Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
nejakymarko
Addict
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Za mna cierny. Biely mi pride babsky
Ale pri g3 som sam dlho uvazoval nad bielym. Cize kazdemu podla chuti 
Mne sa zase bez debaty omnoho viac páči čierny.. 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
urcite cierny,biely neni taky elegantny podla mna,ani nevyzera ako g2 
Červený by som skôr ako biely.. 
Mne sa zase viac paci biely 
Cierne su skoro vsetky telefony + je hrozne leskly keby bol matny tak je to o inom. Na bielom to zase tak nebude vidiet + este viac na nom vynikne ten obrovsky displej
Cerveny maju len 16gb, 32gb som nenasiel

Cierne su skoro vsetky telefony + je hrozne leskly keby bol matny tak je to o inom. Na bielom to zase tak nebude vidiet + este viac na nom vynikne ten obrovsky displej
Cerveny maju len 16gb, 32gb som nenasiel
Zdravím,
chcel by som sa spýtať či by ste mi vedeli poradiť či kúpiť račej LG L90 alebo Huawei Honor 3C. Rozmýšlal som aj nad Lenovo A536 ale parametrovo mi vyšli prvé dva spomenuté lepšie a sú len o dákých 20Eur drahšie čiže by som vybral jeden s nich. Vďaka
chcel by som sa spýtať či by ste mi vedeli poradiť či kúpiť račej LG L90 alebo Huawei Honor 3C. Rozmýšlal som aj nad Lenovo A536 ale parametrovo mi vyšli prvé dva spomenuté lepšie a sú len o dákých 20Eur drahšie čiže by som vybral jeden s nich. Vďaka
-
guess.whoo
Redeemer
chcem si zobrat k pausalu telefon. a rozhodujem sa medzi asus zenfon5, acer liquid e700 a huawei ascend g620s. aky by ste mmi poradili ?
Asi Zenfone 5, ale 16GB verzia, ktorá už má 2GB ramky.. 
Ak ZenFone 5, tak s procesorom Intel Atom Z2580. Je to dvoj-jadrový procesor taktovaný na 2,0GHz. Intel Atom Z2560 je tiež dvoj-jadrový, ale taktovaný "iba" na 1,6GHz. Ja mám ZenFone 5 s procesorom Intel Atom Z2580 s 2GB RAM a 16GB ROM a som maximálne spokojný.
Vezmi si, čo sa ti viac páči. Napríklad ten Acer Liquid E700 má oveľa väčšiu kapacitu batérie (3500mAh) ako má Asus ZenFone 5 (2110mAh). No otázkou zasa zostáva, ktorý telefón zhltne viac. Mne môj Asus vydrží v priemere dva dni na baterku.
Vezmi si, čo sa ti viac páči. Napríklad ten Acer Liquid E700 má oveľa väčšiu kapacitu batérie (3500mAh) ako má Asus ZenFone 5 (2110mAh). No otázkou zasa zostáva, ktorý telefón zhltne viac. Mne môj Asus vydrží v priemere dva dni na baterku.
Tiez som rozmyslal nad tym asusom.len na stranke 02 nepisu ci to je taka verzia telefonu alebo ta druha...a trocha ma odradza velkost telefonu.ten huawei je rozmerovo najmensi ale zato ma iba 1gb ram.
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2015, 11:04)
tak uz som sa informoval v 02 ale nevedeli sami o aky typ sa jedna tak ze mi daju vediet. ale pamate ma iba 8 gb tak si myslim ze sa bude jednat o ten slabsi procesor. mna zaujal ten acer ale pre mna zbytocsnot na tri simky ked budem vyuzivat jednu.a so znackou acer konretne noteboky nemam dobre skusenosti
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2015, 11:04)
tak uz som sa informoval v 02 ale nevedeli sami o aky typ sa jedna tak ze mi daju vediet. ale pamate ma iba 8 gb tak si myslim ze sa bude jednat o ten slabsi procesor. mna zaujal ten acer ale pre mna zbytocsnot na tri simky ked budem vyuzivat jednu.a so znackou acer konretne noteboky nemam dobre skusenosti
Ak má 8GB ROM, tak to bude tá verzia s Intel Atom Z2560 (1,6GHz) a 1GB RAM. Keď som tie telefóny hľadal na nete, tak som nenašiel žiadnu konfiguráciu s 8GB ROM a 2GB RAM.
Jj je to ten co vravis.tak to uz radsej ten acer alebo huawei...tak aspon uz vyberam iba medzi dvoma 
Medzi tymito dvoma co by ste brali skor ?
Medzi tymito dvoma co by ste brali skor ?
Zváž si, či chceš aby ti telefón na baterku vydržal. Lebo predsa len, 3500mAh (Acer Liquid E700) vs 2000mAh (Huawei Ascend G620s) je dosť veľký rozdiel. A osobne si myslím, že ten Acer bude určite výkonnejší a má raz takú kapacitu pamäte RAM aj ROM.
Ano viem.laka ma ten acer.kvoli parametrom a bateri.odradza ma znacka a tie tri simky.nebude mi blbnut siet ked tam budem mat len jednu; alebo zrat baterku za to ze to je na 3 simky ? Kolega vravel ze mi to bude zrat baterku aj ked sa mi to osobne nezda...
-
guess.whoo
Redeemer
acer je dooost kazovy. ci uz liquid jade alebo aj ostatne modely. proste nezostali nic dlzni svojej povesti z notebookovej oblasti.
v o2 je ten slabsi model asusu
G620s by som bral z tychto asi najskor, aj ked ktovie ako sa bude spravat o par mesiacov. este som sa nestretol s nespokojnostou pri tomto modely, resp. reklamaciou
v o2 je ten slabsi model asusu
G620s by som bral z tychto asi najskor, aj ked ktovie ako sa bude spravat o par mesiacov. este som sa nestretol s nespokojnostou pri tomto modely, resp. reklamaciou
Presne to som si myslel.no uvidim teda este mam den na rozhodnutie 
-
hrban
Addict
mal som zatiaľ 2 acere, prvý NB 7 rokov a vzhadzoval som ho funkčný, druhý mám 5 rokov a bez problému....Any problem ?guess.whoo napísal:acer je dooost kazovy. ci uz liquid jade alebo aj ostatne modely. proste nezostali nic dlzni svojej povesti z notebookovej oblasti.
-
guess.whoo
Redeemer
many problems, nebudem ta tu presviedcat o opaku. jedna lastovicka leto nerobi, statisiky a skusenosti uzivatelov hovoria za seba