Stále dookola ten isty problem...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Alastor
Amateur
Amateur

Stále dookola ten isty problem...

Príspevok od používateľa Alastor »

Zdravim,
kedysi davnejšie som písal novú tému, že si mám problém nájsť dievča... Je to bežný problém ktorý rieši denne mnoho chalanov.

Vrátim sa k môjmu "problému". Začal som žiť v lete odznova. Proste "reboot", pretože všetko bolo bezvýznamné. Snažil som sa nájsť dievča, no nedarilo sa mi. Snažil som sa akokoľvek, a každa ma brala iba ako kamaráta. Povedal som si že ak ma nechce žiadna, tak to necham tak, nebudem si to všímať a začal som byť ako nový človek, začal som cvičiť viac, viac sa zabávať s priateľmi a dokonca mám každý deň pozitívnu náladu, rozosmievam ľudí, bavím sa s každým, dobre s každým vychádzam.
Problém je, že to namňa znovu dochádza. No tentoraz je to dvojnásobný úder :/ Cítim sa ako myš v labyrinte, ktorá sa dostala do slepej uličky a nemá nádej sa dostať von, nech robí čokoľvek. Presne sa cítim tak aj ja. Snažím sa byť milý, vtipný, zábavný a robím to prirodzene.. A niekedy aj podpichnem, poprovokujem.... Väčšina dievčat mi aj same od seba napisali, že sa somnou super píše. Takže v tom problem nie je. Lenže ak ju chcem niekde pozvať von, tak proste nechce. Da mi nepriamo najavo že sa somnou nechce stretnuť a ja som bezmocny. Nedokážem nútiť dievča do niečoho čo sama nechce, takže sa nepýtam stále či by nešla von, ale iným spôsobom to neviem pohnúť. Je pravda že nie som moc pekny, lebo malo ktora sa namňa pozrie :( :( s tym ale veľa nedokažem urobiť, snažím sa ale nedá sa :( kvoli tomu mi aj klesá sebavedomie, aj ked si poviem že som dokonalý tak stále žijem v podvedomí že nemám na dievča, ktoré chcem a ktorej sa nebudem páčiť. Je mi doplaču, ako je to nespravodlivé, že niekto sa narodí pekný, dokonalý, a niekto nepriťahuje žiadnu. Starám sa o seba, tvár, účes, vône.... Ale nezaberá nič.
Tým že nemôžem mať dievča, som z toho taký citlivý, že ak by som už nejaku mal, prisahám že by som dal zaňu aj život, vážil by som si ju, kupoval by som jej všetko (v rámci možností) ale ja to nemám ako dokázať že som taký. Žiadna mi nedá šancu. Je pravda že v balení som aj dosť pomalý, spoznám single holku, začnem s ňou pomaly flirtovať (netlačím naňu hned prvykrát) a na druhý deň mi oznámi, že ide s novým frajerom prvýkrát von, že ju niekto zbalil :/
Zmenil som sa po dlhom čase, začal som odznovu, ale spadol som do depresii zas, a znovu.. Kamoši, ktorí dievča nemali, tak sa im podarilo nejakú zbaliť konečne, prajem im to ale ja som výnimka, niečo mi v tom bráni aby som mal dievča. Cítim sa ako zakliaty.

Poznám svoje chyby, lenže čím viac ich "zaplatám" tým skôr dojdem k niečomu, s čím nedokážem nijako pohnúť, napíklad na vzhľade. Veľa dievčat mi potvrdilo že mám super vlastnosti, že na dievča netlačím v ničom, že som milý, a že je to dobré umňa, že som taký aký som, ale čo z toho mám ked ma majú len za kamaráta?? A niektoré už namňa aj zabudli.. Chodia sa kumne akurát len tak vyplakať.

Viem že tieto témy sa vytvárajú stále dookola, takže ak vám to vadí tak to vsuňte niekde inde alebo to vymažte.. Len som chcel vedieť vaše názory. Ešte sa ozvem :) ...a sorry za dlhy text...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Stále dookola ten isty problem...

Príspevok od používateľa Blastbit »

Alastor
No dokonalost neexistuje to za prvé a za dalšie, ja som ti písal to ze más byt k ženám SEXUALNY, to znamená ze by si sa ich mal dotýkat
A za dalsie..ty lutujes to ze si nezbalil babu ktorá na druhý den ide s iným von? :) no kamarát nemás za čím banovat.
To si narazil na babu ktorá nieje vhodná na VZTAH.
Len sa pekne snaž..bud veselý,športuj atd aj flirtuj len prosím ta bud SEXUALNY beztoho to nejde
Sexuálny= prejavit o ženu zaujem v sexuálnej rovine to jest hovorit o sexe slobodne no nie uchylne,DOTYKAT sa jej tela,začneš od rúk,pliec,tváre( pohladkat ju) a pri bozkavani ju kludne za zadoček chyť...ona potom zacne si v mysli predstavovat to ako spolu sexujete a podobne..tým pádom ta nebude brat len ako kamaráta ale ako chalana na vztah...a ver mi ked babu zbalíš pravá "sranda" este len zacne pretoze si ju budes musiet udrzat
DarkNation
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DarkNation »

A teraz sa skus vzit do koze zeny,chcel by si mat vztah s niekym ako si ty (tj. niekym kto sa neustale stazuje, place, lutuje sa a podobne) ? Dovolim si o tom vazne pochybovat.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Prečo sa tak silou mocou hrnieš do vzťahu, keď si bol šťastný vtedy keď si športoval, bavil sa s kamošmi atď.. Čo od vzťahu očakávaš? Či len chceš za frajerovať pred kamošmi že si nejakú zbalil? Rob to čo pred tým, bav sa. A možno potom príde aj nejaké to dievča.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

presne ako pise lukas9206
...
z toho co pises...moc som to neanalyzoval...ale zda sa mi ze si v podstate v pohode a zmyslas normalne...

co ti mozem poradit je to ze si musis uvedomit ze "zenska, frajerka, vztah - je len jedna cast zivota, neznamena to absolutnu hodnotu ktoru musis dosiahnut a bez ktorej sa neda zit" - proste byt ztotozneni s tym ze je to len nieco, nie vsetko, a tak zit, a moc tomu nedavat velku vahu, netrapit sa tym.

zenske a vztahy tak ako vsetko, prinasa aj klady aj zapory, radosti a starosti.

mozno si zufaly ze si dlho nezapichol tak ti z toho je.be.

zajdi do podniku a zakladom je spravit ten "legendarny" prvy krok, a tym oslovit nejake dievca, ver mi ze ked to spravis kazdy piatok aspon 10x, do mesiaca sa ti jedna ozve ze chce ist von
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Alastor napísal:Zdravim,
kedysi davnejšie som písal novú tému, že si mám problém nájsť dievča... Je to bežný problém ktorý rieši denne mnoho chalanov.

Vrátim sa k môjmu "problému". Začal som žiť v lete odznova. Proste "reboot", pretože všetko bolo bezvýznamné. Snažil som sa nájsť dievča, no nedarilo sa mi. Snažil som sa akokoľvek, a každa ma brala iba ako kamaráta. Povedal som si že ak ma nechce žiadna, tak to necham tak, nebudem si to všímať a začal som byť ako nový človek, začal som cvičiť viac, viac sa zabávať s priateľmi a dokonca mám každý deň pozitívnu náladu, rozosmievam ľudí, bavím sa s každým, dobre s každým vychádzam.
Toto nedám iba tak bez toho, aby som si Tvoj príspevok nerozkúskoval. Načrtol si tu totiž toľko veľa aspektov svojho problému (čo chválim) a proste by to nepostačovalo. Takže si sa rozhodol pre reboot - to je asi jediná vec, ktorú by som ohodnotil 100% pozitívne. Prestať sa snažiť je to najlepšie, čo pre to, aby si si našiel priateľku môžeš spraviť. Viem, znie to paradoxne, no skúsenosť mnohých ľudí na fóre, vrátane mňa samého Ti to potvrdí. A keď sa nad tým zamyslíš, dáva to perfektný zmysel. Keď sa snažíš, tak si našponovaný, strojený, rozcitlivený - skrátka troska, ktorá je dobrá len tak na to aby sa jej chytiaci topil (dievčiny sa chodia vyplakať žejo...) ale potom ich vytiahne záchranný čln (na druhý deň Ti píše že sa dala s niekym dokopy? Ale nie! Jasné pako, pri Tebe si ukľudnila hlavu a pomohol si jej nájsť si nového chalana. Congrats to that.). Ci boha jaké metafory naráno :D
Keď sa nesnažíš - si sám sebou každý deň pozitívnu náladu, rozosmievam ľudí, bavím sa s každým, dobre s každým vychádzam.
Toto je reálne cesta ako na tomto poli niečo získať. Čo hľadajú baby? Trosku, alebo niekoho kto ich rozosmeje? Pravdou je, že podľa potreby - ale to už som opísal vyššie.
Alastor napísal:Problém je, že to namňa znovu dochádza. No tentoraz je to dvojnásobný úder :/ Cítim sa ako myš v labyrinte, ktorá sa dostala do slepej uličky a nemá nádej sa dostať von, nech robí čokoľvek. Presne sa cítim tak aj ja. Snažím sa byť milý, vtipný, zábavný a robím to prirodzene.. A niekedy aj podpichnem, poprovokujem.... Väčšina dievčat mi aj same od seba napisali, že sa somnou super píše. Takže v tom problem nie je. Lenže ak ju chcem niekde pozvať von, tak proste nechce. Da mi nepriamo najavo že sa somnou nechce stretnuť a ja som bezmocny. Nedokážem nútiť dievča do niečoho čo sama nechce, takže sa nepýtam stále či by nešla von, ale iným spôsobom to neviem pohnúť.
Cítiš sa ako myš v labyrinte, labuť so zviazanými krídlami, bla, bla, bla...to je všetko pekné, viem že sa proti tomu ťažko bojuje, ale Ti sám si sem napísal problém aj riešenie. Iba potrebuješ, aby Ti niekto upratal myšlienky. Snažím sa byť milý, vtipný, zábavný a robím to prirodzene.. - Snažím sa + prirodzene v jednej vete?! Toto Ti nebachlo do očí? Nie, nerobíš to prirodzene. Si silený jak Robert Fico na MDŽ v Trnave. Preto sa s Tebou fajn píše, no naživo - ďakujem neprosím. Baby na toto majú radary.
Ďalšou chybou je, že nebojuješ. OK, nejako zistíš, že nechce. A ty čo urobís - vyvesíš bielu vlajku. Super návod, ako NEzískať babu bro. Čakal si, že to bude ľahké asi - lenže ty musíš zabojovať ak chceš za niečo pred ňou stáť. Takto to vypadá, jak keby si len skúšal. Skrátka keď to vzdáš, tak si môže myslieť, že si o ňu ajtak tak silno nestál.
Alastor napísal:Je pravda že nie som moc pekny, lebo malo ktora sa namňa pozrie :( :( s tym ale veľa nedokažem urobiť, snažím sa ale nedá sa :( kvoli tomu mi aj klesá sebavedomie, aj ked si poviem že som dokonalý tak stále žijem v podvedomí že nemám na dievča, ktoré chcem a ktorej sa nebudem páčiť. Je mi doplaču, ako je to nespravodlivé, že niekto sa narodí pekný, dokonalý, a niekto nepriťahuje žiadnu. Starám sa o seba, tvár, účes, vône.... Ale nezaberá nič.
No a čo že nie si pekný? Ja - čo vypadám, jak keby ma pumpár pretiahol pištolou od diesla po ksichte mám v 25 rokoch ženu, 2r dieťa a psa. A hypotéku.
Staráš sa o seba, aj voňavky si kupuješ a nič? No toto. A čo si si ty myslel, že to je jak v reklame na Old-Spice? že sa nasprejuješ voľajakou žbrndou a POP-POP? Babenka zavesená na každom bicáku? Ty obeť televízneho marketingu! Stačí chodiť slušne oblečený a čistý. Nemusíš byť za každú cenu jak z magazínu. Chodil si do posilky? Good. Tak v tom pokračuj. Baby v tomto štádiu dajú dosť aj na to, čo je pod tými šatami - to je príroda :wink:
Alastor napísal:Tým že nemôžem mať dievča, som z toho taký citlivý, že ak by som už nejaku mal, prisahám že by som dal zaňu aj život, vážil by som si ju, kupoval by som jej všetko (v rámci možností) ale ja to nemám ako dokázať že som taký. Žiadna mi nedá šancu. Je pravda že v balení som aj dosť pomalý, spoznám single holku, začnem s ňou pomaly flirtovať (netlačím naňu hned prvykrát) a na druhý deň mi oznámi, že ide s novým frajerom prvýkrát von, že ju niekto zbalil :/
Ja keby som bol baba asi by som reagoval rovnako. Si milý, citlivý, život by si za ňu dal. Lenže tu nie sme v Osobnom strážcovi a dievčine nikto neplánuje prevŕtať projektilom hrudník - do čoho by si sa ty hodil (qwerty approved :D). Ak chceš baliť, bal rýchlejšie a v prvom rade musí v tomto prípade zafungovať chémia. Potom prestaneš byť ten milý citlivý ku ktorému sa pôjdem vyplakať. Toto bude potlačené do úzadia a ako povedal Blastbit - fyzická stránka vzťahu hrá zozačiatku významnú úlohu. Dievčina by si na sebe prosila niekoho energického o koho by sa mohla oprieť (alebo zaprieť? :sly: ). Nie cintľu, ktorá sa po sexe rozplače do vankúša poprípade vytiahne II. zväzok Freudových prednášok úvodu do psychoanalýzy a načrtne tému deštruktívneho prúdu smrti ako podstaty sexuality. Got it? Good!
Alastor napísal:Zmenil som sa po dlhom čase, začal som odznovu, ale spadol som do depresii zas, a znovu.. Kamoši, ktorí dievča nemali, tak sa im podarilo nejakú zbaliť konečne, prajem im to ale ja som výnimka, niečo mi v tom bráni aby som mal dievča. Cítim sa ako zakliaty.
Poznám svoje chyby, lenže čím viac ich "zaplatám" tým skôr dojdem k niečomu, s čím nedokážem nijako pohnúť, napíklad na vzhľade. Veľa dievčat mi potvrdilo že mám super vlastnosti, že na dievča netlačím v ničom, že som milý, a že je to dobré umňa, že som taký aký som, ale čo z toho mám ked ma majú len za kamaráta?? A niektoré už namňa aj zabudli.. Chodia sa kumne akurát len tak vyplakať.
Viem že tieto témy sa vytvárajú stále dookola, takže ak vám to vadí tak to vsuňte niekde inde alebo to vymažte.. Len som chcel vedieť vaše názory. Ešte sa ozvem :) ...a sorry za dlhy text...
Záverom - no, tak si do toho spadol znova. You screwed up! No a čo? Sú aj väčší kreténi ako ty. Ako napríklad ja. Vo veku okolo 16-18r som mal podivné záľuby medzi ktoré patrilo aj utápanie sa v tom, že nemám tú, ktorú som chcel mať. Bolo mi to na niečo? Reálne nie. Ale prežil som a idem si ďalej svoje... Nie si ani zakliaty ani iný-divný. Len Ti moc pracuje hlava, čo je dobre, ale v tomto prípade naškodu. Nič už neplátaj, nebuď už viac ten milý - ty si aký si aj so svojimi chybami - nemôžeš ich iba tak odstrániť. Chyby sú prirodzené a bez nich si len nejaký automat na utešovanie dievok - nie v tom význame v akom by sa to Tebe páčilo. Oni Ti potvrdzujú, že ako je fajn že na nich netlačíš - lebo si ich kamarát. Kamarát!
Ešte sa ozvi. A drž sa :)
Alastor
Amateur
Amateur

jin, v prvom rade ti chcem poďakovať (a aj ostatným ktorí mi tu venovali čas svojim názorom), že si sa kvôli mne takto rozpísal, a samozrejme pravdivo :)
Príliš premýšľam nad tým a preto ma to aj zožiera. Ale je to aj preto, lebo sa niekedy cítim sám, samozrejme že mám kamošov ale chce to zmenu, a tým je nejaké dievča, s ktorou by som mal blízko, ktorú by som mohol kedykoľvek objať z lásky. Mne nejde o sex, len ma už nebaví byť len stále s kamošmi.. A v podstate, každý pozerá len na seba. Ak sa chcem spoznať s nejakou ich kamoškou, tak je to akoby tabu. Nikto mi v podstate neumožnil spoznať jeho kamošku, a ked tak až svoju frajerku, s ktorou sa chcel pochváliť. Asi chcem veľa, som si vedomý že musím bojovať sám tak som sa tým zmieril.
Chodím na na technickú univerzitu, na strednej som chodil na priemyslovku (s IT zameraním) a všade bolo malo dievčat, takže šanca spoznať sa bližšie s nejakou novou dievčinou bolo minimálne. Je pravda že na diskotéky nechodím, a možno by som to mal skúsiť, no je vysokopravdepodobné že mi to nepomôže. Sú ešte možnosti ktoré som nevyužil, ale už len zopár. A ak mi niekto povie že nemám byť taký milý, mám byť občas aj menšia sviňa, tak ja to v podstate ani nedokážem :D proste nedokážem bezdôvodne "odhodiť" dievča, ktorá ma nikdy neurazila.
Všetky moje chyby spočívajú v tom, že som čiastočne citlivý, verejne to nedávam najavo, ale ak som sám, ako teraz a píšem to sem, tak ma to celé len zviditeľňuje, aký som citlivý. Ak si píšem alebo rozprávam s holkou, tak to najavo samozrejme nedávam.

A ešte jedna vec.. Ak sa niekto z kamošov s nejakou kamoškou poháda, a sa mi s tým zdôveri, tak im občas pomôžem, akoby to mohol riešiť, akoby som to riešil ja a pod. Vždy mi potom dajú za pravdu, že im to pomohlo, vyriešilo to problém v ich vzťahu a pod. a viacerí mi tvrdia, že som skvelý na takéto "terapie" a že som expert na ženy, lenže sám sebe pomôcť nedokážem. Je to zrejme tým, že som si vedomý svojich nedostatkov, lenže ich nedokážem riešiť, alebo sám sa nedokážem prekonať. Je pravda, že treba bojovať, ale ja som realista, ak sa snažím istú dobu nejakú zbaliť a vidím že to nemá zmysel, že sa okolo dievčaťa točí viac chlapov, tak to vzdám, lebo viem že nemám šancu a nechcem strácať čas na niečo, v čom viem že nemám šancu. Preto nebojujem dokonca.
Ak celý môj prípad bude aj naďalej pokračovať, tak skúsim v budúcnosti vyhľadať psychológa, len chcem vedieť, či mi s tým pomôže, alebo nie. Chcem vedieť, čo mi nato povie, ako s tým bojovať. Samozrejme, som si vedomý, že musím predovšetkým byť trpezlivý (lenže ma to už po toľkých rokoch neúspechov nebaví) a nevzdávať sa.

Mám kopu otázok, na ktoré si viem odpovedať ohľadom toho celého, ale cítim sa "zaseknutý", pretože sa neprekonám to inač riešiť, alebo neviem ako inač..

Vďaka za rady chalani, cením si to :-)
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Alastor totožný problém mam aj ja, no sexualné dotyky neplatia na každého rovnako, jednoducho ak sa babe nepáčiš po fyzickej stránke / symaptie, šarm etc./ ak sa jej budeš takto dotýkať, ona sa odsunie, zakony neojebeš a nech si hovorí kto chce čo chce, odskúšané to mám a viac sa Ti zníži sebavedomie... moja rada znie bud tym kym si, a ries veci v rámci svojich možností
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Chalani s črtami tváre proste neurobíte nic..jedine ist na plastiku..nemozete zato aký máte nos,líca,sánku atd...
Co mozete upravit su naozaj len vlasy,tvár- strnisko/do hladka sa oholit- zálezí komu sa co viac hodí,pleť,atd
Samozrejme voňa a čisté obliekanie je fakt dolezité, ked más aspon priemernu postavu ze proste niesi vyziabnutý alebo nejak moc tučný tak nieje problém.Aj ked mám kamosa co je fakt chudučký a mal dost báb a toto má asi 4 frajerku teraz. Totiž nie kazdej zene sa páčia tehličky na bruchu a velké svaly, niektorým sa to az hnusí...to je proste o vkuse.
To co tu písem to niesu slová útechy to je proste holý fakt! ...sak vidím aká jebačka chodí s jedným týpkom a je trochu prisebe a do tváre nieje krásavec a su spolu. A to je len jeden z mála prípadov.
Naozaj mozes byt akýkolvek jebač, ale ak si egoistický arogantný sebec tak ta ziadna nebude chciet na vztah. Mozno tak sa stebou vychrapat a potom si naozaj hladat niekoho kto jej dá lásku ale aj to ze ten dotyčný bude mat pri nej svoj nazor a nebude sa jej doslovne podlizovat ako to robí dost chalanov ked su zalubený a potom tá baba si bude pripadat ako keby chodí s citlivkou bez nazoru ktorá si ju chce udrzat len preto aby nebol sám. Práve vtedy ho pošle do prdele...to uz je kapitola sama o sebe.
Správne to popísal Jin aj vo svojom príspevku.
No takze Alastor ty niesi extremny prípad zeby si si nemal najst babu sak más 20 rokov samizdá a ako somti hovori dávno tak su chalani co maju 25 rokov a este babu ani nemali, a nemali ju ani na sex ani nic proste..len sa snaž no nie príliš a bud SEXUALNY a skušaj no nie nútene.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Alastor napísal:Príliš premýšľam nad tým a preto ma to aj zožiera. Ale je to aj preto, lebo sa niekedy cítim sám, samozrejme že mám kamošov ale chce to zmenu, a tým je nejaké dievča, s ktorou by som mal blízko, ktorú by som mohol kedykoľvek objať z lásky. Mne nejde o sex, len ma už nebaví byť len stále s kamošmi.. A v podstate, každý pozerá len na seba. Ak sa chcem spoznať s nejakou ich kamoškou, tak je to akoby tabu. Nikto mi v podstate neumožnil spoznať jeho kamošku, a ked tak až svoju frajerku, s ktorou sa chcel pochváliť. Asi chcem veľa, som si vedomý že musím bojovať sám tak som sa tým zmieril.
Nuz - si sebareflexivny chlap. To je udajne ohrozeny druh ale ma to aj vela uskali. Proste menej mysli a viac experimentuj. Viac nizsie.
Alastor napísal:A ak mi niekto povie že nemám byť taký milý, mám byť občas aj menšia sviňa, tak ja to v podstate ani nedokážem :D proste nedokážem bezdôvodne "odhodiť" dievča, ktorá ma nikdy neurazila.
Toto proste vela "nice guys" (myself included) nechape spravne ako ma. Tak sa ti to pokusim vysvetlit ako som to konecne pochopil ja: Proste na zaciatku neustupuj od svojich preferencii. Napriklad ked ta niektora o nieco poziada tak neustupuj od svojho pohodlia. Ja uplne chapem, ze robit ludom laskavosti ti pride prirodzene. Teba to vela nestoji a ty im urobis radost. Lenze ich tym ucis, ze si schopny vzdat sa svojho pohodlia bez toho aby preto cokolvek museli urobit. A casom ich naucis, ze ty si na druhom mieste vzdy. Tym stracas respekt a zena nebude chodit s niekym koho nerespektuje. Ak si nepochopil tak mozme dat nejake priklady.
Alastor napísal:Všetky moje chyby spočívajú v tom, že som čiastočne citlivý, verejne to nedávam najavo, ale ak som sám, ako teraz a píšem to sem, tak ma to celé len zviditeľňuje, aký som citlivý. Ak si píšem alebo rozprávam s holkou, tak to najavo samozrejme nedávam.
Byt citlivy nie je chyba. Nechat sa tym ovladat je chyba. Respektovat sa a celit tomu je cesta. Nie potlacat to alebo sa na nieco hrat.
Alastor napísal:A ešte jedna vec.. Ak sa niekto z kamošov s nejakou kamoškou poháda, a sa mi s tým zdôveri, tak im občas pomôžem, akoby to mohol riešiť, akoby som to riešil ja a pod. Vždy mi potom dajú za pravdu, že im to pomohlo, vyriešilo to problém v ich vzťahu a pod. a viacerí mi tvrdia, že som skvelý na takéto "terapie" a že som expert na ženy, lenže sám sebe pomôcť nedokážem.
Bezny problem. Odosobnenie sa od problemu znamena lahsie hladanie rieseni. Lenze sebareflektivny clovek sa tazsie odosobnuje od svojich problemov.
Alastor napísal:Je pravda, že treba bojovať, ale ja som realista, ak sa snažím istú dobu nejakú zbaliť a vidím že to nemá zmysel, že sa okolo dievčaťa točí viac chlapov, tak to vzdám, lebo viem že nemám šancu a nechcem strácať čas na niečo, v čom viem že nemám šancu. Preto nebojujem dokonca.
Chodil som so zenou ktoru balil kazdy druhy. A to rozhodne nie som alfasamec ktory by ich pohodlne vsetkych strcol do vrecka. Skratka som bol len vytrvaly.
Alastor napísal:Mám kopu otázok, na ktoré si viem odpovedať ohľadom toho celého, ale cítim sa "zaseknutý", pretože sa neprekonám to inač riešiť, alebo neviem ako inač..
V prvom rade by som odporucil sa pozriet na seba s odstupom (ako ked riesis problemy kamaratov) a nasledne sa sam so sebou dohodnut a respektovat dohody a sluby ktore si si dal. No a kedze neexistuje ine ucenie ako "learning by doing" tak proste veci tvor a skusaj. Je to zabava a nadobudnes aj skusenosti.

Good luck.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Alastor

zeny hladaju zaujimavych a aktivnych muzov, nie niekoho kto sa snazi za kazdu cenu lovit.
Musis vediet im nieco poskytnut, pokial je to iba to ze sa da s tebou dobre pokecať a si vtipny
tak je to trochu malo. Snaz sa presadit hlavne karierne, dobru pracu mat, potom bude vsetko.
Kolko mas rokov ak mozes prezradit?
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Ked je na uni, 18-24 je moj tip :D
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Ak sa chceš pretvarovať len za cieľom získania dievčaťa, tak si to dobre rozmysli... ona časom zistí aký skutočne si a nemusí to skončiť pekne. :|
Čo nutne potrebuješ je zvýšiť sebavedomie. Mám overené, že človek je pre opačné (alebo asi aj rovnaké) pohlavie príťažlivejší, keď vystupuje sebavedomo a nie je dosratý hocičo urobiť.
Sebavedomie nenadobudneš tým že si budeš písať s babami, musíš sa s nimi stretávať. Ak žiadne nepoznáš, tak máš aj výborný spôsob ako si to sebavedomie zvýšiť. Zoznamuj sa, kľudne s náhodnými neznámymi babami. Spočiatku ti to asi nepôjde a budeš mať nulovú úspešnosť, ale z toho si nesmieš nič robiť a pokračovať ďalej. Štatisticky vzato skôr či neskôr uspeješ.
alien04
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa alien04 »

zmen posobisko - zacni lovit v inych vodach". btw, tak ma napada, vzdy ked som chcela nejakeho typka, ktory nebol povedzme 100% atraktivny, zrazu ho chcelo desat dalsich. dovtedy onho nikto ani nezakopol.
alebo zacni byt debil, na takych zenske letia hehe (joke;-)
Alastor
Amateur
Amateur

Rozhodol som sa tak, že na krátku dobu sa na to vykašlem a budem sa sustrediť na školu a onedlho začnem hľadať nove znamosti dovtedy dokym nebudem uspešny, čo sa doteraz nestalo. Len ma štve že zbytočne ničim čas. Snažim sa niekoľko týždňov, mesiacov a nič z toho nakoniec, stava sa mi to x-krat :( ale nič ine mi neostava.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Neer to tak, že plytváš časom. To je blbosť. Zbieraš skúsenosti - aj keď akékoľvek negatívne, ale sú to skúsenosti.
To že si dáš nachvíľku break Ti iba prospeje. Čím viac skúšaš, snažíš sa, tým viac si v prdeli - priama úmera, môžem Ti nakresliť aj lineárny graf :D
Sústreď sa na školu, makaj na sebe v posilke. Si ešte mladý, tak sa zbytočne nezaťažuj tým čím sa zaťažovať určite netreba :wink:
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Hľadaj, skúšaj, nájdi spôsob akým dosiahnuť to, čo chceš. Ide o to, či to skutočne chceš vo svojom vnútri? Ak áno nájdeš v sebe aj silu jak to všetko ustáť a nakoniec byť "víťazom". Preto to píšem v úvodzovkách, lebo tu nikdy nevyhráš, na poli žien a vzťahov sa nedá byť za vodou :) . Nekonečný proces, no to je dobre, aspoň je zábava v živote. Keď si sám serie ťa že nemáš frajerku, keď ju máš serie ťa, že sa správa infantilne alebo nechce fajčiť :lol: . Skrátka čo ti tým chcem povedať, že ak sa snažíš vyhrať a mať vystarané, je to ako chcieť prísť na koniec Zeme :) .

Čo máš robiť neviem, rob čo vieš najlepšie a sleduj, čo sa deje. Sleduj to, sleduj a reaguj podľa toho. Vyser sa na presne definované rady a vzorce, ako sa máš správať aby si bol úspešný. Len si uvedomuj svoje správanie a ako na to reagujú ženy. Keď ťa poteší povedz jej to, keď ťa naserie povedz jej, že je sprostá :lol: a to je asi moja jediná rada, buď úprimný, k sebe aj k ženám a neexistuje že ostaneš bez povšimnutia ;).
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

neviem na co je dobre to chatovanie, s cudzimi zenskymi som si nikdy nevypisoval, neviem na co. len sa zbytocne upinas. ked si daka chce pisat, tak ju zavolaj na kavu. a nie na dlho, kto by pocuval to kvakanie dlhsie nez 30 minut??? nikdy ziadnu som nezbalil vtedy ked som nejaku vyslovene chcel, pretoze uz som bol upaty. zbytok uz napisal jin. ten musi byt tiez dobry na chatovanie :D
Alastor
Amateur
Amateur

Musím s tým prestať, pretože čím viac sa snažím, tým viac je to horšie a horšie :( Za posledne mesiace som spoznal tri nové dievčatá (dve z nich bývajú daleko), sú v pohode no tá tretia ma zničila. Chcela aby sme sa stretli, lenže ma sklamala pretože neprišla ked sme sa dohodli. Ospravedlňovala sa mi že jej prišlo zle a že odišla, a ja som sa naštval a pohádali sme sa. O pár dni som sa jej ospravedlnil zato že som bol nahnevaný, rád by som to vyriešil raz a navždy ale nedá mi šancu sa mi ani ospravedlniť, pretože mi vôbec neodpisuje a nedopovedá na SMSky. Som z toho strašne na dne. Stratil som zrejme super kamošku, bola zo všetkých najlepšia. Tak rád by som vrátil čas naspäť a napravil to všetko lenže nedokážem nič robiť, kedže ma ignoruje, Ešte pred tým sa mi stále ozývala, telefonovala a teraz mi ani neodpisuje na správy. Cítim sa ako vratený cyklus, späť na začiatku kde som bol :( Čakám už týždeň a stále sa mi neozýva.
To o čo sa snažím celý môj život som mal takmer na dosah ruky a stačilo jedno nedorozumenie a všetko spadlo na dno. :( Už veľmi dlho som sa takto zničený necítil. Je mi to veľmi veľmi ľúto. Viem že každý robí chyby, ona to celé spôsobila, ja som sa nahneval, zrejme sa urazila no napísal som že je mi to ľúto, ospravedlnil som sa ale už mi asi nikdy nedá šancu. Bola taká úžasná, nechcel som vzťah ani, len som chcel mať kamošku, s ktoru som chcel tráviť voľný čas. Plánovali sme že budeme spolu chodiť von a po jednom nedorozumení všetko spadlo. A to sme sa ani nevideli. Je to v háji :(
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tak na nu zabudni a najdi si novy objekt zaujmu
Napísať odpoveď