hravate niekto? hra vysla pred mesiacom, predtym bola dlho ako early access. ja som sa o nu vobec nezaujimal az ked vysla oficialne som ju impulzivne kupil a zatial nelutujem aj ked som este nemal moc casu to hrat.
najviac ma laka to objavovanie, kedze je v hre komplet mliecna draha co je nejakych 400 miliard hviezdnych systemov a absolutna vacsina z nich je este nepreskumana.
trosku ma sklamalo ze aby som mohol objavovat na urovni potrebujem nasetrit cca 10 milionov kreditov, ale tak co, moznosti ako zarabat je hromada. od obchodovania cez priekupnictvo, piratenie az po vrazdenie ci chytanie piratov. bojom sa zatial celkom vyhybam, vsade na internete strasia ze treba joystick a je pravda ze s mysou a klavesnicou mi tie suboje moc nesli. joystick sice mam ale pravacky a ako lavakovi mi je to dost nepohodlne ale kupil som xboxovy ovladat a tym sa to celkom da (len by to chcelo viac tlacidiel).
stale mam absolutny chaos v politike, viem ze su tam 3 hlavne strany ale ci ma kazda svoj kusok galaxie alebo je to pomiesane o neviem, z mapy mi to vobec nie je jasne. chcel som sa pridat k imperiu ale na mape som skoro ziadne imperialne systemy nenasiel, len obcas cervena bodka v mori zelenej (ci modrej).
jedine z coho som sklamany je dizajn lodi. mozno je to iba mnou, ale vsetky lodicky su ozaj onicom, ked som hraval EVE online tak som lodicky vyberal viac menej podla vzhladu, teraz je to ozaj iba funkcnosti pretoze sa mi asi ani jedna lodka nepaci. nastastie v hre clovek svoj stroj ani neuvidi mimo hangaru.
aktualne som vlastnikom Adder-u, taka lodka na vsetko, v nicom nevynika ale ani v nicom o moc nezaostava. len vyhlad je ako z tanku