kedysi davnejšie som písal novú tému, že si mám problém nájsť dievča... Je to bežný problém ktorý rieši denne mnoho chalanov.
Vrátim sa k môjmu "problému". Začal som žiť v lete odznova. Proste "reboot", pretože všetko bolo bezvýznamné. Snažil som sa nájsť dievča, no nedarilo sa mi. Snažil som sa akokoľvek, a každa ma brala iba ako kamaráta. Povedal som si že ak ma nechce žiadna, tak to necham tak, nebudem si to všímať a začal som byť ako nový človek, začal som cvičiť viac, viac sa zabávať s priateľmi a dokonca mám každý deň pozitívnu náladu, rozosmievam ľudí, bavím sa s každým, dobre s každým vychádzam.
Problém je, že to namňa znovu dochádza. No tentoraz je to dvojnásobný úder
Tým že nemôžem mať dievča, som z toho taký citlivý, že ak by som už nejaku mal, prisahám že by som dal zaňu aj život, vážil by som si ju, kupoval by som jej všetko (v rámci možností) ale ja to nemám ako dokázať že som taký. Žiadna mi nedá šancu. Je pravda že v balení som aj dosť pomalý, spoznám single holku, začnem s ňou pomaly flirtovať (netlačím naňu hned prvykrát) a na druhý deň mi oznámi, že ide s novým frajerom prvýkrát von, že ju niekto zbalil
Zmenil som sa po dlhom čase, začal som odznovu, ale spadol som do depresii zas, a znovu.. Kamoši, ktorí dievča nemali, tak sa im podarilo nejakú zbaliť konečne, prajem im to ale ja som výnimka, niečo mi v tom bráni aby som mal dievča. Cítim sa ako zakliaty.
Poznám svoje chyby, lenže čím viac ich "zaplatám" tým skôr dojdem k niečomu, s čím nedokážem nijako pohnúť, napíklad na vzhľade. Veľa dievčat mi potvrdilo že mám super vlastnosti, že na dievča netlačím v ničom, že som milý, a že je to dobré umňa, že som taký aký som, ale čo z toho mám ked ma majú len za kamaráta?? A niektoré už namňa aj zabudli.. Chodia sa kumne akurát len tak vyplakať.
Viem že tieto témy sa vytvárajú stále dookola, takže ak vám to vadí tak to vsuňte niekde inde alebo to vymažte.. Len som chcel vedieť vaše názory. Ešte sa ozvem