Stále dookola ten isty problem...
Re: Stále dookola ten isty problem...
Alastor:
Bola chyba jej vyčítať to, ze jej prislo zle a nebola vtedy stebou.
Snažil si sa to napraviť neozvala sa, už sa neozívaj ani ty.
Bud sa ozve lebo bude chciet byt s tebou v kontakte alebo nie.
Chceš najprv kamošky az potom priatelku?
Bola chyba jej vyčítať to, ze jej prislo zle a nebola vtedy stebou.
Snažil si sa to napraviť neozvala sa, už sa neozívaj ani ty.
Bud sa ozve lebo bude chciet byt s tebou v kontakte alebo nie.
Chceš najprv kamošky az potom priatelku?
Ja som ju chcel aspoň ako kamošku aby som mal nejake dievča aby som mohol s ňou chodiť von, porozprávať, chodiť s ňou nakupovať a pod., a vzťah by som možno riešil ak by chcela sama (samozrejme nechcel som ju nijako využívať). Netlačil by som ju do toho. Chcel som len od nej dôveru a kamarátstvo. Viem že tu moc vyplakávam a nemal by som ale veľmi ma to mrzí. Má veľmi podobné záujmy a v mojom okolí už takú nenájdem asi.
no mozno si ju stratil, ale ak to neni nejaka hlupka, tak ti to casom "odpusti"(aj ked je vobec co? podla mna nie). zatial to nechaj plavat, bude ta to sice zozierat, ale ak ju budes otravovat ospravedlnujucimi spravami a vylievanim si srdca, tak si nakoniec este povie, ze dobre spravila, ked sa ta zbavila.
btw, to ma serie že nemam žiadne skusenosti so ženami a hlavne v takych pripadoch neviem ako sa chovat. Všetko to zbehlo tak náhle že až neskôr som si uvedomil že som len prilial olej do ohňa ked som jej to vyčítal v SMSkach. Cesty späť nie je a už neviem čo mam robiť. Vykašľlal by som sa nato ale tak som si ju obľúbil že niekedy sa v noci zobudím a myslím naňu - áno som príliš citlivý, ale strašne mi zaleží na priateľstvách. Viem že teraz ked jej budem vypisovať tak to cele len zhorším ale pokazil som to celé, no ja sa jej nechcem vzdať.
Napísal som jej že mi na nej záleží, že sa sopravedlňujem a jej jedina odpoved bola že: "Ok" ale už sa mi neozýva. Poslednykrat som sa ospravedlnil a odvety mi neodpovedá. A ani mi už nepíše vôbec, kedže pred tým mi stále napísala prva.
Taka otázka, je veľke riziko ak jej napíšem že ju mám silno rád a že ju nechcem stratiť?? Nechcem byť dotieravý ale horšie byť asi nemôže, jedine že namňa zavolá políciu ked jej nedám pokoj
Ja už som sa asi zbláznil.... 
Napísal som jej že mi na nej záleží, že sa sopravedlňujem a jej jedina odpoved bola že: "Ok" ale už sa mi neozýva. Poslednykrat som sa ospravedlnil a odvety mi neodpovedá. A ani mi už nepíše vôbec, kedže pred tým mi stále napísala prva.
Taka otázka, je veľke riziko ak jej napíšem že ju mám silno rád a že ju nechcem stratiť?? Nechcem byť dotieravý ale horšie byť asi nemôže, jedine že namňa zavolá políciu ked jej nedám pokoj
Prosím ťa, už hlavne nerob drama scény (ale mohla ti poslať aspoň sms, že nemôže prísť. Aspoň tak som to pochopila, že ona neprišla, ty si jej vynadal a ona ti potom povedala, že jej prišlo zle, či inak?)
Neviem, čo si jej síce presne vyčítal. Ale ak jej naozaj bolo dosť zle a ty si jej ešte aj vynadal za to, istotne jej to pripadá, že si dosť necitlivý a neempatický. Nabudúce si daj na to pozor.
Nechaj to teraz tak, nedorozumenia sa stávajú. A keď jej nabudúce napíšeš, už to ani nespomínaj. Nadviaž nejakou ľahšou témou- ako jej začal nový semester (ak je študentkou), aký mala Silvester atd..
Neviem, čo si jej síce presne vyčítal. Ale ak jej naozaj bolo dosť zle a ty si jej ešte aj vynadal za to, istotne jej to pripadá, že si dosť necitlivý a neempatický. Nabudúce si daj na to pozor.
Nechaj to teraz tak, nedorozumenia sa stávajú. A keď jej nabudúce napíšeš, už to ani nespomínaj. Nadviaž nejakou ľahšou témou- ako jej začal nový semester (ak je študentkou), aký mala Silvester atd..
No ja som sedel v autobuse a ona mi volala, že šla preč že jej je zle, lenže ona sa mi akoby smiala do telefonu. Mala dobrú náladu a zabudol som ešte na jednu dôležitú vec - bola s kamarátkou a mali zrejme dobrú náladu. Ale až potom som jej volal a ešte poslala SMSky že sa ospravedlňuje. A chytil som nervy lebo som myslel že si zomňa urobila srandu, že ma oklamala. Ale určite som jej nevynadal, len som jej pisal nech ma nabuduce nevola von že ma sklamala.
A ano, ked som s ňou písal mimo tejto témy tak mi odpisala a až ked som sa k tomu vrátil, tak prestala odpisovať. Dám jej ešte pár dni čas a ozvem sa jej a budem sa robiť že sa nič nestalo.. Samozrejme ak to nepokazím.
A ano, ked som s ňou písal mimo tejto témy tak mi odpisala a až ked som sa k tomu vrátil, tak prestala odpisovať. Dám jej ešte pár dni čas a ozvem sa jej a budem sa robiť že sa nič nestalo.. Samozrejme ak to nepokazím.
podla mna si mal plne pravo byt nastvany, urcite to vyznelo pekne hlupo. hlavne jej nepis o tom ako ju mas rad a podobne somariny, ani nevies ako to vyznieva uboho, tiez som to robil, ked som cosi pokaslal. a presne vidim odozvu. mam kamosku s ktorou sa obcas chytime, ja rypem a ona je zas vybusna povaha. najprv som sa div ze neplazil pred nou, mal zle pocity z toho, ze ako som sa to choval. teraz si sice chybu priznat viem, ale ked vidim ze to nebolo take jednostranne, tak sa to nijako nesnazim zachranovat trapnymi predslovmi, proste prestanem komunikovat a efekt to ma ovela lepsi.
Tak dúfajme, že si srandu nerobila. Nechaj asi teraz na nej, či sa ozve. A ak sa naozaj chcela stretnúť, môže stretnutie nanovo navrhnúť.
V jednom článku bolo spomenuté, že niekedy sa treba trochu odtiahnuť, aby sme umožnili tomu druhému priblížiť sa
V jednom článku bolo spomenuté, že niekedy sa treba trochu odtiahnuť, aby sme umožnili tomu druhému priblížiť sa
Jb sa na to, zuzanuska ti dobre radí. Hocičo teraz podnikneš, tak to len zhoršíš. Vlastne nerozumiem tomu, prečo tak panikáriš? Nepoznali ste sa osobne, poznáš ju len z písania. Chápem, že ak si sa na ňu namotal, lebo ste si podobní a rozumiete si, tak ťa to serie, že s tebou takto vyjjjjbala, lebo toto sa nerobí. Iba, že by jej prišlo do toho niečo s prioritou "totoprostenepočkáanisekundu", to by bolo pochopiteľnéDám jej ešte pár dni čas a ozvem sa jej a budem sa robiť že sa nič nestalo.. Samozrejme ak to nepokazím.
Každopádne je dobré si niekde tie nervy "vybiť" a vytesniť tú babu zo života
tak stretnutie nenavrhne pretože som jej v SMS napisal nech ma nabuduce von nevolá. Mne len ide o to aby sa mi začala ozývať a aby všetko bolo ako predtým, a proste chcem to celé "resetnúť" ale to sa nedá
Je veľmi zlatá a o takú kamarátku nechcem prísť. Bojím sa strašne že to dopadne ako s jednou dlhoročnou kamoškou ktorá mi len tak z ničoho nič prestala písať (poznali sme sa aj osobne a boli sme občas aj von) a už roky sa mi neozvala a to sme ani neboli pohádaní. Dúfal som týždne, mesiace že sa mi ozve ale stále nič a už teraz takmer po roku žiadnej komunikácie viem že sa neozve. Preto nechcem stratiť dalšiu kamošku na ktorej mi záleží. Ak ju teraz stratím, čaká ma rok samoty a trápenia že budem sám, pretože ostatné dievčatá už majú frajerov a ozvú sa len ked sa potrebujú vyplakať, ale na vzťah ma nechcú.
Alastor:
Tažko radit, ked poznáme len úlomok toho co za tým bolo.
Ak jej záleží na vašom priatelstve tak sa ozve, ak sa neozve, nikdy jej na nom nezáležalo.
PS: babam ktoré sa potrebuju vyplakat ohladom vztahov, snimi sa o ich problemoch ani nebav...nato maju frajerov to riešiť.
Tažko radit, ked poznáme len úlomok toho co za tým bolo.
Ak jej záleží na vašom priatelstve tak sa ozve, ak sa neozve, nikdy jej na nom nezáležalo.
PS: babam ktoré sa potrebuju vyplakat ohladom vztahov, snimi sa o ich problemoch ani nebav...nato maju frajerov to riešiť.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Moc sa viazes na random online znamosti... Hej, je fajn ze si s nou mozes popisat o svojich veciach, ale neprikladaj tomu taky fatalny vyznam zas.
A načo ti je frajerka? Netúž po nej tak zúfalo, potom ťa žiadna nebude chcieť. To má prísť samo, nie umelým vnucovaním.
-
Fabo
Hardcore addict
To co uz je za radu? To je ako ked choremu povies, neber lieky, vyzdravenie musi prist samo...
-
DarkNation
Expert
Z casti ma slecna pravdu. Ked chces zufalo frajerku, tak pri baleni zien to na tebe bude vidiet, budes posobit "needy" a tym sa pravdepodobnost vztahu s danou slecnou rapidne znizuje.
Zufalo by nemal ist po žiadnej.
Ale ak nejaku bude okato balit a bude jej sympatický tak jej bude šuma fuk ako po nej pôjde.
Len nech stale na sebe maká osobnostne aj fyzicky, ci uz bude vo vztahu ci ešte nie.
Ale ak nejaku bude okato balit a bude jej sympatický tak jej bude šuma fuk ako po nej pôjde.
Len nech stale na sebe maká osobnostne aj fyzicky, ci uz bude vo vztahu ci ešte nie.
To ju len ty tak vidíš cez ružové okuliare, že aká je super a ako ste si rozumeli a že takú babu už nestretneš. Možno keby si ju skutočne aj poznal, tak by si to o nej netvrdil. Ktovie s koľkými si takto píše a koľko takých ako ty odpálkovala rovnakým spôsobom ako teba. Povie ti, že jej je zle pritom sa ti vyškiera do telefónu aj s kamoškou a ty sa jej za to ospravedlňuješ. "Je mi zle." To je asi tá najotrepanejšia výhovorka. Sa spamätaj, maj trochu hrdosti. Keby ti hodila paličku, tak veselo aportuješ. S takýmto prístupom ťa bude každý akurát využívať. A ženám pri tebe bude akurát rásť ego.
-
Runes
Addict
omfg pohadal si sa s nou cez sms ci chat ci osobne
ak inak ako osobne tak potom ete raz OMFG 
Synak takto si to povedzme na rovinu nehodnot aky si neries to s nikym nicim proste zi nic ine len zi rob co ti napadne prezivaj pocity , to ze ty sa vidis vtipny a niekto ti napise ze si vtipny neznamena ze si vtipny cely tvoj pristup je na p.... Zaklad je zit svoj zivot a vsetko bude tak ako ma byt. Ja tiez nie som ziaden krason celu zakladnu sa mi smiali ze mam tenke nohy a to som bol dost sportovo zalozeny ale proste geneticky som na tom tak ze sa moze na mne ucit anatomia teda minimalne kostra. Prvu normalnu frajerku som mal v cca 23 prvi krat som sa bozkaval cca v 20 s kamaratkou ktora sa ozrala a seci sa na nu ... odprevadil som ju domov a bolo uz som jej nesmelo pocital zubky
BTW prvi velmi dolezity krok
vzbudilo to vo mne daky vacsi zaujem a hlavne uz som sa nebal toho tolko spominaneho sexualneho kontatku lebo keby nahodou doslo na bozkavanie uz by som nevyhorel
btw mal som to stastie ze ta kamaratka s ktorou som sa prvi krat bozkaval bola v tom mrte dobra cize som nabral mega techniku hned na zaciatku a vsetky dalsie boli s toho unesene
No spat k teme po tejto prvobozkavacej udalosti som zacal byt viac sebavedomi zacal som mat hlupe sexualne narazky vramci hranic slusnosti
zacal som pocitovat tuzbu po babach pricom som neriesil ci bude vztah abo nie. Sem tam sa daco zadarilo a s dakou som sa vykusoval pripadne si aj na hrudnik siahol, potom som si pisal na pokeci s jednou s ktorou som zacal chodit von ta uz ma bozkavala aj na inych miestach to ma zasa posunulo dalej potom som jednu ucil hadzat frisbee tam som spoznal ja anatomiu zenskeho tela aj od pasu nizsie zrazu som si veril a uz to so zenami slo uplne dobre. Toto vsetko ma posunulo do levelu kde ked som stretol jednu a sli sme potom von tak som odhadol ten spravny moment pobozkal ju a bol s toho 3 rony vztah (1 sex a tak ). Po tom rozchode som padol na totalne dno cca mesiac som tak bol a potom som zacal znova chodit von, stretavat sa zasa sexualne narazky akurat ze uz skuseny, behom pol roka viac sexualnych partneriek ako bicyklov a to som bicykloval cely zivot doterajsi
. To ma zacalo nicit, potom som stretol po 12 rokoch spoluziacku zo zakladky a uz sme cez 3 roky spolu byvame spolu mame spolu pozicku na byvanie planujeme svadbu ....
A celym tymto mojim pribehom som ti chcel povedat iba to ze ano zjav zavazi ale je to 20% uspechu ostatne je na tebe preto neries a ZI a neries to ci si vtipny abo nie lebo kazdy ma iny sposob humoru a nie kazdemu sa to musi pacit taktiez nebud moc ten uzasny kamarat lebo to osm bol pocas strednej aj ja a nikdy to nikam nedospelo akurat k telefonatom o 2 rano ako strasne ju opustil frajer
. Proste bud clovekom akym by si chcel byt raz najdes daku ale nesmies na to tlacit lebo ju stretnes a tlakom odplasis pozri ja som tu spravnu stretol pred 20 rokmi
a trvalo nam to 5 rokov na zakladke 12 rokov co sme sa nevideli aby sme sa dali dokopi
nikedy nevies kde a ako proste sa to stane
Aby som to stretnutie upresnil
na silvestra som bol doma siel na pokec po milion rokoch a ona tiez zhodou okolnosti tiez, kamaratka ju tam dohanala lebo tiez bola po blbsom vztahu ze nech sa tam ide odreagovat, jak tam bola zbadala moju fotku medzi nedavno prihlasenimi a napisala, ja som sa potesil ze niekto z minulosti tak sme pokecali o zakladke a ze ako sa nam dari teraz, sli sme von do kina par krat korculovat na namestie az som ju pobozkal a ted su to teda 3 roky 3 hafani 2 auta prerobeny byt vsetko spolocne 
EDIT// uz som sa docital ze si sa pohadal cez SMS nikdy nic neries cez SMS to je akt uplneho zufalca hlavne ked sa dakto rozchadza cez SMS mimo toho cez sms sa lahko dostanes do toho statusu co si teraz ty ona prestala reagovat a ty sa mozes aj po... a to si pisal sms s tym ze si na koni lebo ona nedosla.
Nefixuj sa na daco co nevies na isto tebe chyba len preto ze ta ignoruje a bola to jedna z mala s ktorou si mal pocit ze to moze vyjst lenze take baby sa bud nechavaju na kamaratstvo a tam neriesi kraviny alebo na stretnutia blizsieho kontaktu no nie vztah ten s toho akurat moze byt. To co robis by som prirovnal k zufalemu zhananiu akcioveho tovaru po obchodnej sieti lebo nikde nemaju skladom, aj ked ho nakoniec zozenies budes len nastvany ze si vlastne viac stratil ako ziskal ked si vycislis cas a naklady s tym spojene
Napis co studujes a k ocmu mas vztah lebo osobne poradim neziskovky a angazovanie v nich je velmi dobre socializacna moznost ako stretnut tu spravnu osobu na vztah, teda ale nemakat tam s tym cielom
ja som dlho makal a este aj makam vo volnom case pre cerveny kriz, tolko bab co som tam spoznal ci uz kolegin alebo siroku verejnost pripadne z inych organizacii by si nespocital za tyzden
a hlavne je to test tvojej osobnosti ak ta tam ludia prijmu tak si naozaj dobra osobnost ak sa nebudes vediet zaclenit tak cas sa mozno zmenit lebo daco nie je v poriadku v tvojom spravani k ostatnym
Synak takto si to povedzme na rovinu nehodnot aky si neries to s nikym nicim proste zi nic ine len zi rob co ti napadne prezivaj pocity , to ze ty sa vidis vtipny a niekto ti napise ze si vtipny neznamena ze si vtipny cely tvoj pristup je na p.... Zaklad je zit svoj zivot a vsetko bude tak ako ma byt. Ja tiez nie som ziaden krason celu zakladnu sa mi smiali ze mam tenke nohy a to som bol dost sportovo zalozeny ale proste geneticky som na tom tak ze sa moze na mne ucit anatomia teda minimalne kostra. Prvu normalnu frajerku som mal v cca 23 prvi krat som sa bozkaval cca v 20 s kamaratkou ktora sa ozrala a seci sa na nu ... odprevadil som ju domov a bolo uz som jej nesmelo pocital zubky
A celym tymto mojim pribehom som ti chcel povedat iba to ze ano zjav zavazi ale je to 20% uspechu ostatne je na tebe preto neries a ZI a neries to ci si vtipny abo nie lebo kazdy ma iny sposob humoru a nie kazdemu sa to musi pacit taktiez nebud moc ten uzasny kamarat lebo to osm bol pocas strednej aj ja a nikdy to nikam nedospelo akurat k telefonatom o 2 rano ako strasne ju opustil frajer
Aby som to stretnutie upresnil
EDIT// uz som sa docital ze si sa pohadal cez SMS nikdy nic neries cez SMS to je akt uplneho zufalca hlavne ked sa dakto rozchadza cez SMS mimo toho cez sms sa lahko dostanes do toho statusu co si teraz ty ona prestala reagovat a ty sa mozes aj po... a to si pisal sms s tym ze si na koni lebo ona nedosla.
Nefixuj sa na daco co nevies na isto tebe chyba len preto ze ta ignoruje a bola to jedna z mala s ktorou si mal pocit ze to moze vyjst lenze take baby sa bud nechavaju na kamaratstvo a tam neriesi kraviny alebo na stretnutia blizsieho kontaktu no nie vztah ten s toho akurat moze byt. To co robis by som prirovnal k zufalemu zhananiu akcioveho tovaru po obchodnej sieti lebo nikde nemaju skladom, aj ked ho nakoniec zozenies budes len nastvany ze si vlastne viac stratil ako ziskal ked si vycislis cas a naklady s tym spojene
Napis co studujes a k ocmu mas vztah lebo osobne poradim neziskovky a angazovanie v nich je velmi dobre socializacna moznost ako stretnut tu spravnu osobu na vztah, teda ale nemakat tam s tym cielom
Momentálne mám iné problémy (kvôli škole) a nemám čas sa tým zaťažovať, aj ked hlboko mi chýba láska, no nemôžem ju mať nasilu.
Ale sedieť a nič nerobiť pre to aby som nejaku mal, tak to zase nedokážem byť nečinný. Cítim potrebu bojovať - hľadať, ale s mierou, ako sa vraví a nie nasilu
Čo sa týka toho nedorozumenia tak časom sa to urovnalo, a už som sa s ňou aj stretol, som rád že je mám aspoň ako kamarátku, budem si ju vážiť.
-
scriptType
Medium Expert
Moc sa na veci viažeš. Oprosti sa od nich. Život chce viac chilloutu, nie hľadať na silu niekoho. Pusť si hudbu, zapracuj s fantáziou, vytvor dobré myšlienky a nalaď sa na vlnu pozitivity a tá ženská to bude cítiť a nejakým spôsobom ti príde do života
Len tomu daj voľný priebeh a nebuď iba bútľavá vŕba
Hlavne buď sám sebou, zisti čo ženy chcú a to im dávaj a bum bac príde taká čo za to bude stáť a nenechá si ťa ujsť