Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

moze byt bud stocene alebo obcas sa stava, ze zle zapisu kilometre na TK... a ano, tocia sa aj smerom hore, najma kvoli odpoctom benzinu, prip. servisu a predpisanym vymenam dielov... to, ze sa Ti zda, ze interier je ako novy, moze byt aj tym, ze auto jazdilo velmi dlhe, 1000+km trasy, vtedy sa ten interier tak nenici... alebo je to proste tym, ze je to normalny stav, akurat v porovnani s polkou trhu a aut, ktore sa stacaju zo 400 000 na 180 000 su ludia proste zvyknuti, ze ten interier ma po tych akoze 180 000km vyzerat...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

CZ značky nie sú problém, prihlásil by som si to na moje prechodné bydlisko v ČR, takže nepočítajte do toho ani poplatky za prepis...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pilifo: tak potom ok :) urcite by som to isiel pozriet... bacha hlavne na automat...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Deco: Ak mas auto na firmu a mas viac kilometrov, tak mozes davat viac blockov za tankovanie. Najazdis v skutocnosti 10 tisic km za rok, ale pretocis to a svieti ti tam 20 tisic. Tych 10 tisic co je rozdiel mozes dokladovat blockami od kamaratov, takze vytiahnes viac penazi z firmy. Iny dovod na to nevidim, pretoze auto sa odpisuje z firmy na zaklade veku, nie na zaklade najazdenych kilometrov.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

hojko: podla veku to je najcastejsie, ale nie jediny sposob odpisovania, mas este vykonove odpisovanie, ked mas napr. stroj s zivotnostou na vyrobu x tisic kusov. Da sa pouzit aj u aut ak mas urcenu zivotnost podla kilometraze.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Pilifo napísal:CZ značky nie sú problém, prihlásil by som si to na moje prechodné bydlisko v ČR, takže nepočítajte do toho ani poplatky za prepis...
Toto vravil aj exkolega tiez si kupil bramboru tiez to tak mal az ho jedneho krasneho dna prinutila situacia prepisat to na SVK a to tazko zaplakal lebo do brambor sa moc nevyznam ale bol to daka mega konska sila sak to kupoval aj od dakoho kto jazdi okruhy ci co. No proste ta prepisova dan bola ukrutne kruta :D Cize fakt si to rozmysli. Inak auto na fotkach vyzera dobre ak su aktualne a pokial to kupujes cez forum tak tam by to auto mohli aj poznat pripadne dohladaj prispevky majitela a vycitas tam co riesil na servise co mal dogabane a tak. Ja ked som kupoval Xtraila tez jeden s fora predaval za dobru cenu a podla prispevkov som zistil ze mal daky problem s motorom a 2 roky to nevyriesil. A este ma napada k tym fotkam ze tuna spolusediaci sa akurat pred par dnami vratil s grecka chce kupit malu jachtu s kamosom na polku nasli dobru cenu sli tma a ked dosli tam tak zistili ze fotky su sice prave ale s roku 2006 odvtedy sa stav "troska" zmenil a lodiar co siel s nimi povedal ze bud srot abo mesiac prace :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Runes, nemyslím si, že by s tým mohol byť problém. Otec už mal raz zapísané auto na prechodné bydlisko, keď pracoval v ČR a bez problémov to prebiehalo, aj keď si ho zrušil - auto bolo stále prihlásené na tú istú adresu.

Preto som presvedčený, že ani v budúcnosti nenastane situácia, kedy by som bol donútený prepisovať to auto na SK značky :wink:

Ozval som sa predávajúcemu a zistil som, že auto je dovoz z Nemecka a on je 2. majiteľ v ČR. Mal by mi poslať detailnejšie fotky, tak keď ich dostanem, hodím ich sem :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

na svk sa tiez da napisat auto na prechodny pobyt?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To Bawo vyzerá celkom zachovalo :-)
Prílohy
dscn2475.jpg
dscn2106.jpg
dscn2109.jpg
dscn2466.jpg
dscn2111.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Fabo: Ako inak sa odpisuje osobne auto na firme, ak nie podla veku??? Nepis mi o strojoch, predsa sa tu bavime o osobnom aute.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

vedeli by ste mi odporučiť nejaký model? Nechcem konkrétne linky, lebo nejdem kupovať zajtra, skôr len po čom sa pozerať, čo má dobrý pomer cena/výkon na súčasnom trhu medzi jazdenkami a pod...

cenový limit: 6000€
ročník si predstavujem 2008 a vyššie
km do 150 000
podmienkou je benzín, manuálna prevodovka, 5-dverové, prednosť dávam combiku alebo MPV

osobne som to zatial vytipoval na kiu ceed, ale tam je to dosť limitné čo sa cenového stropu alebo km týka
martin_
Novice
Novice

Príspevok od používateľa martin_ »

Brat chce kupiť novy fluence 1.6dci 130 koni. Auto vyzera pekne bol som aj na testovacej jazde je tiche motor skoro ani nepočuť celkom slušny ťah ten motor ma. Ale ma s tým niekto skusenosti ? nieje to poruchove ? My zatial máme s renaultami dobre skusenosti maly sme 5 rokov thaliu išla ako hodinky, švagor ma megana rok vyroby 1998 1.6beznin najazdených 290tisic a ako ide ako hodinky.

Fluence ma dobru vybavu dobra cena auta pekne vyzera.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Zvazoval som pri kupe auta aj Megane, ale odradilo ma mizerne spracovanie interieru. Sedel som v Cliu aj Megane a vyzeralo to tam, ze po roku pouzivania bude cela kabina vrzgat a hrkat, uz tie predvadzacky vrzgali pri slabom tlaku na plasty. Taktiez som mal pocit ze mi zostanu ovladace vetrania v ruke, mozno len subjektivny dojem, ale asi by som Renault kvoli tomuto nekupil.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

martin_ napísal:Brat chce kupiť novy fluence 1.6dci 130 koni. Auto vyzera pekne bol som aj na testovacej jazde je tiche motor skoro ani nepočuť celkom slušny ťah ten motor ma. Ale ma s tým niekto skusenosti ? nieje to poruchove ? My zatial máme s renaultami dobre skusenosti maly sme 5 rokov thaliu išla ako hodinky, švagor ma megana rok vyroby 1998 1.6beznin najazdených 290tisic a ako ide ako hodinky.

Fluence ma dobru vybavu dobra cena auta pekne vyzera.
mám megane scenic, rok 97, najazdených 286 000 a ide ako hodinky, štartuje na prvýkrát či je leto, či zima. Ale podobne ako píše nado mnou, nové renaulty mi prídu ako spravené z kartonu. Konkrétne nová thalia, tam som sa bál že som pokryvil dvere keď som zavrel a celé to vrzgalo a prefukovalo...
martin_
Novice
Novice

Príspevok od používateľa martin_ »

No ako mali sme aj novu Thaliu 1.2 16v 75 koni :) mali sme to 3 roky ale predali sme to :) A čo sa týla az take zle auto nebolo bolo dosť spolahlive absolvovalo cestu Vranov- Praha, Vranov-Makarska riviera, Vranov-Belehrad Vranov-Krakow najazdili sme 80 tisic. Teraz uz sluzi inemu majitelovi
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

prečo ste ho predali keď bolo také dobré?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

fuha, trojrocne auto v zaruke s 80 000km sa nepokazilo, to Ti mi je zazrak, aj ked ide o Thaliu :) to uz keby sa srali po takejto dobe, bolo by nieco naozaj v neporiadku :)

audio: ked je auto dobre, nemozem ho predat? :lol:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

samozrejme že môžeš, ale máš na to dôvod, a ten chcem počuť :) O to skôr keď je to, ako si podotkol, po 3 rokoch od kúpi
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no ked chces ine auto predsa... na jar tiez budem predavat auto, dokonca s este nizsim poctom kilometrov, konkretne 37 000, a tiez iba kvoli tomu, lebo chcem ine :) a dokonca aj viem, ze lepsie uz nekupim :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

3 roky po kupe je celkom casty cas na predaj :) aspon poznam osobne viac ludi co po 3 max 4 rokoch auto predavaju kupia za 20 000 pricom platia len cast a splacaju, po 3 4 rokoch auto splatia predaju a zasa dokola, furt nove auto dokola. Ako ja to tiez moc nechapem lebo ja ked daco splacam tak sa tesim jak debil na poslednu splatku :D btw za 3 4 roky mas tych 60 az 80 a to je viacmenej prvi papierovi termin na komplet vymenu vsetkeho. Aspon co osm kukal odporucanie vyrobcu tak tam boli tlmice brzdy capy .... ano viem ze je to hlupost ale je rozdiel medzi tym co je na papiery a co je realita :)
Napísať odpoveď