Vianocna spam tema
Re: Vianocna spam tema
Ja som to vyriesil normalnym 32gb USB klucom 
-
mirak2
Hardcore addict
ja mam 32GB USB klub, ale je nenormalny a XBOX ho povazuje za below requirements 
ďakujem za súcit, posledný týždeň bol o hubu.Lub0$ napísal:a nebudu v obchodoch zhony a podobne.
Prečo si všetci nechávate všetko na poslednú chvíľu a vianočné oplátky zháňate 23ho?
ja som bol v tescu na stedry den este zhanat lepiacu pasku a jeden zakaznik sa dozadoval zemiakového salatu
jasne zr nemali
v UK zacnu zajtra vypredaje, to bude len srandaLub0$ napísal:No a je po tom, snad sa teraz trosku kazdy ukludni a uvolni, a nebudu v obchodoch zhony a podobne.
potom uz ale asi fakt klud
Určite aj u nás sa budú hrať na UK výpredaje = ceny rovnaké ako po celý rok, akurát ľudí všade po ch...
ch vraj nie je vulgarizmus, aj ked sa tak pouziva. teda v telke ho nepipaju
v telke ale nepipaju viac veci ktore by mali, napr. vyroky "mudrych ludi, celebrit a prominentov" a vysielaju veci, ktore by nemali 
telku by som za priklad teda nedaval
telku by som za priklad teda nedaval
citam napriklad noveho Dana a tam sa ch pise celkom normalne. no lahke zeny a pojmov z gynekologie ci urologie tam niet 
kto z vas nemal stromcek ?
Ja nemam, naco by mi aj bol samemu v byte s podnajomnikom ked obaja sme aj tak boli s rodinou.
To je tiez prevda...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Kedze sa pod stromom tiez objavil Xbox, tak diky za info. hocasi GTA V pojde na PC, ale disk sa mozno casom zide.mirak2 napísal:mne brat kupil GTA V na XBOX360, jediny detail, ze mam 4GB verziu xboxutakze na to, aby som si to mohol zahrat, som musel vybrat harddisk z pokazeneho notebooku, lebo sak mi kolega v praci povedal, ze s nim to pojde a po naformatovani zistit, ze na hacknutie potrebujem WD disk a toto bol Seagate... tak som pozrel do svojho funkcneho notebooku a tam WDcko, ktore je dokonca presne v zozname podporovanych diskov
oba disky, co mam 320GB, Seagate 7200 otackovy, WD iba 5400... tak pod ho nechceny upgrade notebooku
klonovanie disku z WD na Seagate, nasledne formatovanie WD a hacknutie WDcka s 320GB verziou security sectora... strkam do xboxu a nejde... skusam hacknut druhy raz, pcham do xboxu druhy raz, rvem to tam, aby kontakty dosadli a boha jeho ono to nejde
tak si vravim, ze povodne boli k dispozicii iba security sectory do velkosti 250GB, tak to skusim s mensim, prinajhorsom xboxu bude vidiet disk ako 250 a nie 320GB... tak znova, hackujem, strkam do xboxu a ide... a tancujem svoj stastny tanec
![]()
a hram si GTAcko
(toto cele som podstupil uz minuly vikend, dnes som si nasiel pod stromcekom teplakovu supravu [lebo teplaky su uplne najvaaaac] a knihu Lexikon slusneho spravania [lebo moja mama si ocividne mysli, ze sa spravam ako najvacsi ko*ot a myslim, ze ma pravdu. Life is too short to be an asshole.])
inak tiez vsetkym nada nada same old BS
-
RATZINGER666
Darca
Son-Goku: napr. ja nie, nemam dovod... preco Ta to zaujima?
Ani u nás v rodine nebol stromček. Tento rok to bolo už asi 7-8 krát po sebe. Mne osobne ten stromček nechýba.Son-Goku napísal:kto z vas nemal stromcek ?
Viem to pochopit, ked niekto nemoze, lebo je chory, stary, nevladze, alebo je neveriaci, teda neslavi Vianoce, pripadne zije sam...vtedy to je ok. Naco by som si robil stromcek sam doma. Ale preco takto? Ako to, ze v rodine nerobite stromcek? Celkom ma to zaujima.
-
RATZINGER666
Darca
...otazka je, ze preco by sme mali? co je na tom zaujimave?
je to symbol vianoc?
-
vladenko007
VIP
Ja keď som bol ženatý robil som stromček kôli deťom. Proste taký zvyk vianoce a pod stromčekom darčeky. Keď som býval po rozvode sám tak som si stromček nestaval a to nielen preto že som neveriaci ale preto že som skôr toho názoru že obdarujem ľudí okolo mňa v priebehu roka keď si to zaslúžia a nielen na vianoce.
Veriaci oslavujú narodenie krista a pritom sa na vianoce ani nenarodil. Nový rok považujem za viac ako vianoce.
Veriaci oslavujú narodenie krista a pritom sa na vianoce ani nenarodil. Nový rok považujem za viac ako vianoce.
Pre mňa sú Vianoce ako každý iný deň. Nie som veriaci a neoslavujem žiadne náboženské sviatky. Jediný malý rozdiel medzi bežným dňom a Vianocami ako takými je to, že mám v tomto období Sviatkov vždy dovolenku. Inač v tom nevidím nič špeciálne.