Najzivsie slovenske mesto?
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Najzivsie slovenske mesto?
Ake je najzivsie slovenske mesto co sa tyka nocneho zivota, mladych ludi, akcii a moznosti?
-
Silmer
Darca
Re: Najzivsie slovenske mesto?
Bratislava
[sarkasm]Horna Marikova[/sarkasm] jasne, že Bratislava...
-
kukiak
Addict
Vyberas si VS? 
Urcite Bratislava.
dobre kriterium pre vyber skolykukiak napísal:Vyberas si VS?
-
mirak2
Hardcore addict
chodte do kelu s Bratislavou. Kosice! 
A teraz či sa nájde aj niekto, kto napíše niečo iné ako mesto jeho bydliska 
-
cORP.
Addict
nezijem v ba a napisem ba ,z logickeho dovodu ,najvacsi pocet ludi, vela cudzincov atd. ine mesto na nasom zaprdenom slovensku nema cim konkurovat ,inak z vlastnej skusenosti musim oznacit este dvoch konkurentov ,Nitra a Banská Bystrica
ono ani v tej nasej BA z moc toho nezije ,volakedy to bolo o inom
BA ma este jednu neocenitelnu vyhodu.. dokazes si tu na ten nocny zivot zarobit:)
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kosice ziju akurat od stvrtka do nedele rana. inak je to mrtve mesto. Jedine v lete na letnych terasach. Tie su super.mirak2 napísal:chodte do kelu s Bratislavou. Kosice!
Ťažko čakať iné mesto ako Bratislavu.
Ale aby sme nehanili, tak určite to žije v každom študentskom meste - čiže taká Trnava, či Nitra nezaostáva.
Ale aby sme nehanili, tak určite to žije v každom študentskom meste - čiže taká Trnava, či Nitra nezaostáva.
-
mirak2
Hardcore addict
kamarat studuje v Trnave teraz a hovori, ze tam o osmej vecer v hociktory den okrem piatka v meste nikto nie je. v Kosiciach nemyslitelne, kazdy vecer mas kde a s kym ist. a cudzincov tu mame dost aj my vdaka velmi benevolentnej a penazo-hladnej lekarskej fakultezelovoc napísal:Kosice ziju akurat od stvrtka do nedele rana. inak je to mrtve mesto. Jedine v lete na letnych terasach. Tie su super.
-
Fabo
Hardcore addict
Ale da sa, len musis vediet kde hladat (nie pozriet sa na hlavnu, mozno Kovacsku a zabalit to)zelovoc napísal:Kosice ziju akurat od stvrtka do nedele rana. inak je to mrtve mesto. Jedine v lete na letnych terasach. Tie su super.
Podla toho ake su priority, predpokladam, ze Blava bude aj najdrahsia, kdezto vo Vranove sa da fajne nadrbat za 5 Eur a prist domov o siestej rano. Myslim, ze v Blave by to bolo dost narocne.
Ked ide iba o zenske tak na to ma Slovensko mesto Presov, kde su zeny pirane
A teda je tam vacsina dievcat a tym padom vyhoda pre chlapcov, tam sa najde stale nejaka izba na intraku kde sa sa prespat...aj s niekym 
Ked ide iba o zenske tak na to ma Slovensko mesto Presov, kde su zeny pirane
Prečo je Prešov takýto otvorený? 
jj, v Nitre bol super studentsky zivot. a je tak mala, ze z koncertu v Mestkej hale nie je problem sa vrati aj peso
Lebo mesto Presov ma aj strednu aj vysoku skolu pedagogicku, cim je tam pocas skolskeho roka strasne vela dievcat a zien. Su tam kluby ako napriklad Ponorka, ktora je znama tym, ze na jedneho chlapca pripadaju 2-3 dievcatabegbeee napísal:Prečo je Prešov takýto otvorený?
Koluje o tom kopec vtipov a pribehov, sam poznam ludi, co nikdy nemali strach z toho ze zmeskaju posledny bus domov (ked nezili v PO) lebo stale mali kde prespat
-
Gadelat
Light Professional
Nie je to o pocte obyvatelov, taka Viedna byva mrtva a plna starych.
Je BA vecer zive mesto? Ked som tam raz v noci bol, moc mi to tak neprislo. Tie internaty sa mi zda ze su dost zalezene. Potrebujem niekoho kto vie porovnat niektore zo studentskych miest a povedat ako je tam zivo, aka je tam kvantita a kvalita kociek a aki prijemni su ludia.
V Trnave viem z vlastnych skusenosti ze je to slabota. Len 2 kluby, v jednom hraju sracky, druhy vyzera ako stodola, vecer je v meste mrtvo, najvacsi internat s 1300+ studentmi to ma do mesta daleko a tak tam chodia malo, podobne je to s polohou sidlisk. Za posledne 3 roky 2 popularne kluby zrusene. Naproti tomu je vraj Nitra tieto neduhy nema a tak je v uplne inej (vyssej) lige.
V BB je zase ministry of fun, najvacsi klub na slovensku, no inak neviem ako tam je.
Je BA vecer zive mesto? Ked som tam raz v noci bol, moc mi to tak neprislo. Tie internaty sa mi zda ze su dost zalezene. Potrebujem niekoho kto vie porovnat niektore zo studentskych miest a povedat ako je tam zivo, aka je tam kvantita a kvalita kociek a aki prijemni su ludia.
V Trnave viem z vlastnych skusenosti ze je to slabota. Len 2 kluby, v jednom hraju sracky, druhy vyzera ako stodola, vecer je v meste mrtvo, najvacsi internat s 1300+ studentmi to ma do mesta daleko a tak tam chodia malo, podobne je to s polohou sidlisk. Za posledne 3 roky 2 popularne kluby zrusene. Naproti tomu je vraj Nitra tieto neduhy nema a tak je v uplne inej (vyssej) lige.
V BB je zase ministry of fun, najvacsi klub na slovensku, no inak neviem ako tam je.
Poviem ti, ze v BA casto stretavam ludi cez tyzden rano, ked ja uz idem do prace oni idu z diskoteky