Piano (systém spoplatnenia webových stránok)
Re: Piano (systém spoplatnenia webových stránok)
Takze som to pozrel aj na FF. Mal som tam v.0.9.7 ktora uz nefungovala. Updatol som na 0.10.0 a funguje to dalej.
Zdrojak by mal byt na githube.
Zdrojak by mal byt na githube.
Páni, vedel by mi niekto poslať celé znenie tohto článku?
mne nepijano na chrome funguje mam verziu 0.10.0 a vyssie
aj mne funguje vo FF s verziou 0.10.0
Na PC vo Firefoxe mi rozšírenie stále funguje. Je nejaká možnosť na mobile s Androidom? Resp. ako to nainštalovať napr. do Firefoxu rozšírenie zo súboru (keďže nie je na Add-ons)?
Jednoducho potiahni myšou na otvorené okno Firefoxu..
Aj ja by som poprosil ten clanok do pm.
diky
diky
Penguin máš ho v správe.
Samozrejme myslel som do Firefoxu v Androide... Alebo do Chrome v Androide. Na mobilnom telefóne.brm napísal:Jednoducho potiahni myšou na otvorené okno Firefoxu..
Tak toho očividne veľa neopravili. Čítať môžete stále na piano bodka hustej.
Ta stranka funguje zrejme inak. Iba ju zrejme ohlasili adminovi freehostingu a preto bola zrusena. Myslel som si, ze sa skor ci neskor objavi na inej adrese
Aj ked za tie 2-3 tyzdne bez piana som nemal pocit, ze by som o nieco prichadzal. Stale sa daju takmer vsetky clanky najst na inych weboch.
Ja som práve nadobudol pocit, že sa odvtedy kvalita trocha posunula hore. Nie že by som zrazu bažil po čítani sme, ale fakt mám pocit, že sa začali trocha snažiť 
btw. vzhľadom na zdroják NepiJano sa zmenila len adresa článkov, nič dramatické.
btw. vzhľadom na zdroják NepiJano sa zmenila len adresa článkov, nič dramatické.
GothaR ak chceš obísť Piano, tak si nainštaluj Chrome, ale verziu pre vývojarov a natiahni si tú najnovšiu verziu nepijano. Keď budeš mať klasickú verziu Chrome, tak ti doplnok nepijano zablokuje.
Ja takto fungujem už cca 3 týždne a všetko je v poriadku a články všetky odomkne.
Ja takto fungujem už cca 3 týždne a všetko je v poriadku a články všetky odomkne.
chlopi, neni vam to blbe takto odrbavat?
Vobec nie, keby bol aspon raz do tyzdna zverejneny originalny investigativny clanok na urovni, tak by som nad platenim uvazoval. Momentalne zamykaju vo velkej vacsine len prepisane tlacove spravy. Ked ma zaujme nejaky bezny zamknuty clanok a nemam moznost si ho pozriet, tak do niekolkych minut najdem clanok o tom istom na inom webe. Tak preco by som za to mal platit SMEcku?
aky suvis ma vyhladanie clanku o tom istom na inom webe s pouzivanim nepijana?
Ze s nepijanom je to rychlejsie 
nebud mudry.. Keby tam davali kvalitne, nie skopirovane clanky a nebola by cena za piano tak sku**** vysoka, tak si myslim, ze vela ludi by to zohladnilo a pochopilo.. Ale kedze to je presne naopak, tak sa tymto snazime oje*** tento nepouzitelny system, aby vedeli, ze maju ist na to inak..beardie napísal:aky suvis ma vyhladanie clanku o tom istom na inom webe s pouzivanim nepijana?
ahaGothaR napísal:Ze s nepijanom je to rychlejsie
cinges: precitaj si, co mas v avatare a zariad sa podla toho