V skratke, mam dobru kamarátku,s kt.si pišem asi 3 mesiace, najprv sme nechodili von bol som na PN(pad z motorky). Neskor stretka všetko super. Pisala mi každy den, ani som sa nezobudil hned sprava rano. 24.12 mi hovorila, že ju mam problem zavolať von, pritom vždy som ju volal ja...tak sme 25.12 šli, samozrejem prideme von povie dufam, že sa nehnevaš, ale o hodinu pride kamošku ku nej, či nevadi, že tak kratko(vadilo mi to, ale nechcel som byt za luzra čo vyplakáva)...ale to je všetko nepodstatne..Boli sme vonku kecali o roznych veciach a pri jednej teme spomenula, že ju nazory druhych ludi nezaujimaju. Tak ja som oponoval, že nemožeš to tak 100% povedať, ved počuvaš vašich, ked ti sa snažia viaceri poradiť, že niečo robiš, zle zamyslis sa nad tym...ona stale, že nie vobec ju nezaujimaju nazory druhych. No argumentovali atd. Vkuse mi hovorila, že ju nechapem, čo hovori, ja som chapal, ale tvrdil som ,že je to len z časti pravda. Vkuse dookola, tak už som bol z toho debil, tak som povedal, takym tonom, žeby to vyvratila, že asi som debil ked nechapem.Aj som sa jej pytal, to akože ani sa nezamyslis, nad tym o čom sme hovorili, a ona ,že nie. Potom došla kamaratka tak sme šli het, proste som povedal, čau a šiel som.
Potom som jej pisal, a tak..že si kukneme film, ona povedala, že hej"aby sme sa zasa pohadali" začala tvrdiť, že ju take naťahovačky nebavia, že sme na uplne inej vlne..sa ma pytala, či si to tiež nemyslim.A ja som oponoval, že to tak nie je, že mi je s nou fajne...tak povedala, že som si ju zle vykreslil, pretože som mal pocit, akoby bola namyslena, že ju nikdy nič nerozhodi na čo som ja oponoval, že dufam,že ju osobne viac spoznam...na čo odpisala, že teraz času na to nebude bo sa uči

No a od vtedy to cele ochladlo, ako napiše mi každy den, ale len tak večer, ked sa douči, a uplne inak, zdaleka nie take pisanie ako predtym...neskor som ju zavolal von, mam pocit, že sa to kus zlepšilo, už mi napiše aj počas učenia a tak..ale stale take neosobne..
Zmenilo sa to zo dna na den, pisala mi milačik, bolo jasne ,že ma chce (mam skusenosti so ženami dosť) a na druhy den toto
Neviem, čo si mam o tom myslieť, čo mam spraviť atd.