Inak dosť ma prekvapilo, že ešte aj na juniorov sa prišiel pozrieť plný štadión.
MS v Hokeji - Minsk 2014
Re: MS v Hokeji - Minsk 2014
Inak dosť ma prekvapilo, že ešte aj na juniorov sa prišiel pozrieť plný štadión.
Muffi - a este ked hraju len (pre nich) "zamorske" timy.
Inak taktiez gratulujem a verim ze o rok si budeme moct uzit nieco podobne, aj co sa tyka kvality hry a snad uz aj co sa tyka kvality obrazu.
Inak taktiez gratulujem a verim ze o rok si budeme moct uzit nieco podobne, aj co sa tyka kvality hry a snad uz aj co sa tyka kvality obrazu.
Tak to je veľká paráda. Bolo to o hubu sledovať, ale teraz keď si spätne pozerám zápas, tak fakt to bolo organizačne super zvládnuté. Každý útok Švédov u nás 3, 4 hráči, vždy. Počúvajú toho Ernyho na slovo.
Dravosť taká že seniori keď hrajú tak to je tak polovica plynu. Som fakt rád že to uhrali, za tie výkony si to zaslúžili.
No a Godla, ten už je v zápisníkoch toľkých hľadačov talentov že sa z toho poserie keď mu dajú ponuky všetci.
No a Godla, ten už je v zápisníkoch toľkých hľadačov talentov že sa z toho poserie keď mu dajú ponuky všetci.
Tiez mi prislo ako by to bolo nejake zrychlene, mozno aj mensimi rozmermi je to ciastocne, aj vekom, ktovie...
In GODla we trust! Bolo pekne tiez sledovat, ze sme tam mali vela "veriacich" slovenskych fanusikov.
In GODla we trust! Bolo pekne tiez sledovat, ze sme tam mali vela "veriacich" slovenskych fanusikov.
Vyborny zapas proti Svedom, na konci som dobre trpol. Gratulujem chlapcom 
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ta kanada - rus, zatial najlepsi zapas na sampionate, po 2 tretinach 5:4. A to uz bolo 5:1 pre kanadu.
Oplatilo sa pockat si na ten zapas

Oplatilo sa pockat si na ten zapas
-
senator8008
Light Star
Keby len na šampionáte, to je najzábavnejší zápas aký som v živote videl
Dúfam, že to Kanada nepusti.
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
aj ked takisto fandim Kanade, tak dufam ze USA vyrovnaju nech je to drama az do konca

[troll] Veru, snad vyhraju Fini. Lebo Svedi ako jedini vyhrali skupinu s prehladom, takze je jasne, ze prave Svajciari musia mat medailu. Zatial tento zapas medzi Kanadou a Nemeckom vyzera nadejne. Takze, drzim Danom palce.Silmer napísal:aj ked takisto fandim Kanade, tak dufam ze USA vyrovnaju nech je to drama az do konca![]()
Veru, tesim sa na poslednu tretinu.