Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Nejaký novší western v klasickom hard-core štýle ani nepoznám , ale skúsim niečo aspoň podobnéAxelik.m napísal:Ahoj, potreboval by som pre otca nejaké westerny na sviatky. Bohužiaľ ten žáner vôbec nepozerám a tak by som chcel poprosiť názvy týchto filmov ktoré vyšli v priebehu posledných 4 rokov a su dabované cz sk predpokladaním , že ich až tak moc nebude xD
- Nespoutaný Django
http://www.csfd.cz/film/294824-nespoutany-django/
- Osamelý jazdec
http://www.csfd.cz/film/248295-osamely-jezdec/
- Kovboji a votrelci
http://www.csfd.cz/film/261881-kovbojove-a-vetrelci/
-
Ryan Giggs
VIP
Ved si tie westerny daj na csfd vyhladat podla zanru a rokov, napr. od 2010 do 2014:
http://www.csfd.cz/zebricky/specificky- ... rm_=charts
http://www.csfd.cz/zebricky/specificky- ... rm_=charts
-
Chesterka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Hľadám jeden film, možno by ste ho mohli niekto poznať. Nehľadám to priamo ja, ale jedna osôbka na nete a mňa to takisto zaujalo, ale nevieme vypátrať čo to môže byť zač, keďže ja som to priamo nevidela ešte, len ma zaujal námet a daná osoba ale nemá šajnu akí herci tam hrali, takže žiadne pomôcky okrem tohto popisu nemáme.
"Ahoj, scháním film, který jsem viděla strašně dávno na nově myslim. Rodina s dvěma dětmi (holka tak 5let kluk tak kolem 10) někam jedou, v tom je začne hodit auto a střílet na ně. Střelí jejich kluka do hlavy a následně v nemocnici bojuje o život. V tom samém čase jiný chlapec potřebuje orgán už nevím jaký a čeká na vhodného dárce. Ten střelený kluk následně umírá a jeho orgán je dán tomu druhému chlapci. Na konci se rodiče zemřelého chlapce setkají s tím, kterému dali orgán. Díky moc za pomoc "
Ak to niekto spoznáte, zbavíte ma veľkého hrobáka v hlave
PS: Film Nicolasův dárek to údajne nie je, tak niečo iné ak vám napadne napíšte.
"Ahoj, scháním film, který jsem viděla strašně dávno na nově myslim. Rodina s dvěma dětmi (holka tak 5let kluk tak kolem 10) někam jedou, v tom je začne hodit auto a střílet na ně. Střelí jejich kluka do hlavy a následně v nemocnici bojuje o život. V tom samém čase jiný chlapec potřebuje orgán už nevím jaký a čeká na vhodného dárce. Ten střelený kluk následně umírá a jeho orgán je dán tomu druhému chlapci. Na konci se rodiče zemřelého chlapce setkají s tím, kterému dali orgán. Díky moc za pomoc "
Ak to niekto spoznáte, zbavíte ma veľkého hrobáka v hlave
PS: Film Nicolasův dárek to údajne nie je, tak niečo iné ak vám napadne napíšte.
hladam film v ktorom bol hlavna postava "psychopat" ktory zabijal pomocou nejakeho tlakoveho stroja, vzdy prilozil koniec hadice k hlave a tlak daneho cloveka zabil.. dik za ochotu
-
Ryan Giggs
VIP
Ahoj, nevedeli by ste mi poradiť nejaký dobrý scf fi film na štýl guardians of the galaxy? Nechcem komédie proste sci fi kde sa lieta po vesmíre, sú tam iné rasy a podobne. Z tých starších som už hádam všetko videl tak niečo novšie možno.
Hladam film, starsi, videl som ho ked som bol mali v tv, ~2000?
Znamy herec, - clovek sa stane santom. (lebo zabil santu) a pred vianocami mu rastie brada, brucho atd.
Znamy herec, - clovek sa stane santom. (lebo zabil santu) a pred vianocami mu rastie brada, brucho atd.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
To je voncho, dakujem pekne
Zdravím. V nejakom filme bola hláška v takomto zmysle: "Keď strčíš dvoch ľudí do prázdnej cely, začnú si vymýšľať dôvody, prečo zabiť toho druhého". Viete mi poradiť, v ktorom filme? Vďaka.
-
martin_4x4
Novice
Ahoj, potreboval by som zistiť nazov jedneho staršieho filmu, asi z 90. rokov...
Príbeh je o chlapíkovi, ktorý sa zastavil na pumpe alebo niekde v obchode a chcel si kupiť snickers alebo čo, ale nejak sa to obrátilo a uniesol jednu ženu, a celý film bol o tom ako s nou utekal na aute pred policiou.
Ak si niekto spomenie tak vďaka
Príbeh je o chlapíkovi, ktorý sa zastavil na pumpe alebo niekde v obchode a chcel si kupiť snickers alebo čo, ale nejak sa to obrátilo a uniesol jednu ženu, a celý film bol o tom ako s nou utekal na aute pred policiou.
Ak si niekto spomenie tak vďaka
-
Ryan Giggs
VIP
-
martin_4x4
Novice
Parada, dakujemRyan Giggs napísal:Martin: http://www.csfd.cz/film/7685-senzacni-unos/
Ani som netusil ze tam hral Charlie Sheen
-
lekoklatik
VIP
Zdravím.
Hľadám starší film, neviem presne v kedy, ale dajme tomu niečo medzi 2000 a 2005?
Pamätám si len scénu, kde muž držal jednou rukou lano, lano šlo cez kladku a na jej konci bola jeho žena, ktorá bola dole hlavou nad studňou. Zlý chlapci sa nato pozerali a smiali sa, jemu sa to lano do ruky zarezalo a teraz neviem či tú ženu zabili oni alebo ju on pustil. Celý film bol potom tuším o tom že on sa chcel samozrejme pomstiť. Neviem či to nebol nejaký western. Viac si z toho žiaľ nepamätám, len mi to tak prešlo hlavou dnes, že by som si pozrel
Hľadám starší film, neviem presne v kedy, ale dajme tomu niečo medzi 2000 a 2005?
Pamätám si len scénu, kde muž držal jednou rukou lano, lano šlo cez kladku a na jej konci bola jeho žena, ktorá bola dole hlavou nad studňou. Zlý chlapci sa nato pozerali a smiali sa, jemu sa to lano do ruky zarezalo a teraz neviem či tú ženu zabili oni alebo ju on pustil. Celý film bol potom tuším o tom že on sa chcel samozrejme pomstiť. Neviem či to nebol nejaký western. Viac si z toho žiaľ nepamätám, len mi to tak prešlo hlavou dnes, že by som si pozrel
Zdravim hladam nazov tohto filmu asi je to nejaky azisky film niesom si isty
-
slaventinka
Novice
Ahojte, neviem nazov jedného filmu ale viem obsah.....aspon trocha z neho: bol jeden par, ktorí boli spolu na veceri a ju aspon sa mi tak zda že ju zrazilo auto a bola mŕtva...ale v skutočnosti nebola...len sa jej zastavilo srdiečko, previezli ju k pohrebníkovi kde sa zobudila....no on ju stale omračoval a hovoril jej že je mrtva....aj ked ju mali pochovat tak sa prebrala v truhle a on ju zase uspal....pochovali ju zaživa a tak sa mi zda že jej priatel na to prisiel a aj jeho ten pohrebnik zabil...ale to nie som si ista....neviem či som to presne napisala, pretože tento film som videla davno.....viete mi niekto poradiť ako sa vola tento film?
Vedel by niekto poradiť nejaký dobrý seriál podobný seriálom Horizont súmraku, Krajné medze, Verte - neverte, Faktor PSI a podobne.
Ahojte, hladam nazov jednej tinedzerskej komedie, neni to uplne nove, nejakych 5-7 rokov ten film asi ma. Naposledy som ho zahliadol nejak cez vianoce. Ide tam o mladu tinedzerku, ktora nepozna svojho otca a rozhodne sa ho hladat. Ked ho najde, zisti, ze je to nejaky vplyvny politik, tusim prave kandiduje na premiera alebo nieco take... Moc si uz z toho nepamatam, len viem, ze na konci tancuje dcera s otcom na nejakej svadbe.... Viete mi poradit nazov?