Sneh a situácia ciest a pod.
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
The Calvin
Star
-
The Calvin
Star
dakujeme za dnesny stav v Dolnom Kubíne a odovzdavam slovo do studiaTheking napísal:13. decembra 2007 Dolny Kubin
21:00
Vonku zacina popadavat jemny sneh
22:00
Vonku je 1cm snehova vrstva
14. decembra 2007 Dolny Kubin
08:40
Cez noc napadol sneh. Momentalne vrstva asi 5 cm
14:00
Stale snezi a snehova pokryvka zacina dosahovat 10 cm.
-
hojko
Site Admin
Re: Sneh!!!
Tak co, ako to vyzera u vas??? Ja som si prave postal hodinu v aute, nikam som sa nedostal, tak aspon napisem na forum. Dopravny servis na Exprese 6 minut, Bratislava cela upchata, Strecno tiez, horske prechody su na tom podobne.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
U nás včera v kuse snežilo, dnes dážď 
jj.. v KE od obeda leje jak šalené, voda stojí všade na ceste, ak to do rána zamrzne, bude veru veselo.

-
lowmanek
Light Professional
Pri Hlohovci pršalo iba chvíľu, inak sypalo o dušu
Do dedín okolo sa nedalo dlho dostať, keď nezavadzali popadané stromy, tak zaseknuté kamióny. Celkovo mi to ale bolo jedno, lebo na tie zasnežené stromy sa môžem pozerať stále. Ak do rána primrzne, tak zajtra vyťahujem bežky 
nj v KE rano nasnezilo a poobede to cele zmoklo, v noci to zamrzne a rano bude kucapaca
-
Grim
Darca
Od rána som behal TT a HC. Ráno cesty celkom v pohode, aj keď snežilo. Okolo obeda už bola situácia dosť zlá, ale dalo sa. V HC na kruháči sa tak šmýkalo, že od mosta som sa ani nemohol rozbehnúť. Potom som volal okolo jednej so šéfom, ten trčal v zápche za Kľačanmi smerom na HC. Keď mi volal, tak hovoril, že tam stojí už asi hodinu
. Keby to bol len sneh, tak je to v pohode, ale to je ten vodnatý brečkovitý hnus.
Tak tak, odchádzal som z KE asi okolo tretej, takže dážď so snehom, v PO poriadny lejak, za PO začalo snežiť po Branisko, za tunelom dážď a pri Levoči to všetko zamrzlo [ANGRY FACE] ľudia na križovatkách cuvali lebo to buď nevytocili alebo nedobrzdili... Aktuálne nám v SNV poriadne sneží, vločky poriadne veľké..
-
Kok
Light Professional
Orava, presnejsie DK - snezi od rana, ale zhruba od obeda zacalo doslovne "sypat".. do tejto chvile spadlo podla mojho odhadu tak 30-40 cisel snehu.
skoda ze som to tu nedal skor, ked som si to pozeral pred 2 hodinami, bratislava bola cela cervena 
U nás v meste to dnes vyzeralo takto. Najhoršie je na tom to, že v rámci práce sme si museli celý areál odhrnúť! Celá firma nadávala koľko sa dalo. 
-
lekoklatik
VIP
Cestou z Nemecka 100km po holandsku o 2:30 ráno sa to tiež snažilo zasypať, ale na obed to už bolo mŕtve. A chalani už na na cestách makali snáď od polnoci, tu toho veľa nebolo ale zaskočení asi neostali keby aj