nech na horach kydne tak, ze ma to dva mesiace do dovolenky pocka
v mestach vam prajem pevne nervy a drzim palce aby ste to zvladli v najlepsej pohode
ked snezilo "vyraznejsie" pred dvoma tyzdnami tu a na cestach boli asi 4cm snehu, poslali nas zo skoly domov pre "kalamitu". den potom sa oteplilo, zavial "prudky vietor" - gale, lamal stromy, prevracal kose no do skoly sa veselo islo
Kok napísal:Orava, presnejsie DK - snezi od rana, ale zhruba od obeda zacalo doslovne "sypat".. do tejto chvile spadlo podla mojho odhadu tak 30-40 cisel snehu.
JCM01 napísal:Tak tak, odchádzal som z KE asi okolo tretej, takže dážď so snehom, v PO poriadny lejak, za PO začalo snežiť po Branisko, za tunelom dážď a pri Levoči to všetko zamrzlo [ANGRY FACE] ľudia na križovatkách cuvali lebo to buď nevytocili alebo nedobrzdili... Aktuálne nám v SNV poriadne sneží, vločky poriadne veľké..
Ja som bol dnes cely den v Dubravke a minimalne 4h okolo obeda padali vlocky jak pinpongove lopticky Debili sme sli autami na obed ked to cerstvo zacalo. Obed trval 20 min a na aute sa medzitym nakopilo 3 cm snehu a naspat uz seci stali. 1km usek sme sli pol hodinu
CheZteR napísal:skoda ze som to tu nedal skor, ked som si to pozeral pred 2 hodinami, bratislava bola cela cervena
Pekne to bolo, aspon raz za zimu poriadne nasnezilo. Nastastie som bol doma, cize som sa vyhol cestam. Ale necudujem sa, ze nestihali cestari, doma som odhrnal kazdu pol hodinu, este bol aj mokry ten sneh. Oco stravil par hodin v zapche na dialnici, kde odstavene kamiony odtahovali traktormi a autobusy meskali, ale inac nic. Poobede sa to uz zacinalo topit, podla grafu na shmu ma este snezit najblizsie dni, ale uz nie tak silno, tak som zvedavy.
K tym google mapam, cervene cesty boli aj na obycajnych okreskach, kde to vzdy plynule.
Akurat to tak vyslo, ze piatok, este aj prazdiny maju v pondelok. Cize sa vsetci stahovali.