maly konflikt = ochladnutie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
easton
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

maly konflikt = ochladnutie

Príspevok od používateľa easton »

V skratke, mam dobru kamarátku,s kt.si pišem asi 3 mesiace, najprv sme nechodili von bol som na PN(pad z motorky). Neskor stretka všetko super. Pisala mi každy den, ani som sa nezobudil hned sprava rano. 24.12 mi hovorila, že ju mam problem zavolať von, pritom vždy som ju volal ja...tak sme 25.12 šli, samozrejem prideme von povie dufam, že sa nehnevaš, ale o hodinu pride kamošku ku nej, či nevadi, že tak kratko(vadilo mi to, ale nechcel som byt za luzra čo vyplakáva)...ale to je všetko nepodstatne..Boli sme vonku kecali o roznych veciach a pri jednej teme spomenula, že ju nazory druhych ludi nezaujimaju. Tak ja som oponoval, že nemožeš to tak 100% povedať, ved počuvaš vašich, ked ti sa snažia viaceri poradiť, že niečo robiš, zle zamyslis sa nad tym...ona stale, že nie vobec ju nezaujimaju nazory druhych. No argumentovali atd. Vkuse mi hovorila, že ju nechapem, čo hovori, ja som chapal, ale tvrdil som ,že je to len z časti pravda. Vkuse dookola, tak už som bol z toho debil, tak som povedal, takym tonom, žeby to vyvratila, že asi som debil ked nechapem.Aj som sa jej pytal, to akože ani sa nezamyslis, nad tym o čom sme hovorili, a ona ,že nie. Potom došla kamaratka tak sme šli het, proste som povedal, čau a šiel som.
Potom som jej pisal, a tak..že si kukneme film, ona povedala, že hej"aby sme sa zasa pohadali" začala tvrdiť, že ju take naťahovačky nebavia, že sme na uplne inej vlne..sa ma pytala, či si to tiež nemyslim.A ja som oponoval, že to tak nie je, že mi je s nou fajne...tak povedala, že som si ju zle vykreslil, pretože som mal pocit, akoby bola namyslena, že ju nikdy nič nerozhodi na čo som ja oponoval, že dufam,že ju osobne viac spoznam...na čo odpisala, že teraz času na to nebude bo sa uči :D
No a od vtedy to cele ochladlo, ako napiše mi každy den, ale len tak večer, ked sa douči, a uplne inak, zdaleka nie take pisanie ako predtym...neskor som ju zavolal von, mam pocit, že sa to kus zlepšilo, už mi napiše aj počas učenia a tak..ale stale take neosobne..
Zmenilo sa to zo dna na den, pisala mi milačik, bolo jasne ,že ma chce (mam skusenosti so ženami dosť) a na druhy den toto
Neviem, čo si mam o tom myslieť, čo mam spraviť atd.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: maly konflikt = ochladnutie

Príspevok od používateľa Grim »

...čítal si to po sebe?..."som oponoval...som oponoval...zase som oponoval"...ešte stále nemáš pocit, že ste na úplne inej vlne?...
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

to su smiešne konflikty, mal som iny nazor na danu vec..to neznamena, že si nerozumieme
to mam akože so všetkych suhlasiť čo povie? :D
Vo vela veciach rovnake nazory sme mali, to bolo jeidne čo
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...pre ňu očividne áno...takže buď to pochopila skôr ako ty, alebo je to trubka, ktorá nedokáže rešpektovať rozdielne názory iných ľudí...tak či tak mi z toho vychádza, že ja osobne by som sa na to vysral...
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ved toto, aj s ludmi, ktori su mi najbližši mam občas rozdielny nazor, ale už aj ja nad tym uvažujem, že sa na to cele vyserem :D
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

mal som iny nazor na danu vec..to neznamena, že si nerozumieme
ocividne u nej asi ano
nehaj ju tak, nech si najde rovnakeho..... idiota
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal: ocividne u nej asi ano
nehaj ju tak, nech si najde rovnakeho..... idiota
ale citim, aj u seba určitu chybu, že som sa snažil jej vnutiť z časti svoj nazor...musim sa z toho poučiť
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Easton..je to egoistka zahladená do seba, nezaujmaju ju nazory druhých ludí a z teba robí debila kvoli malichernostiam.
Chybu si jakživ neprizná, nechaj ju tak, už si ju nevšímaj, mozno sa zmení lebo si nieco uvedomí a mozno nie, nateraz kašli nanu.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

diky chaloši, pomohlo ! serem nato :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

:) no pozri my ju nepoznáme, mozno je to dobrá baba v iných veciach ale v nazoroch si nedá povedat ani pomoct, myslí si ze jej nazory su tie správne a preto nerešpektuje druhé názory, lebo si myslí ze sú na ho*no.
Napriklad ty si iný, ty si nechás aj pomoct aj poradit, v tomto ste si protiklady.
Kedže mam s takými ludmi ako je ona, tiez svoje skusenosti tak to rieš tak ze povedz si nazor a ked uz budes citit z jej reakcie ze sa chce dohadovat o nazoroch a pritom nedá argumenty, čím by potvrdila svoj názor, tak zmen temu,alebo odíd z jej pritomnosti...proste povedz si nazor a ci sa jej bude pácit alebo nie..a nedohaduj sa..ona to proste nepochopí ten tvoj odlišný názor ci jej to vysvetlíš dopodrobna alebo nie,má iné myšlienkové pochody, musí nato príst sama.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kašlem na to, proste to nema vyznam do buducnosti, ked pri takejto prkotine, tu sa bude toto diať,,,
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No ako chces teda, to uz je na tebe..ja mam frajerku co je ona podobná v tomto ako je ona..prv som sa dohadoval snou, teraz si len poviem nazor a ci sa jej bude alebo nebude páčiť to uz je na nej...ale uz jej nemienim dopodrobna vsetko vysvetlovat, proste to nepochopí, musí sama nato príst
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Blastbit napísal:No ako chces teda, to uz je na tebe..ja mam frajerku co je ona podobná v tomto ako je ona..prv som sa dohadoval snou, teraz si len poviem nazor a ci sa jej bude alebo nebude páčiť to uz je na nej...ale uz jej nemienim dopodrobna vsetko vysvetlovat, proste to nepochopí, musí sama nato príst
ja by som chcel v tom pokračovať, len podla mna ona už asi ne neviem, pytal som sa jej teraz, prečo už nepiše tak ako predtym, že vtedy mala vela času a teraz sa uči, ako je to pravda, uči sa nonstop teraz ale :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Casom sa ukáže ako sa to vyvinie, ale bud ju budes brat takú aká je alebo neber.
No ako vravím nedotahuj sa snou o tvojich a jej názoroch, to je ako boj s veternými mlynmi.
Ona si musí uvedomit v com robí chybu, lebo ked na jej chyby poukazes tak sa dá do obrannej pozicie a začne aj utočiť a prekrucat a robit z teba debila...bud si len pomysli svoje,alebo si povedz nazor ale nejak sa nesnaz ho presadzovat ,to je na škodu to ti vravím z mojich skuseností...mat svoj názor jedna vec, presadzovat ho stále druhá vec.
Vzdy v zárodku dotahovania alebo hádky stým prvý prestan a presmeruj pozornost na nieco iné.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Blastbit napísal:Casom sa ukáže ako sa to vyvinie, ale bud ju budes brat takú aká je alebo neber.
No ako vravím nedotahuj sa snou o tvojich a jej názoroch, to je ako boj s veternými mlynmi.
Ona si musí uvedomit v com robí chybu, lebo ked na jej chyby poukazes tak sa dá do obrannej pozicie a začne aj utočiť a prekrucat a robit z teba debila...bud si len pomysli svoje,alebo si povedz nazor ale nejak sa nesnaz ho presadzovat ,to je na škodu to ti vravím z mojich skuseností...mat svoj názor jedna vec, presadzovat ho stále druhá vec.
Vzdy v zárodku dotahovania alebo hádky stým prvý prestan a presmeruj pozornost na nieco iné.
diky, ved ja keby sa to vratilo do starych koľaji, dam si na to pozor, ale tak ta druha šanca musi prísť, ked ja to možem brať ako chvilkove nedoruzmenie prečo ona nie ? A jasne, keby sme dalej dačo riešili tak si dam na to velky pozor, a dam jazyk za zuby :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

:) no pretoze ona je proste taká v tejto veci, mozno potrebuje dlhsie vychladnuť, mozno ta skuša, možno dalsích pár vecí za tým je, ja neviem presne...ale moze zato aj jej EGO- nepríjimat nazory druhých...ale zase v dalsích nazoroch ste sa zhodli...no lenze tým ako si sám povedal ze sa snazis presadit svoj nazor ju stavias do obrannej pozicie, si myslí ze z nej robíš trubu, tak na oplatku z teba urobí debila..aby ste si boli kvit..proste povedz si nazor stručne a nerozpitvávaj to.
Ak ona o nom pouvazuje mozno ti dá za pravdu počase a mozno si aj prizná mylný názor :)
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no keby povedala, čo všetko je za tym, ja neznašam take veci nechavať na nahodu, že proste nevyšlo serem na to, chcem to prebrať zistiť a poučiť sa do buducna, čo robiť a čo nerobiť :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

To nemusím ani ja, nechávat veci na nahodu a nejako bolo nejak bude a podobné sprostosti...co si sám alebo s pomocou nezariadim to nemám...noo neviem ci to ona povie co robís zle a co nie...proste len si mal svoj názor ktorý si jej mozno vnucoval a mozno len do detailu hovoril a bohvie ako to ona vyhodnotila ked tak reagovala...je to len malichernost to ju prejde.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

už je tomu 10 dni tak neviem, či ju to prejde :D ale ja mam/mal som snahu s tym dačo robiť, takže nebudem lutovať
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

:) tak možno ked má vela učenia tak preto nepojde von, ale to su len dohady
Kolko máte rokov?
Napísať odpoveď