Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
Re: Nechápem, ako sú dokážu mladí muži získať sex ...
chalankovi by imho pre zaciatok stacilo, keby sa s nou olizuje
No nedoslo ani k tomu myslim...cibeardie napísal:chalankovi by imho pre zaciatok stacilo, keby sa s nou olizuje
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
No praveze nedoslo.
-
qwerty-xyz
tak ved to sa tu cely cas riesi, ako si pstouchnout, .... 
Eh, nahodou som sa sem dostal cez bookmark a som v mierne osamelej nalade, tak ozivim toto vlakno, ak ho bude citat nejaky chudak/nestastnik mne podobny.
Behom poslednych tyzdnov som parkrat (13x) oslovil zeny - vzdy som sa spytal na to ci nevie kolko je hodin. Knizky to tak doporucuju, nazyvaju to "build structured exposure" a je to v principe to co sa clovek docita z vlakna - postupne vybudovat "hrubsiu kozu" tym ze sa clovek neustale vystavuje neprijemnemu pocitu, najprv akoze lahkemu (spytat sa na cas) a ked je to OK tak postupi na lvl vyssie (drzat 5 minut konverzaciu, ..., ..., rande)
Eventualne som sa dokonca spytal po vystupeni z MHD pri koleji jednej zeny, ci nechce pomoct s tazkou batozinou cez cestu, v tme (chcela - usmiala sa/podakovala). Moja strnasta.
Znie to ako "too good to be true"? Ano, je. Taketo cvicenie nema absolutne ziaden vyznam, setrite si sily. Zly pocit bude aj pri desiatom opakovani, hlavne ak cakate na bus, bude vas to (ze ste sa spytali na cas) zrat v trapnosti este 5 minut kym nedojde bus/elektricka a nenastupite do co najvzdialenejsieho vstupu alebo vytiehnete knizku aby ste v trapnosti necakali dvaja na zastavke pozerajuc sa do blba.
Tolko verejne okienko - ak mi neverite, skuste to sami
A asi fakt ignorujte tie knizky ... muzi sa "dobry so zenami" nestavaju ale takymi sa rodia 
(asi jedina ucinna vec vobec je dobry psychiater, i ked je to pokrytecka rada, pretoze ja sam ziadneho nemam. Momentalne by som mal pristup len ako samoplatca a na tie palky co beru dobri (30-60+ Eur/sedenie) nemam)
Behom poslednych tyzdnov som parkrat (13x) oslovil zeny - vzdy som sa spytal na to ci nevie kolko je hodin. Knizky to tak doporucuju, nazyvaju to "build structured exposure" a je to v principe to co sa clovek docita z vlakna - postupne vybudovat "hrubsiu kozu" tym ze sa clovek neustale vystavuje neprijemnemu pocitu, najprv akoze lahkemu (spytat sa na cas) a ked je to OK tak postupi na lvl vyssie (drzat 5 minut konverzaciu, ..., ..., rande)
Eventualne som sa dokonca spytal po vystupeni z MHD pri koleji jednej zeny, ci nechce pomoct s tazkou batozinou cez cestu, v tme (chcela - usmiala sa/podakovala). Moja strnasta.
Znie to ako "too good to be true"? Ano, je. Taketo cvicenie nema absolutne ziaden vyznam, setrite si sily. Zly pocit bude aj pri desiatom opakovani, hlavne ak cakate na bus, bude vas to (ze ste sa spytali na cas) zrat v trapnosti este 5 minut kym nedojde bus/elektricka a nenastupite do co najvzdialenejsieho vstupu alebo vytiehnete knizku aby ste v trapnosti necakali dvaja na zastavke pozerajuc sa do blba.
Tolko verejne okienko - ak mi neverite, skuste to sami
(asi jedina ucinna vec vobec je dobry psychiater, i ked je to pokrytecka rada, pretoze ja sam ziadneho nemam. Momentalne by som mal pristup len ako samoplatca a na tie palky co beru dobri (30-60+ Eur/sedenie) nemam)
Akoze preco by sa mal niekto citit trapne kvoli tomu, ze sa spytam niekoho kolko je hodin a dalej cakam na zastavke ? Ved to je normalne, vybil sa mi mobil, tak sa spytam.
-
guess.whoo
Redeemer
trapne sa bude citit jedine vtedy, ked vie, ze to tym skonci a ze sa zas nikam neposunie...vtedy to je trapne. ak vsak rozvinies konverzaciu tak nevidim problem
Tazko spekulovat preco to tak je, proste to tak emocionalne citim.
Jedno z racionalnych vysvetleni je, ze si myslis, ze si ony myslia, ze sa ich nechces spytat na cas a tak sa pretvarujes, co vycitia co staci aby bol clovek nervozny => pocit trapnosti ...
Jedno z racionalnych vysvetleni je, ze si myslis, ze si ony myslia, ze sa ich nechces spytat na cas a tak sa pretvarujes, co vycitia co staci aby bol clovek nervozny => pocit trapnosti ...
-
guess.whoo
Redeemer
ano v dnesnej dobe je pytanie sa na cas dost ojedinele..tie knihy su uz dost neaktualne a neaplikovatelne na dnesny svet a mladez
-
DarkNation
Expert
Regni sa na socialdynamics.cz a dohodni si s niekym sarge.
-
javatar
Hardcore addict
Ale zaroven to uz vies v mensej miere prekonat. Dokonca ti niektora zverila svoje tasky. Pomalicky pridavaj - potrebujes sa dostat do zony kde nebude uspech takmer zaruceny (co pri pytani sa na cas bude) a nasledne mozes zacat experimentovat. Co funguje a co nie. Spravit si zo socialnej interakcie konicek. Predviedol si v tejto teme schopnost neuveritelne analyzovat. Tak si sam pre seba analyzuj reakcie danych slecien, nie svoje pocity. Hrosia koza nie je o neciteni bolesti ale o povzneseni sa nad nu - velmi presny termin to teda nie je.LeibnitzX napísal:Tazko spekulovat preco to tak je, proste to tak emocionalne citim.
To je podla mna zakladna tvoja chyba pri tvojom skusani. Moc sa zameriavas na seba. Ked s niekym komunikujes tak to prestava byt len o tebe. Takze pocity a reakcie (ci uz svoje alebo druhych) analyzuj doma a v danom momente sa sustred na komunikaciu.
A tomu, ze taky sa treba narodit proste never. Skutocne potrebujes talent ak by si sa chcel stat top balicom a nie len pochopit aspon zaklady socialnej interakcie a najst si vztah. To dokazalo uz tolko dementov, ze by to mal zvladnut naozaj kazdy
-
qwerty-xyz
ale prd, jeho treba jednoznacne priviazat o radiator na chodbe, na babskom internate vysokoskolskom, donutit ho zozrat 2x viagru, prelepit hubu paskou a na celo dat nalepku s nazvom tejto temy.....
zaciatkom semestra a pri dnoch kedy su disko akcie uspech nieze zaruceny ale deklarovany na totalku.
Sice som to necital cele len prve a posledne dve stranky, tak sa snad nikoho nedotknem ale boha co je toto?
LeibnitzX nic v zlom ale ked citam tvoje prispevky mam pocit, ze som otvoril knihu z astrofyziky (=vobec tomu nerozumiem) a nechcem byt este horší, ale ked sa takto bavis s dievčatami, tak sa necuduj ze to nikam nedotiahnes, sak sa trochu uvolni, mas 22 ci kolko a vyjadrujes sa jak stefan havking...
Co sa tyka toho co si spominal v poslednom prispevku ze muzi sa dobry zo zenami rodia je 110% bullshit, a vies ako to viem, mal som rovnaky problém ked som bol mladší, ked som mal co i len prehovorit s dievcatom zdrevenel som a to bol cely moj vykon, ale ako mi tiahlo na 18ku uz ma to mierne sralo, vtedy este fical pokec tak som sa tam daval do reci s kazdou babou co sa dalo aby som aspon "virtuálne" niečo vyskilloval, samozrejme to nestaci lebo v reale to je inak, von som chodil pravidelne aj pred tym, cize stale ked som niekde bol a mal vypite (=bol som odvážnejší) som skusal, raz to vyšlo a potom druhy raz a tak dalej... Časom ti to dvyhne sebavedomie a uz to pojde samo od seba... V 19ke som nemal problem zbalit za vecer 3 baby bez alkoholu, a to nevypadam jak nejaky brad pitt, cize vsetko je to len o egu a sebadovere (samemu mi mnoho takych "navodovych" clankov a knih ktore uz zatracujes pomohlo)... Zenam je v podstate jedno ako vypadas, staci vediet co mas povedat a neni problem zbalit skoro kohokolvek [WINKING FACE] neviem v akom meste studujes ale ak budes najblizsie s partiou vonku a mat vypite odporucal by som navstivit nejaky stripklub, tam sa da dobre "porozpravat" a nieco nacvicit (ked budes milý tak ti aj slecny orezradia co na nich plati, samozrejme za nejaky drincek)
Dufam som sa nikoho nedotkol a zelam vela šťastia
LeibnitzX nic v zlom ale ked citam tvoje prispevky mam pocit, ze som otvoril knihu z astrofyziky (=vobec tomu nerozumiem) a nechcem byt este horší, ale ked sa takto bavis s dievčatami, tak sa necuduj ze to nikam nedotiahnes, sak sa trochu uvolni, mas 22 ci kolko a vyjadrujes sa jak stefan havking...
Co sa tyka toho co si spominal v poslednom prispevku ze muzi sa dobry zo zenami rodia je 110% bullshit, a vies ako to viem, mal som rovnaky problém ked som bol mladší, ked som mal co i len prehovorit s dievcatom zdrevenel som a to bol cely moj vykon, ale ako mi tiahlo na 18ku uz ma to mierne sralo, vtedy este fical pokec tak som sa tam daval do reci s kazdou babou co sa dalo aby som aspon "virtuálne" niečo vyskilloval, samozrejme to nestaci lebo v reale to je inak, von som chodil pravidelne aj pred tym, cize stale ked som niekde bol a mal vypite (=bol som odvážnejší) som skusal, raz to vyšlo a potom druhy raz a tak dalej... Časom ti to dvyhne sebavedomie a uz to pojde samo od seba... V 19ke som nemal problem zbalit za vecer 3 baby bez alkoholu, a to nevypadam jak nejaky brad pitt, cize vsetko je to len o egu a sebadovere (samemu mi mnoho takych "navodovych" clankov a knih ktore uz zatracujes pomohlo)... Zenam je v podstate jedno ako vypadas, staci vediet co mas povedat a neni problem zbalit skoro kohokolvek [WINKING FACE] neviem v akom meste studujes ale ak budes najblizsie s partiou vonku a mat vypite odporucal by som navstivit nejaky stripklub, tam sa da dobre "porozpravat" a nieco nacvicit (ked budes milý tak ti aj slecny orezradia co na nich plati, samozrejme za nejaky drincek)
Dufam som sa nikoho nedotkol a zelam vela šťastia
Hovorim vzdy pravdu (resp. co si myslim) - najjednoduchsie ako to ide (bez porusenia originalneho vyznamu). To ze zeny (a interakcia s nimi) je mimoriadne komplexna a neda sa 'zredukovat' do nejakeho lahkeho systemu nie je moja vina.
Na rozdiel od vacsiny muzov aspon nepredpokladam ze "zeny same vobec nevedia co chcu". Pochopitelne, muzi sa podobne ako zeny spravaju nejako predvidatelne (lepsie sa hodi 'deterministicky' ale za to mi tu niekto urcite vyhubuje) akurat ovela komplikovanejsie.
To ze chceme aby boli veci jednoduche a lahko pochopitelne este neznamena ze ozaj lahko pochopitelne budu... a to si niekedy vyzaduje pouzit adekvatnu terminologiu. Asi tazko by neandertalec bez rozumneho jazyka uvazoval o jadrovej fyzike, vsakze.
Na rozdiel od vacsiny muzov aspon nepredpokladam ze "zeny same vobec nevedia co chcu". Pochopitelne, muzi sa podobne ako zeny spravaju nejako predvidatelne (lepsie sa hodi 'deterministicky' ale za to mi tu niekto urcite vyhubuje) akurat ovela komplikovanejsie.
To ze chceme aby boli veci jednoduche a lahko pochopitelne este neznamena ze ozaj lahko pochopitelne budu... a to si niekedy vyzaduje pouzit adekvatnu terminologiu. Asi tazko by neandertalec bez rozumneho jazyka uvazoval o jadrovej fyzike, vsakze.
Ty by si si mal zenu ist hladat asi minimalne do kniznice, alebo na nejaku vedecku konferenciu, lebo ked pri beznej zene zacnes pouzivat takuto terminologiu, ako "deterministicky" a podobne odborne slova, tak to nemusi dopadnut dobre. Zena sa potom bude citit hlupa a mozno ti ani nebude rozumiet.
Ja ked som raz chodil s jednou babou, tak som mal akurat take dobre obdobie, ze ani neviem ako a som chytil skoro same A-cka na skuskach. Ona bola vtedy tiez na VS a ucila sa ovela viac ako ja, a mala horsie vysledky. Potom mi raz povedala, ze sa citi pri mne menej inteligentna, lebo ze skoro v nicom nie je ona ta lepsia. A ze ma z toho zly pocit, ze skoro o vsetkom viem viac nez ona a stale mam pravdu.
Mozno to tak nie je s kazdou, ale ja mam taku skusenost.
Ja ked som raz chodil s jednou babou, tak som mal akurat take dobre obdobie, ze ani neviem ako a som chytil skoro same A-cka na skuskach. Ona bola vtedy tiez na VS a ucila sa ovela viac ako ja, a mala horsie vysledky. Potom mi raz povedala, ze sa citi pri mne menej inteligentna, lebo ze skoro v nicom nie je ona ta lepsia. A ze ma z toho zly pocit, ze skoro o vsetkom viem viac nez ona a stale mam pravdu.
Mozno to tak nie je s kazdou, ale ja mam taku skusenost.
-
javatar
Hardcore addict
Udrzat rovnovahu pri bicyklovani je komplexne. Pisat rukou je komplexne. Gramatika je komplexna. Koordinacia koncatin pri plavani je komplexna. Tvoje vyjadrovanie je komplexne.LeibnitzX napísal:To ze zeny (a interakcia s nimi) je mimoriadne komplexna a neda sa 'zredukovat' do nejakeho lahkeho systemu nie je moja vina.
Lahke sa ti zdaju len preto, ze si tieto cinnosti praktizoval dostatocne na to aby si ich zvladal napriek ich komplexnosti. A s komunikaciou to nie je ine.
V tomto smere (nevedia co chcu) sa spravaju celkom ako muzi len parametre maju nastavene inde. Inak veci chceme dlhodobo a inak sa citime v danom momente (napr. ludia si davaju dobre predsavzatia a potom ich nedodrzuju). Zena viac reaguje na to ako sa citi v danom momente. Preto sa zda, ze jedno tvrdi ale v skutocnosti chce druhe.LeibnitzX napísal:Na rozdiel od vacsiny muzov aspon nepredpokladam ze "zeny same vobec nevedia co chcu". Pochopitelne, muzi sa podobne ako zeny spravaju nejako predvidatelne (lepsie sa hodi 'deterministicky' ale za to mi tu niekto urcite vyhubuje) akurat ovela komplikovanejsie.
-
vonjose
Expert
Pokiaľ dievča neovláda dostatočne dobre matematiku, tak nemá cenu sa s ňou ani baviť. 
trocha zle som sa vyjadril (pisal som o pol tretej rano
) - myslel som to tak ze zeny su tie ktore sa spravaju komplikovane. Nie je to len o parametroch, dva systemy mozu byt rozdielne strukturalne (co zeny su) a teda nemusi to byt len "posunute o konstantu"
> Preto sa zda, ze jedno tvrdi ale v skutocnosti chce druhe
S tymto 100% suhlasim, akurat ma to vzdy neskutocne deprimuje ... aj ked su veci precizne, jasne definovane tak mozu byt ultra narocne (vid lubovolna skuska na tazkej technickej skole ever) ... zeny su od tohoto este komplikovanejsie, kedze existuju akoby "dvojite stavy", jeden public a jeden private - je tazke optimalizovat dobre definovany system, este tazsie je odhadovat nejaky jej interny stav a este tazsie je vzhladom k tomu optimalizovat. Nevravim ze muzi ich take nemaju (ale aspon viac koreluju).
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2015, 19:21)
(To ale samozrejme ani nahodou neznamena ze je vhodne predpokladat ze by som sa mohol pacit zenam ktore tu matematiku (alebo nejaku jej pribuznu disciplinu) vedia)
> Preto sa zda, ze jedno tvrdi ale v skutocnosti chce druhe
S tymto 100% suhlasim, akurat ma to vzdy neskutocne deprimuje ... aj ked su veci precizne, jasne definovane tak mozu byt ultra narocne (vid lubovolna skuska na tazkej technickej skole ever) ... zeny su od tohoto este komplikovanejsie, kedze existuju akoby "dvojite stavy", jeden public a jeden private - je tazke optimalizovat dobre definovany system, este tazsie je odhadovat nejaky jej interny stav a este tazsie je vzhladom k tomu optimalizovat. Nevravim ze muzi ich take nemaju (ale aspon viac koreluju).
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2015, 19:21)
imo je to pravda na vztah na viac ako X dni.vonjose napísal:Pokiaľ dievča neovláda dostatočne dobre matematiku, tak nemá cenu sa s ňou ani baviť.
(To ale samozrejme ani nahodou neznamena ze je vhodne predpokladat ze by som sa mohol pacit zenam ktore tu matematiku (alebo nejaku jej pribuznu disciplinu) vedia)
Nejaké zhrnutie tejto témy po štvrť roku ?
zatial nezasunul a tak skoro k tomu asi ani nedojde