podvod od priatelky

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
peterkollar
Expert
Expert

podvod od priatelky

Príspevok od používateľa peterkollar »

Ahojte, ludia mam mensi problem , manzelka sa so mnou rozviedla a zanechala mi celkom pekne stopy na ucte, dal som to aj na sud ale viete ako slovenske sudnictvo... teraz ma noveho chlapa ktoremu zrejme chce spravit to iste. Bola este v mojom dome aby si zobrala vsetky veci ked som nebol doma ale nechala si tu bundu v ktorej mala kreditku z cerstvo zalozeneho uctu v rakusku kde si ulozila peniaze odomna... takze mam len jej kreditku a chcel by som si ich odtial stiahnut naspat ak je to mozne...v akejkolvek forme ci uz kupou elektroniky,zajazdov to je jedno...prinajhorsom by som ich dal aj na charitu ale nech ma mrcha priucku ak by sa to nejak dalo bol by som velmi vdacny...dufam ze ste ma pochopili....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: podvod od priatelky

Príspevok od používateľa Fabo »

Budem sa tvarit ze nie.

p.s. to vazne taku vec napises, a prilepis k nej svoje meno?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Z kreditky mozes smelo vybrat aj hotovost v bankomate :) Poplatok plati majitel uctu. Ovsem musis vediet pin.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Cize tu od nas pytas navod na vykonanie trestneho cinu kradeze?
peterkollar
Expert
Expert

ak by si to zazil tak pochopis...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

paypal
peterkollar
Expert
Expert

kto mi v tomto pomoze tak mu dam aj odmenu...je to ina karta ako tie slovenske kedze priatela ma z rakuska a tam si ju zalozila takze su tam ine vecipopisane ako: BLZ,Cislo uctu cislo karty,platne do,iban,bic
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Tak pokiaľ si to nepochopil, zopakujem ti ešte raz to, čo tu už niekto písal? Na verejnom fóre sa snažíš osloviť niekoho, aby ti pomohol pri vykonávaní trestného činu? Radšej by sa táto téma mala čím skôr vymazať.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Alebo to ani nie je tvoja bývala, ani jej kreditka, len si čorkol cudziu kartu, alebo našiel a chceš návod :wink: takéto veci sa riešia súdnou cestou...
peterkollar
Expert
Expert

zlaty moj nic v tomto svete nie je legalne ani to ze si sa narodil...tam sa tocia one peniaze u tyvh ktori tvotia tieto standardy legalnosti pre nas hlupakov...a neviem fakt co je na tom pomoct chlapovi s kt vydrbala novodoba kur*a ver mi ze by si nechcel byt v mojej situacii bracek
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Chlape nikto z nas by nechcel byt v tvojej situacii... ale tebe este stale nedoslo o co sa tu jedna? Ze si tu verejne a na plnu hubu napisal, ze sa chystas spachat trestny cin, alebo teda minimalne priestupok, a chces od nas navod? Vies o tom ze tu vystupujes pod svojim menom, a ukladaju sa informacie o tom odkial pristupujes?

Ked sa teda pokusis o zneuzitie karty... co myslis, ako dlho bude tvojej zene trvat kym si spoji 2+2? A tymto tu akurat tak preukazujes umysel a zdokumentoval si motiv...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Co ak nahlasi kradez kreditky, zacne sa to vysetrovat a zisti sa, ze ty si si domov z nej kreditky objednal novy televizor, kupil dovolenku a vybral 1000 eur z bankomatu, co potom???
peterkollar
Expert
Expert

potom pojdem to basy , ale s dobrym pocitom :) ozaj chlapi kolko za to dostanem ?

//autoeditácia príspevku (27 Jan 2015, 0:51)
a miesto odkial pristupujem nevystopuju mozno len tak priblizne mesto...
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

To ti stoji za to ist do basy? ak si nebol trestany tak mozno dostanes podmienku ale tu ukradnutu sumu budes musiet tak ci tak
vratit zo svojho (exekutor)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

peterkollar napísal:potom pojdem to basy , ale s dobrym pocitom :) ozaj chlapi kolko za to dostanem ?

//autoeditácia príspevku (27 Jan 2015, 0:51)
a miesto odkial pristupujem nevystopuju mozno len tak priblizne mesto...
nemusia vôbec stopovať miesto odkiaľ pristupuješ ty trhulík :mrgreen: Veď podľa čísla karty kontaktujú majitela, a tvoja bývala povie že si ju zabudla u teba. S najväčšou pravdepodobnosťou je ale už dávno zablokovaná, ak má aspoň trošku rozumu a zistila že jej chýba. A ak nie, tak po platbe jej zrejme príde sms a hneď vie nahlásiť krádež a platbu stornovať. Si zaspal dobu v ére dukátov, a kreditku asi vidíš prvýkrát (keď sa musíš pýtať ako ju použiť)

koľko za to dostaneš záleží od sumy. Za trestný čin krádeže je sankcia 6 mesiacov až 3 roky, za osobitých podmienok 3 až 10 rokov
Zamknuté