Chcem kúpiť auto
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
Moja predstava za jazdenku bola cca 30-50 k max. No novému sa pri rozumnom nastavení nebránim. Viem, že ceny budú za tie 3 roky inde, no aspoň po akej skupine áut sa pozerať. Lebo naložiť x veľkých krabíc s tovarom + stoly + stojany na hamaky + príslušenstvo do malého hatchbagu je docela tetris umenie. A s rozširujúcim sa sortimentom ten počet krabíc i frekvencia výstav rastie. A zas prísť na jednanie s obchodným partnerom v dodávke (aj keby firemne polepenej) mi nepríde moc košér 
-
guess.whoo
Redeemer
mmm tak to uz je ina trieda..ale siel by som tiez do land roveru
-
Fabo
Hardcore addict
...zaplatis z 500 eur mesacne na RR vobec urok?GothaR napísal: Z toho mi jednoznacne vychadza Range RoverAle nenapisal si maximalny rozpocet pre jazdenku, takze mozno je to mimo
Ak si myslis, ze SUV by bolo fajn, tak bude z coho vyberat (CRV, Landcruiser, Touareg, Kuga, atd.).
Stoporko: jazdenku za 50 kupis prakticky cokolvek. napriklad 3-5 rocny Range Rover, od ktoreho reprezentativnejsie auto zozenies uz tazko, prejdes vsade a maly tiez nie je. Nie tak uplne malo si mozes vyberat aj medzi novymi. Takze by som za tu cenu delkom kludne uvazoval nad tym vybrat si par modelov co sa ti proste pacia, a pozriet sa na to ako ti vyhovuju priestrannostou.
Forester? Grand Vitara?
-
Scorpion90
King
za 50 litrov mozes ukazat na pomaly lubovolny typ jazdenky a povedat: Toto chcem..
Preco si za 5 tisic nekupis dodavku na vozenie a potom nieco napriklad za 20 az 40 na bezne pouzivanie?
Mne sa celkom pozdáva aj Peugeot 4008. Je to tiež dosť veľké, radí sa to medzi SUV a vyzerá celkom pekne.
Radšej auto + prívesný vozík, zbytočne sa starať a platiť za dve autá
-
Runes
Addict
Ja mam Xtrail ale to je mimo teba
aj spominany forester to su bezne auta i ked podla man reprezentativne mozno by som teda kukol po PATHFINDEROVI http://nissan-pathfinder.autobazar.eu/2 ... 63417.html ja ho mam v plane casom vyemnit za xtraila.
Ked ces ale fakt reprezentativ tak potom Toyota landcruiser
ako v ciernom a nevem kera edicia ale to je uplne ze sanka dole pred firmou nam parkuju 3 ale nie nase 
Potom by som mozno kukol specialitku ako Grand Cherokee kvalitovo to neznam ale chvilku som po jednom kukal bo lza dobru cenu akurat ze troska starsi
http://jeep-grand-cherokee.autobazar.eu ... 39645.html uznaj ze ot vyzera mrte
Ked ces ale fakt reprezentativ tak potom Toyota landcruiser
Potom by som mozno kukol specialitku ako Grand Cherokee kvalitovo to neznam ale chvilku som po jednom kukal bo lza dobru cenu akurat ze troska starsi
http://jeep-grand-cherokee.autobazar.eu ... 39645.html uznaj ze ot vyzera mrte
Starat v com? Servis? Alebo poistky? Alebo cestna dan ak ide o podnikanie? Za 5000 eur kupi slusnu dodavku, moze kupit aj staru za 500 eur, len aby jazdila a obcas prepravila tovar. Kolko zaplati na poistke, 150 eur? Ja to nevidim ako staranie sa, ale ako odlahcenie situacie. Budem mat auto na vozenie a budem mat aj dodavku na prepravu tovaru. Take auto viem aj prenajimat, na tom sa da tiez zarobit. Navyse ja mozem byt na ceste a moj kolega alebo zamestnanec moze previest tovar. Mam tiez istotu, ze ked oskrem tovarom dodavku, tak mi to vadit nebude. Ak si tovarom oskriem auto za 50 000 eur, tak budem plakat. Padol tu aj privesny vozik, aj to je fajn napad, ved su aj voziky s plachtou.Syfon napísal:Radšej auto + prívesný vozík, zbytočne sa starať a platiť za dve autá
-
guess.whoo
Redeemer
no len cely den tahat za sebou vozik z ba do ke ked to mozes mat vacsim SUV za par hodin
-
Fabo
Hardcore addict
Je to vcelku bezpredmetne, kedze povedal ze dodavku nechce, dovod na to ma...
Ak spomínaná mesačná splátka má byť konečná (s poistkami a DPH), tak buď budeš musieť dať vysokú akontáciu (ak sa bavíme o budgete 30-50) alebo to bude auto do 25k s cca 25% akontáciou.
Ak to bolo myslené napr. bez poistiek a DPH, tak to zvyšuje budget.
Ak to bolo myslené napr. bez poistiek a DPH, tak to zvyšuje budget.
-
Stoporko
VIP
ceny bez dph. Dodávku nie - dôvodov viac, jeden z nich je aj problematické parkovanie (nie je miesto).
Ísť s prívesným vozíkom 400+ km mi príde ako bullshit.
Co si myslite o BMW s LPG?
Konkretne toto - http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=6693094
Je to v pohode? Male naklady a pod?
Konkretne toto - http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=6693094
Je to v pohode? Male naklady a pod?
BMW a male naklady? Trosku nechapem smerovaniu tvojej otazky. Ak chces spolahlivost a male naklady, chod do nejakeho Japonca. Ci su to male naklady na spotrebu?
-
RATZINGER666
Darca
...nech tam je vybava, aka chce, za 10-rocny maly hatch s nemastnym neslanym podvozkom je 7 litrov fakt velmi vela...
A hlavne ta nadrz v kufri ho zmensila na velkost ako ma Tico alebo Matiz. Taka nadrz sa dava do combikov alebo velkych sedanov, ale nie do hatchu.
-
RATZINGER666
Darca
...a vobec - komu tam bol na co plyn... na 16 000km rocne namontovane pred dvoma rokmi... a benzinu zozerie tak 7l... taketo setrenie pri tom, ze mala od novoty najdrahsi hatch v plnej vybave je to dost nepochopitelne...
Zdravím.
Čaká ma kontrola originality.
Chcem sa spýtať, kontrolujú sa tam aj "doplnkové" nálepky ktoré bývajú zväčša pri spolujazdcových dverách?
Mne totiž tá nálepka chýba, hliníkový štítok v motorovom priestore a vyrazené číslo je samozrejme vporiadku.
Čaká ma kontrola originality.
Chcem sa spýtať, kontrolujú sa tam aj "doplnkové" nálepky ktoré bývajú zväčša pri spolujazdcových dverách?
Mne totiž tá nálepka chýba, hliníkový štítok v motorovom priestore a vyrazené číslo je samozrejme vporiadku.