Slobodný vysielač a iné alternatívne média
Re: Slobodný Vysielač
exkurziu... nemam cas pisat, takze to vyzera ze som sa bola raz pozriet do dakej diery. bol som tam 4 roky po sebe. s albancami som mal tu cest aj v horach stredneho macedonska dokonca viac krat ako v samotnom kosove. ale what ever. o mne a kosove/albancoch/moslimoch to nie je
vysielac je fajn napad, len je daleko od toho co som si predstavil pod slobodou a alternativou ked sa pred dvoma rokmi objavil. slobodne je to, ze Lichtnera nikto neposle do certa, alebo chce povedat, ze 9/11 bol inak, a ze vsetkych okrem nich plati Soros-Rotshieldov klan.
prave spravanie pana Lichtnera nici priestor na to, aby ku napriklad panovi, ktory posobil na uzemi Kosova posobil pre OSN prisiel hovorit niekto kto na tie expedicie chodi uz 20 rokov a bol tam tiez aj pocas vojny.
alebo na temu 9/11 by prisiel co i len s panom Hudom hovorit popredny statik ci pilot, ktory ma na vec iny pohlad.
paradoxne ja robim (alebo som robil) na blogu to iste, co robi IV: mainstream info mame a my vam povieme opak a este vynadame tym, z hlavneho prudu, lebo si myslime, ze oni pravdu mat nemozu.
aj ked "mainstreamove" info ku mojmu pisaniu siria tak hnojky a narkozy ci fatry ako aj rozne mozne aj nemozne alternativy
vysielac je fajn napad, len je daleko od toho co som si predstavil pod slobodou a alternativou ked sa pred dvoma rokmi objavil. slobodne je to, ze Lichtnera nikto neposle do certa, alebo chce povedat, ze 9/11 bol inak, a ze vsetkych okrem nich plati Soros-Rotshieldov klan.
prave spravanie pana Lichtnera nici priestor na to, aby ku napriklad panovi, ktory posobil na uzemi Kosova posobil pre OSN prisiel hovorit niekto kto na tie expedicie chodi uz 20 rokov a bol tam tiez aj pocas vojny.
alebo na temu 9/11 by prisiel co i len s panom Hudom hovorit popredny statik ci pilot, ktory ma na vec iny pohlad.
paradoxne ja robim (alebo som robil) na blogu to iste, co robi IV: mainstream info mame a my vam povieme opak a este vynadame tym, z hlavneho prudu, lebo si myslime, ze oni pravdu mat nemozu.
aj ked "mainstreamove" info ku mojmu pisaniu siria tak hnojky a narkozy ci fatry ako aj rozne mozne aj nemozne alternativy
a co je blizsie od vysielaca ? mozes uviest nejaky priklad ?
na slovensku po pravde, podla mojho skromneho nazoru nic.
niekde nedostanu, alebo lepsie napisane sa diskusie o konfliktnych temach nezucastnia zastupcovia oboch, alebo aj viacerych pohladov na ten alebo onen problem.
niekde nedostanu, alebo lepsie napisane sa diskusie o konfliktnych temach nezucastnia zastupcovia oboch, alebo aj viacerych pohladov na ten alebo onen problem.
Mne sa nahodou SV paci.
Obcas mozno trosku uletia, ako s Mezenskou, lebo tu dost propagovali pocas volieb, ale inac su ok.
Radio prilezitostne pocuvam a taktiez pravidelne prispievam na jeho prevadzku.
Ta informacna vojna s Lubom Hudom je spica, vrelo odporucam.
Obcas mozno trosku uletia, ako s Mezenskou, lebo tu dost propagovali pocas volieb, ale inac su ok.
Radio prilezitostne pocuvam a taktiez pravidelne prispievam na jeho prevadzku.
uz zverejnili podlozene faktury alebo to stale zahravaju do autu?igor215 napísal:Radio prilezitostne pocuvam a taktiez pravidelne prispievam na jeho prevadzku.
naco faktury ? cele je to postavene na baze dovery, aj keby mali zverejnit vypisy z uctov, stale vsak dokazes pomocou photoshopu zmenit takmer hocico. tak ako to bolo naposledy v pripade ortodoxnych zidov vymazane zeny z parizskej akcie.
alebo to ako vyfinancovat dennikn esetom s melonom € a ako kusok predtym spomynali, na to aby dokazali splnit svoje plany a existenciu potrebuju nejaky ten melon.
alebo to ako vyfinancovat dennikn esetom s melonom € a ako kusok predtym spomynali, na to aby dokazali splnit svoje plany a existenciu potrebuju nejaky ten melon.
-
pegasusss
Light Professional
prečo by ich mali zverejňovať ? ukážu ich tým, ktorí prispeli a majú záujem o to, ako sa s ich prachmi naložilo či ? nevidím dôvod to zverejňovať medzi tých, ktorí neprispeli ... alebo aj súkromníci zverejňujú svoje faktúry len tak hocde ?beardie napísal:uz zverejnili podlozene faktury alebo to stale zahravaju do autu?
uz ich niekomu ukazali a ten ich potvrdil?
indeed it is. najma ak si student zurnalistiky aspirujuci na pracu rozhlasoveho moderatora, mas priklad ako sa to nerobiigor215 napísal:
ale priklad, ako to aj moze fungovat a funguje
-
pegasusss
Light Professional
neviem, či aj kladná odpoveď na túto otázku by ukojila tvoju pochybnosť ... nakoľko je to len "odpoveď" teda nič hmatateľné ....beardie napísal:uz ich niekomu ukazali a ten ich potvrdil?
a ako sa to robí?jackb napísal: indeed it is. najma ak si student zurnalistiky aspirujuci na pracu rozhlasoveho moderatora, mas priklad ako sa to nerobi
stacil by niekto doveryhodny
si nepocuval ziadny iny rozhlas, alebo preco sa pytas taku hlupost?
hosta nechaju hovorit aj tie decka v intrakovych studiach a neskacu mu do kazdej vety. o urazani ludi na zaciatku kazdej relacie ani nehovorim.
Noro ma prejav, ktory by mu mozno niekto zral ako youtuberovi, alebo standup komediantovi... ale v rohlase v pseudospravodajskej relacii. asi som nedorastol az na tu alternativu.
Lubo, ten je este horsi ako ja
sa divim, ze mu Gašpar Ivánovič nestihol udelit rovno titul akademika. lebo vacsieho polyhistora od cias Mateja Bela slovenska zem nenosila. mozes sa ho opytat na cokolvek a na vsetko ma odpoved. a narokuje si ze je to pravda. bez linkovania na zdroje. proste ju ma. ten Bel aspon vyskum urobil... a ma pozoruhodnu crtu spolocnu z Ivom Samsonom: dokaze kazdu vetu zacinat "spojene staty." aj ked sa ich opytas na povodne na vychode.
hosta nechaju hovorit aj tie decka v intrakovych studiach a neskacu mu do kazdej vety. o urazani ludi na zaciatku kazdej relacie ani nehovorim.
Noro ma prejav, ktory by mu mozno niekto zral ako youtuberovi, alebo standup komediantovi... ale v rohlase v pseudospravodajskej relacii. asi som nedorastol az na tu alternativu.
Lubo, ten je este horsi ako ja
-
pegasusss
Light Professional
sory, ale už mi prídeš ako keby si trpel alergiou na určitých ľudí, taká patogénna forma predsudkov, veľmi rád by som si vypočul tvoj rozhovor s nimi ( iked si za riekou )jackb napísal:si nepocuval ziadny iny rozhlas, alebo preco sa pytas taku hlupost?
Lubo, ten je este horsi ako jasa divim, ze mu Gašpar Ivánovič nestihol udelit rovno titul akademika. lebo vacsieho polyhistora od cias Mateja Bela slovenska zem nenosila. mozes sa ho opytat na cokolvek a na vsetko ma odpoved. a narokuje si ze je to pravda. bez linkovania na zdroje. proste ju ma. ten Bel aspon vyskum urobil... a ma pozoruhodnu crtu spolocnu z Ivom Samsonom: dokaze kazdu vetu zacinat "spojene staty." aj ked sa ich opytas na povodne na vychode.
druhá vec je, či oni chcú robiť to čo ty popisuješ, že "ako sa to má"
aj keby Noro neurazal, tak pre ten jeho prejav by som sa do Vysielaca nepozval ani by som mu nevolal. a to si nemyslim, ze som vhodny host.
skusam si ale predstavit napriklad profesora mediciny, odbornika na vakcinaciu ci liecbu rakoviny. v ramci "sirokej diskusie" by aj chcel ist robit protipol zastupcom bludwebov a Eliášovi samotnemu, no nepride len preto, ze moderator sa sprava v eteri ako kreten.
kto mi dava pravo? tak pri SV je toto diskusia na cele dni o tom "kto dava pravo na co". ako ked treba byt voci mejnstrímu cely, tak to asi robia priam genialne. len Zem by mala vychadzat na vreckovkach alebo na toaletaku, aby sa odlisila od skazeneho prudu.
na trhu mi "pravo dava" pozicia zakaznika. moze byt obsah akykolvek dobry, ked je obal na nic, tak kupi malokto.
IV je pre ludi, ktori s tym hnusnym trhom bojuju aj v tomto. neidu po obale, alebo ich aj ten bavi a idu za obsahom. ku tomu som sa ale uz vyjadril
skusam si ale predstavit napriklad profesora mediciny, odbornika na vakcinaciu ci liecbu rakoviny. v ramci "sirokej diskusie" by aj chcel ist robit protipol zastupcom bludwebov a Eliášovi samotnemu, no nepride len preto, ze moderator sa sprava v eteri ako kreten.
kto mi dava pravo? tak pri SV je toto diskusia na cele dni o tom "kto dava pravo na co". ako ked treba byt voci mejnstrímu cely, tak to asi robia priam genialne. len Zem by mala vychadzat na vreckovkach alebo na toaletaku, aby sa odlisila od skazeneho prudu.
na trhu mi "pravo dava" pozicia zakaznika. moze byt obsah akykolvek dobry, ked je obal na nic, tak kupi malokto.
IV je pre ludi, ktori s tym hnusnym trhom bojuju aj v tomto. neidu po obale, alebo ich aj ten bavi a idu za obsahom. ku tomu som sa ale uz vyjadril
-
pegasusss
Light Professional
ale vieš, Noro tam nie je jediný moderátor a kebyže sa tam prihlásia a povedia, že nechcu ist k Norovi tak by si ich Boris zobral nemyslíš ? + neodpovedal si mi na otázku, že kto ti dal legitimitu určovať čo ma ako kto robiť ....
som sa editoval
-
pegasusss
Light Professional
nuž kámo ale teraz si si podpílil konár, "pozícia zákazníka" ? potom ja môžem povedať, že moja pozícia zákazníka mi dáva tiež právo určovať, tým pádom môžem mať úplne opačnú mienku o tom, "ako sa to má" robiť a v tomto nie je rozhodcu, ktorý by povedal, ktorý je správnejší - resp. financie sú potom rozhodcom, a pokiaľ ľudia prispievajú, tak tým legitimizujú to, ako sa to má robiť a ty sa môže aj na hlavu postaviť podľa tohto princípu .... alebo neviem či som Ťa dobre pochopil ale nejako si sa asi odpovedi vyhol ...
vyhol?
recou vysielaca: mam svoju slobodu prejavu, tak ju uplantnujem a to mi dava pravo povedat, ze Noro ako moderator nestoji za nic,
pocuval som diskusne relacie z intraku v KE, decka ktore sa ucia byt moderatormi sa ku hostovi spravaju inak. teda snazia sa spravat tak o mejnstrímoví moderatori vo zvysku relacii tohoto druhu vo svete. okrem Nora. ano, ma pocet posluchacov, ti mu za to platia.
dovolujem si povedat, ze sa mi nepaci, ked je diskusna relacia zalozena na monologu moderatora. ked sa host dostane ku slovu, treba ho hned prerusit.
to by ma odrazdza pocuvat chrbticu SV. bez ohladu na obsah
recou vysielaca: mam svoju slobodu prejavu, tak ju uplantnujem a to mi dava pravo povedat, ze Noro ako moderator nestoji za nic,
pocuval som diskusne relacie z intraku v KE, decka ktore sa ucia byt moderatormi sa ku hostovi spravaju inak. teda snazia sa spravat tak o mejnstrímoví moderatori vo zvysku relacii tohoto druhu vo svete. okrem Nora. ano, ma pocet posluchacov, ti mu za to platia.
dovolujem si povedat, ze sa mi nepaci, ked je diskusna relacia zalozena na monologu moderatora. ked sa host dostane ku slovu, treba ho hned prerusit.
to by ma odrazdza pocuvat chrbticu SV. bez ohladu na obsah
-
pegasusss
Light Professional
nuž, každému sa nezavďačíš
pokiaľ máš s tým problém, tak nevidím dôvod, prečo by si ich mal počúvať keďže to je už tvoj subjektívny problém "že sa tebe nepáčia" ako to robia... alebo potom, že sa ti nepáčia a preto ich počúvaš ?