podvod od priatelky
-
peterkollar
Expert
podvod od priatelky
Ahojte, ludia mam mensi problem , manzelka sa so mnou rozviedla a zanechala mi celkom pekne stopy na ucte, dal som to aj na sud ale viete ako slovenske sudnictvo... teraz ma noveho chlapa ktoremu zrejme chce spravit to iste. Bola este v mojom dome aby si zobrala vsetky veci ked som nebol doma ale nechala si tu bundu v ktorej mala kreditku z cerstvo zalozeneho uctu v rakusku kde si ulozila peniaze odomna... takze mam len jej kreditku a chcel by som si ich odtial stiahnut naspat ak je to mozne...v akejkolvek forme ci uz kupou elektroniky,zajazdov to je jedno...prinajhorsom by som ich dal aj na charitu ale nech ma mrcha priucku ak by sa to nejak dalo bol by som velmi vdacny...dufam ze ste ma pochopili....
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: podvod od priatelky
Budem sa tvarit ze nie.
p.s. to vazne taku vec napises, a prilepis k nej svoje meno?
p.s. to vazne taku vec napises, a prilepis k nej svoje meno?
-
Soviet
Darca
Z kreditky mozes smelo vybrat aj hotovost v bankomate
Poplatok plati majitel uctu. Ovsem musis vediet pin.
Cize tu od nas pytas navod na vykonanie trestneho cinu kradeze?
-
peterkollar
Expert
ak by si to zazil tak pochopis...
-
Andi_Cibula
Addict
paypal
-
peterkollar
Expert
kto mi v tomto pomoze tak mu dam aj odmenu...je to ina karta ako tie slovenske kedze priatela ma z rakuska a tam si ju zalozila takze su tam ine vecipopisane ako: BLZ,Cislo uctu cislo karty,platne do,iban,bic
Tak pokiaľ si to nepochopil, zopakujem ti ešte raz to, čo tu už niekto písal? Na verejnom fóre sa snažíš osloviť niekoho, aby ti pomohol pri vykonávaní trestného činu? Radšej by sa táto téma mala čím skôr vymazať.
Alebo to ani nie je tvoja bývala, ani jej kreditka, len si čorkol cudziu kartu, alebo našiel a chceš návod
takéto veci sa riešia súdnou cestou...
-
peterkollar
Expert
zlaty moj nic v tomto svete nie je legalne ani to ze si sa narodil...tam sa tocia one peniaze u tyvh ktori tvotia tieto standardy legalnosti pre nas hlupakov...a neviem fakt co je na tom pomoct chlapovi s kt vydrbala novodoba kur*a ver mi ze by si nechcel byt v mojej situacii bracek
-
Fabo
Hardcore addict
Chlape nikto z nas by nechcel byt v tvojej situacii... ale tebe este stale nedoslo o co sa tu jedna? Ze si tu verejne a na plnu hubu napisal, ze sa chystas spachat trestny cin, alebo teda minimalne priestupok, a chces od nas navod? Vies o tom ze tu vystupujes pod svojim menom, a ukladaju sa informacie o tom odkial pristupujes?
Ked sa teda pokusis o zneuzitie karty... co myslis, ako dlho bude tvojej zene trvat kym si spoji 2+2? A tymto tu akurat tak preukazujes umysel a zdokumentoval si motiv...
Ked sa teda pokusis o zneuzitie karty... co myslis, ako dlho bude tvojej zene trvat kym si spoji 2+2? A tymto tu akurat tak preukazujes umysel a zdokumentoval si motiv...
-
hojko
Site Admin
Co ak nahlasi kradez kreditky, zacne sa to vysetrovat a zisti sa, ze ty si si domov z nej kreditky objednal novy televizor, kupil dovolenku a vybral 1000 eur z bankomatu, co potom???
-
peterkollar
Expert
potom pojdem to basy , ale s dobrym pocitom
ozaj chlapi kolko za to dostanem ?
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2015, 0:51)
a miesto odkial pristupujem nevystopuju mozno len tak priblizne mesto...
To ti stoji za to ist do basy? ak si nebol trestany tak mozno dostanes podmienku ale tu ukradnutu sumu budes musiet tak ci tak
vratit zo svojho (exekutor)
vratit zo svojho (exekutor)
-
audiotrack
VIP
nemusia vôbec stopovať miesto odkiaľ pristupuješ ty trhulíkpeterkollar napísal:potom pojdem to basy , ale s dobrym pocitomozaj chlapi kolko za to dostanem ?
koľko za to dostaneš záleží od sumy. Za trestný čin krádeže je sankcia 6 mesiacov až 3 roky, za osobitých podmienok 3 až 10 rokov