Povedz pravdu!!
Povedz pravdu!!
Zdravím.... Ja tak rozmýšľam ak veriaci čo chodia na spoveď k farárovi,nevrrim že prizná všetko lebo každý denne správy hriechy bez uvedomenia a to aj napr :závisťou alebo povisenim sa nad iným... Atď (zamysli sa a nájdeš stále hriech za ktorý by si sa nepovedal alebo nechcel ho povedať... A sú aj ľudia ktorý sú buď nútený spovedať sa. To nieje spoveď len musíš aby bol pokoj
alebo aj chodis tam preto lebo ľudia by ťa mali v ústach... Neúprimne viem ale mam pocit že silno veriaci, netreba ísť do kostola a na spoveď... Ved poprosiť musím ja o odpustenie co stim ma cudzí človek (kňaz). A poďakovať a pomyslenie na boha môžem kedykoľvek nie práve v kostole.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Povedz pravdu!!
Ťažká noc? 2 bezvýznamné, ba až sprosté témy v priebehu 8 minút? Nie, ďakujem.
Ne ale chápem tvoj postoj.... Respektíve ďalšia téma tipu hadanie sa o tom čo nemá zmysel..
Obe temy su zalozene na tom, ze neovladas zaklady z danej problematiky a potom sa zamyslas nad hlupostami. Dostuduj si to a potom mozes filozofovat. To je ako keby si nevedel nic z fyziky a uvazoval nad tym preco jablko pada zo stromu na zem a nie na oblohu.