a snad v 99% aj minusiek sa podpisujem, takze viac k tomu nemam potrebu pisat. Nijak ti to neuskodilo (alebo ano?), reputaciu som ti tiez neposkodil, ani nic podobne, tak neviem co tolko riesis? Fakt ti na tom tolko zalezi?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to ma mrzi, ze to tak beries... snazim sa, aby tie prispevky boli vypovedne a strucne, nie agresivne ci utocne, snad to tak nepripada aj ostatnym... nezda sa mi dokonca ani to, ze by som niekomu nieco vyvracal, tie prispevky vyjadruju moje subjektivne stanovisko, nikde som sa dokonca s nikym o nicom nehadal a Hensymu som dal dokonca za pravdu... neviem ani, kde som nieco vyvracal o stromceku... urcite reagujes na tie moje prispevky?

nie, neuskodilo to ani mne, ani mojej reputacii, neviem, ako Ta to napadlo, nikde som nic take nenapisal... iba som sa zo zaujmu pytal... a urcite to "tolko" neriesim, bola to jedna otazka, tak, prosim, neprehanaj :wink:
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Vesele Vianoce. Pobite sa :) ani my stromcek nerobime. A kazdy rok sa snazime vianoce prezit inak (inde). Je to v podstate ako kazdy iny den, len to volame Vianoce.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

ja som pre istotu silno neveriaci, ale mám rád tento sviatok, rád stavám stromček (ano, 24 ročný k*k*t a rád s priatelkou ozdobujem stromček a rád rozmotávam každý rok tie isté nakazené vianočné svetielka), mám rád ako ten živý strom vonia, teším sa vždy na koláče, ryby, šaláty, šunku. Dokonca sa teším aj na ten nakazene americký program v telke, je to asi jediné obdobie kedy pozerám tv. Návštevy rodiny taktiež, vždy sa vykotím u každého príbuzného na gauč a žerem, diskutujem a žerem. Nevidím dôvod prečo by sa mal tento zvyk aj s pohladu neveriacich zatracovať :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Digital, do jedného príspevku si dokázal zhrnúť všetko, z čoho mi je z týchto sviatkov na grc. Až ma striaslo, keď som to čítal.

Len môj názor, nie že sa niekto do mňa obuje.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Podľa mňa napísal to, čo je na vianociach to najlepšie.
Čo konkrétne ti na tom vadí? Normálne sa pýtam.
Ale tak asi sto ľudí, sto názorov.

Mne to príde akoby niekto, kto pravidelne oslavuje narodeniny a veci s tým spojené (torta, blahoželania, návštevy, oslavy) a vždy sa na to teší, vysvetľoval niekomu, kto ich (z rôznych dôvodov) neoslavuje, pričom ten prvý sa mu snaží vysvetliť o čo prichádza (on si nevie život predstaviť bez toho), ale ten druhý to nechápe, respektíve z nejakého dôvodu mu to nechýba. Tomu prvému je ho úprimne ľúto, ten druhý nechápe, ako mu môže byť ľúto za takú blbosť.

Výsledok je nekonečná hádka dvoch názorov.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pinco napísal:Digital, do jedného príspevku si dokázal zhrnúť všetko, z čoho mi je z týchto sviatkov na grc. Až ma striaslo, keď som to čítal.

Len môj názor, nie že sa niekto do mňa obuje.
V pohode, pochopitelné, každý podľa vlastného gusta :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

ColdRain napísal:Týmto spam témam som sa v minulosti myslím vyhýbal, ale tak a čo som ja horší? Už som tu nejakých 8 rokov (prvý nick ostal v zabudnutí po tom ako ostali zabudnuté aj prihlasovacie údaje a viazaný mail bol zrušený :D), tak si zaslúžim.
Toš šťastné a veselé.
Cize ta reportujem na ban za dvojity ucet na fore :smt006 :lol:
pinco
Darca
Darca

Hensym, presne si dal príklad ďalšieho "sviatku", ktorý nerád "oslavujem", a to sú narodeniny, poprípade meniny. Ja si jednoducho nevyžadujem žiadnu pozornosť, nikto mi nič nemusí kupovať, nič nepotrebujem. Navyše je to veľakrát pretvárka a faloš, keď si na teba nikto za celý rok nespomenie a zrazu na narodeniny alebo meniny má niekto potrebu gratulovať a navyše, keď ani dátum narodenia nepozná, len sa to náhodou od niekoho dozvie, že práve vtedy mám narodeniny. A hneď ako také hladné supy sa ma pýtajú, či ideme spraviť oslavu, len aby sa mohli schľastať. Celý čas im nechýbam, ale zrazu koľká aktivita okolo mňa. A navyše čo je také potrebné oslavovať na narodeniny? To, že som sa kedysi narodil, alebo to, že som o rok starší? Komu na tom záleží? Mne nie. Nechápem ľudí, ktorí keď čosi oslavujú, majú potrebu o tom každému povedať a všetkých pozvať. A čím viac ich príde, tým sú z toho viac nadšení. Kvôli čomu to je dobré? Príde mi to ako keby niekto chcel pútať na seba pozornosť a aby mal čo najviac darov.

No ale späť k Vianociam. Neznášam, už len keď mi príde vianočná sms-ka v podobe "letí k tebe anjelik, má pre teba darček..." a podobné odrhovačky staré ako ľudstvo samé. Neúprimné, falošné, odkiaľsi skopírované. Hneď to mažem, ani nedočítam. Na druhú stranu ma poteší, keď mi niekto napíše niečo svoje, alebo na ulici podá ruku a zaželá všetko dobré. Zdobenie vianočného stromčeka? To má byť nejaká udalosť? Nemám predsa 5 rokov a nemám ani v blízkosti žiadne malé deti, kvôli ktorým by som sa mal z toho tešiť. Akurát mama, otec a starší brat, s ktorým sa už pár rokov nerozprávam.

Šalát nemám rád, z ryby sa nenajem, kyslú kapustu nemusím vôbec, takže kapustnicu len symbolicky, aby som neurazil. Akurát koláč si dám, aj to jeden za obedom. U nás sa ani veľa nepečie, takže žiadna hostina sa nekoná.

V telke keď vidím dookola tie isté rozprávky a filmy, ktoré som už videl milión krát, tak radšej vypínam.

Keďže, ako som spomínal, som nevtieravý človek, tak nemám rád ani návštevy. Či už návštevy u nás, alebo že by som ja mal ísť k niekomu. Jedine, ktorých pravidelne navštevujem sú moji starí rodičia. Nikto iný.
Hensym
VIP
VIP

Hmm, ako ja chápem, že každý to vníma inak, ale toľko pesimizmu je v tom príspevku, že sa normálne dostal aj na mňa a normálne sa to nie príjemne čítalo.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pinco napísal:Hensym, presne si dal príklad ďalšieho "sviatku", ktorý nerád "oslavujem", a to sú narodeniny, poprípade meniny. Ja si jednoducho nevyžadujem žiadnu pozornosť, nikto mi nič nemusí kupovať, nič nepotrebujem. Navyše je to veľakrát pretvárka a faloš, keď si na teba nikto za celý rok nespomenie a zrazu na narodeniny alebo meniny má niekto potrebu gratulovať a navyše, keď ani dátum narodenia nepozná, len sa to náhodou od niekoho dozvie, že práve vtedy mám narodeniny. A hneď ako také hladné supy sa ma pýtajú, či ideme spraviť oslavu, len aby sa mohli schľastať. Celý čas im nechýbam, ale zrazu koľká aktivita okolo mňa. A navyše čo je také potrebné oslavovať na narodeniny? To, že som sa kedysi narodil, alebo to, že som o rok starší? Komu na tom záleží? Mne nie. Nechápem ľudí, ktorí keď čosi oslavujú, majú potrebu o tom každému povedať a všetkých pozvať. A čím viac ich príde, tým sú z toho viac nadšení. Kvôli čomu to je dobré? Príde mi to ako keby niekto chcel pútať na seba pozornosť a aby mal čo najviac darov.
Práveže je to príležitosť sa stretnúť s viacerými luďmi a zapiť to. Čo je natom, že sa niekomu neviem ozvať, nemôžem byť velký kamarát s každým a každému sa ozvať. Proste práve tie narodeniny, meniny atd.. to je možnosť sa znova stretnúť zo starými známymi, ktorý možno nemajú čas alebo ťa nemajú kde stretnúť ale na oslavu prídu. Beriem tvoj názor, ale zdá sa mi trošku na môj vkus obmedzený.
No ale späť k Vianociam. Neznášam, už len keď mi príde vianočná sms-ka v podobe "letí k tebe anjelik, má pre teba darček..." a podobné odrhovačky staré ako ľudstvo samé. Neúprimné, falošné, odkiaľsi skopírované. Hneď to mažem, ani nedočítam. Na druhú stranu ma poteší, keď mi niekto napíše niečo svoje, alebo na ulici podá ruku a zaželá všetko dobré. Zdobenie vianočného stromčeka? To má byť nejaká udalosť? Nemám predsa 5 rokov a nemám ani v blízkosti žiadne malé deti, kvôli ktorým by som sa mal z toho tešiť. Akurát mama, otec a starší brat, s ktorým sa už pár rokov nerozprávam
Zdobenie vianočného stromčeka nemusí znamenať, že máš 5 rokov. Pozri sa aký máš avatar, to nie je symbol 5 ročného ?
Hensym
VIP
VIP

K tým narodeninám: keď sa po 5,10,20,30 rokoch spraví stretávka po strednej škole, pričom 90% tých ľudí sa už nevídava, nie sú v kontakte a "serú" na seba, tiež ti to príde falošné? Podľa mňa pekné, lebo je to ako Digital píše, príležitosť na stretnutie sa - a každá je dobrá.

K narodeninám: Tiež nemám rád ľudí ktorí pozvú ešte aj krstnú mamu bratrancovho deda, ale na oslavách ako takých nevidím nič zlé, naopak. Ako často dokáže rodina zasadnúť za jeden stôl, najesť sa a popiť, okrem takýchto osláv? My oslavujeme dosť často, starkovci robia oslavu každý rok, lebo si uvedomujú, že už zajtra tu nemusia byť - a tie oslavy sú parádne dni plné zábavy. K tým želaniam, neuznávam správy na Facebooku, tiež nemám rád hromadné SMS-ky na Vianoce (aj keď ma neurazia), ale každý, kto si nájde čas na zablahoželanie mi (je jedno, či ho vidím po dvoch dňoch alebo po roku) mi spraví radosť.

K tomu, že čo sa oslavuje pri narodeninách, na toto nebudem ani odpovedať. :)
pinco
Darca
Darca

Digital napísal:Zdobenie vianočného stromčeka nemusí znamenať, že máš 5 rokov. Pozri sa aký máš avatar, to nie je symbol 5 ročného ?
Teraz si ma dostal :D

Hensym, stretávka po x rokoch je iná udalosť. Tam idú ľudia preto, aby jeden druhého videli. Každý pre každého. Narodeniny sú oslava len pre jedného človeka. Ten oslávenec je tam najpodstatnejší, kvôli nemu to celé je.

Veď nech si oslavuje kto chce, čo chce. Ja to proste nemusím.
Zamknuté