Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Facebook

Príspevok od používateľa hojko »

Ked si nevie uvedomit co robi, tak ma smolu. Je to jej problem a ty mas pravo na sukromie, na minulost. Takze pokial ti do toho zasahuje, moze si za to ona. Preto najlepsie riesenie vidim v tom, aby si si ju zmazal z FB.

Teraz pozeram este na FB, ze ked kliknes na niekoho profil, tak si na titulnej fotke mozes vybrat urcite nastavenia. Je tam tlacitko priatelia, sledovane a sprava. Ked kliknes na priatelia, tak mozes kliknut na tlacitko obmedzene. Tym obmedzis veci co uvidi. Co vsetko to obnasa neviem, treba to vyskusat.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Mne nejakym sposobom byvala zabranila vidiet akukolvek jej aktivitu. Priatelmi na FB sme ostali ale ked som jej klikol na profil tak som nevidel nic. Takze ak to takto spravis a ona ti aj casto klikne na profil tak ju nastves este viac...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

neviem ci to uz funguje na jednotlivych userov ale kedysi davno to slo len na skupiny. ale zase priatelku mozes da do skupiny "frajerka". tej skupine nastavis v nastaveniach sukromia ze nemoze vidiet nic. vtedy sa to nastavovalo pri kazdej polozke.
pre istotu potom este pri pridavani statusu/linku/fotky nastav, ze to uvidia len priatelia okrem skupiny "frajerka". toto tusim zacne platit hned. lebo povolenie viditelnosti si to pamata isty pocet postov. alebo nopak. to si na zaciatku ustrazis nabehnutim na ikonku vedla casu odoslania pod tvojim menom. vypise aky typ sukromia je pre dany post nastaveny.

pre "lajky" to iste v activity log. ku tomu sa dostanes zo svojho profilu. je vpravo hore
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Ako napísal jackb, s tými skupinami to fungovalo a stále by aj malo.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Je to v prdeli. Mal som na mobile Messenger, ten mi pekne popároval kontakty s mojim telefónnym zoznamom, takže ak som mal nejaké číslo v telefónnom zozname, ktoré je registrované na FB, hneď mi ho tam hodilo.. plné FB meno + foto. Problém však je, že sa mi zrazu tieto kontakty objavujú normálne na webe na FB stránke medzi Ľuďmi, ktorých poznám. Dá sa to nejak vypnúť? Nechcem, aby sa mi tam tieto mená z môjho telefónneho zoznamu objavovali. Aj celú sekciu Ľudí, ktorých možno poznám, ak by sa dalo vypnúť. A po druhé, aj ja sa im objavujem medzi Ľuďmi, ktorých možno poznajú oni? Moje telefónne číslo som nikdy nezadával do FB ani do Messengera, niektorí dotyční možno moje číslo ani nemajú vo svojich kontaktoch v mobile. Mám ale nastavené, že vyhľadať a kontaktovať ma môžu iba moji priatelia, tak snáď sa im tam neukazujem. Či?
jackb
Redeemer
Redeemer

asi len rozparovat smartphone s FB

mne tak pred rokom prehodil kontakty a namiesto cisel som mal len ludi z FB

//oh my Perun. - editovane
Rene362
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Rene362 »

mna este FB nezlomil nie som tam a ani sa tam nechystam :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Rene362 dakujeme, ze si sa s nami podelil o tento hodnotny poznatok, prirovnal by som to k vynajdeniu lieku na AIDS :smt006
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tie moje kontakty už nie sú spárované, medzitým som totiž necelý mesiac dozadu nahadzoval novú romku na mobil, čiže mám všetko odznova.. a dokonca odvtedy nemám v mobile ani FB aplikáciu a ani Messenger. Ale keď otvorím FB na kompe, medzi Ľuďmi, ktorých možno poznám, sa tam stále objavujú tie kontakty.

Ešte ma napadá, že to mohol spôsobiť aj program Kontakty+, cez ktorý som si pároval kontakty, aby som mal profilové fotky (dokáže spárovať aj kontakty, ktoré nemám vo FB medzi priateľmi). Ale problém mám s tými kontaktmi, ktoré som si cez túto aplikáciu nepároval..
jackb
Redeemer
Redeemer

myslim, ze to bude tym. mne sa to stalo pri pouziti obdobnej appky na iOS
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

Poradi mi niekto s mensou anketou?? mam vytvorenu udalost, da sa tam spravit anketa ale vybrat sa da len jedna moznost... potreboval by som, aby sa dalo vybrat viac moznosti, zda sa mi, ze som to niekde uz videl, mozno si to s niecim mylim...alebo som len nieco prehliadol?? Hladal som na nete a naslo mi nejake platene appky, ktore by to umoznili... nemate niekto skusenosti? Vdaka :)
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Neviem či si niekto všimol ale minule sme sa tu "hádali" že nie je moc praktické stále prepisovať url aby som mal najnovšie novinky a nie hlavné.

No a neviem či ste si všimli nenápadného tlačítka ktorým sa to dá krásne prepnúť.
Prílohy
asdsdasdasdasdas.png
asdsdasdasdasdas.png (5.05 KiB) 1124 zobrazení
XfighterX
Novice
Novice

Príspevok od používateľa XfighterX »

Dobrý deň.
Už dlhšiu dobu mám jeden problém.:smt081 Vo Facebookových priateľoch mám osoby, ktoré ma označujú v rôznych komentároch pri rôznych príspevkoch a osoby, ktoré nechcem, aby to označenie videli. Nechcem zakázať označovanie v komentároch, no chcel by som sa opýtať, či by nešlo nejako zakázať ukazovanie komentárov, v ktorých som označený na nástenke priateľov. A ak nie, či by sa to dalo nejako vyriešiť. Za každú radu/pomoc ďakujem. :)
DENNY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DENNY »

Dá sa to, choď na svoj profil, zobraz "Záznam o činnosti" a nájdi to označenie a vedľa toho nájdi takú malú ikonku a prepni to na "Nezobrazovať na časovej osi" :)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

dasti555 napísal:Neviem či si niekto všimol ale minule sme sa tu "hádali" že nie je moc praktické stále prepisovať url aby som mal najnovšie novinky a nie hlavné.

No a neviem či ste si všimli nenápadného tlačítka ktorým sa to dá krásne prepnúť.
O tom tlacidle viem, stale ho tukam aby som si zistil ci to mam dobre nastavene, lebo fb si to svojvolne nahodne prepina na "hlavne novinky".
XfighterX
Novice
Novice

Príspevok od používateľa XfighterX »

DENNY napísal:Dá sa to, choď na svoj profil, zobraz "Záznam o činnosti" a nájdi to označenie a vedľa toho nájdi takú malú ikonku a prepni to na "Nezobrazovať na časovej osi" :)
Ďakujem. Nedalo by sa to nastaviť na stálo, že by mi to pri každom označení zakázalo? :)

//autoeditácia príspevku (17 Feb 2015, 20:20)
DENNY napísal:Dá sa to, choď na svoj profil, zobraz "Záznam o činnosti" a nájdi to označenie a vedľa toho nájdi takú malú ikonku a prepni to na "Nezobrazovať na časovej osi" :)
Problém je v tom, že sa mi to v zázname o činnosti nezobrazuje. :nono:
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Čo je prosím vás toto za sračku ? :D To musím prevzia´t už ich trápny software, aby som sa mohol prihlásiť ? Som si istý, že v PC nemám žiadný malware... Vždy som mal antivírak. Išiel som do mesta, tak som vypol PC, vrátim sa o hodinu a už ma nejde prihlásiť :D

Iný použivateľ sa prihlási normálne na FB, iba z môjho účtu sa nedá
Prílohy
01.jpg
02.jpg
Bobr
Guru
Guru

Zjavne si spamoval vsetkych okolo seba a ani si o tom nevedel :smt006
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Hmm, tak o tom teda neviem.. bol som prihlásený v škole na mobile a písal som si možno s 2mi ľudmi.... Keď pozriem správy, tak tam tiež nikto nemá nič zaspamované a ani mi nikto nenapísal, žeby som niečo spamoval...

ako to vyriešiť ? Na mobile ma prihlási, ale inak nie
Bobr
Guru
Guru

Veď pusti ten eset online a hotovo
Napísať odpoveď