jin napísal:Na to nemas narok
Ehm, preco? Povedal by si babe "chod si hladat frajera na matfyz, nemas narok sa vyhovorit"? Uprimne ma zaujima ako si sa k takemu zaveru dopracoval.
@energy00
A inac, co sa oslovenia (a zrusenia tyka) tak to mas pravdu. Neviem potom preco si nevyberaju zeny. Jeden argument je sice ekonomicky "mozem si dovolit nenahanat muzov" ale ten zaroven implikuje ze bude musiet zena kvanta odmietat. Mlade zeny pochopitelne o vztah nudzu nemaju, takze ak by si ony vyhliadli nejakeho chalana, bolo by ovela lahsie ho oslovit (pretoze pravdepodobnost ze ju neodmietne je obrovska, mozno radovo vacsia ako vice versa).
Zda sa ze cely system funguje absolutne nelogicky, teda bol mozo efektivny 100-50K rokov dozadu kedy boli zeny existencne zavisle od muzov a hranica na uroven muza pochopitelne musela byt nizsia, tym sa pravdepodobnost uspechu zvysila, tym by sa to viac podobovalo k mojmu hypotetizovanemu systemu (zeny oslovuju muzov)
edit: Az teraz som si precital @javatar. Vdaka za rady, urcite sa ich pokusim v co najvacsej miere implementovat. Co sa NoFap challege tyka: nikdy som nemal pocit ze by mi to emocionalne bolo jedno. Eventualne pride "flatline" episode kde je clovek akoby vykastrovany - to trva kratko a je to skor ako husenkova draha (jeden den ako zelenina, druhy den ako teenager v puberte). Zas nemozes sex redukovat na cisto vrznes/nevrznes - ten na jednu noc mozno ano (ale ten si myslim ze mam presne 0% sancu ziskat) ale taky aspon fwb/vztahovy nie a pocit blizkosti/prijatia/toho ze niekomu vyhovujes/toho ze na niekoho zaposobis chces mat tak ci tak a teda NoFap ten stres neodbura (totizto stres v rozhovore mam aj s niektorymi muzmi hoci s nimi sex nechcem).
Ano, NoFap pridava (mozno nezdrave- to nevadi) sebavedomie a clovek sa citi ovela lepsie - otazka je ale ci je to opravdove sebavedomie - pokial ho dokazem znicit za 30 sekund. Resp. co sa stane ak dostanem super sebavedomie (=nejakym zazrakom by som dal tych 90+ dni), zbalis zenu, budes mat sex a okamzite po tom zistis ze si niekto drasticky iny ako ten do ktoreho sa zamilovala.
Tym nechcem povedat ze NoFap je zly ale kombinacia tohoto (teda ze je ucinny len otazne) a toho ze si jednoducho neviem povedat stvrt roka nemasturbuj (mozno ani nie tak koli vyslovene sexualnej tuzbe ako to, ze tym odburava clovek nesexualny stres). Uprimne by som to hrozne chcel, pretoze ten pocit (ci uz ne/opodstatnene) je skvely ale cena ziskat ho sa mi zda nerealna ...