Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
U mňa s výdržou baterky problém doteraz nebol, takže nemôžem posúdiť. Skôr to budú také nebadateľné úpravy, ktoré si bežný smrteľník nevšimne, pokiaľ ich cielene nehľadá.
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No mne sa vybije do 5 hodín a v 25% percentách sa vypne potom ho zapneš a má 5%... to by bolo asi novú batériu nie?
-
phatres1994
Star
mne robi nieco podobne, hlavne ked je chladnejsie sa vypne aj pri 40 percentach
phatres, tak chlad všeobecne nie je príliš veľký priateľ batérií, keby pozrieš príbalové informácie, je tam že ideálne je udržiavať telefón v teplote 0-35°C.
Dede, okolo 6-7 hodín normálneho používania by ti to malo potiahnuť (web, nejaké telefonáty, pár sms, messenger, správy [FB appku nerátam, tá je veľký žrút] a podobné appky). Nerátam tam nejaké hry a náročnejšie aplikácie samozrejme, tie zožerú oveľa viac. Ak sa ti ale pri 25% vypne telefón, ako píšeš, tak je to určite na reklamáciu. Ak už ti to nespadá pod záruku, tak výmena baterky.
Dede, okolo 6-7 hodín normálneho používania by ti to malo potiahnuť (web, nejaké telefonáty, pár sms, messenger, správy [FB appku nerátam, tá je veľký žrút] a podobné appky). Nerátam tam nejaké hry a náročnejšie aplikácie samozrejme, tie zožerú oveľa viac. Ak sa ti ale pri 25% vypne telefón, ako píšeš, tak je to určite na reklamáciu. Ak už ti to nespadá pod záruku, tak výmena baterky.
-
DanielDevil
Addict
Aktualizovali ste niekto 4S na iOS8? Ako ste spokojný? Ide mi o to že niekedy sa mi stane že večer idem spať a mám napr. 60-80% batérie a ráno sa zobudím a je vypnutý lebo je vyšťavený na nulu. Nedeje sa to pravidelne, ale napríklad niekedy 2-3 týždne nič a potom sa mi to stane 2x za týždeň, tak uvažujem, či by mu nepomohol prechod na nový systém alebo budem musieť vymeniť baterku.
ja prave cez noc nabijam. ale aj ked nie, tak neklesa dramaticky. okrem tweeku BattSave, ktory odpaja wifi a mobilne data v case necinnosti, za tym mozno bude aj airplane mode, v ktorom ho nechavam cez noc.
ale vzdy rano, pod odpojeni ubudne 10-15%. ale je to tym, ze sa na pozadi aktualizuju appky
ale vzdy rano, pod odpojeni ubudne 10-15%. ale je to tym, ze sa na pozadi aktualizuju appky
jackb - neviem, aky iPhone mas (zrejme 4S), ale aj tak mi to pride divne..
Ja mam na pozadi zapnute asi vsetko, pretoze nikdy som z multitasku nevyhadzoval nic cize stale mi nieco bezi, a ked si vecer nabijem mobil na 100% tak rano mam taktiez 100%... (a tiez velakrat necham wifi zapnute)
Mam iPhone 6.
Ja mam na pozadi zapnute asi vsetko, pretoze nikdy som z multitasku nevyhadzoval nic cize stale mi nieco bezi, a ked si vecer nabijem mobil na 100% tak rano mam taktiez 100%... (a tiez velakrat necham wifi zapnute)
Mam iPhone 6.
tvoj 6 by mal mat lepsiu bateriu ako 4S moj 
mozno preto
mozno preto
-
DanielDevil
Addict
Mne obvykle tiež za tých 7-8 hodín spánku ubudne tak do 5% batérie, ale toto je nejaká chyba, pravdepodobne baterky. Používate teda niekto iOS 8 na iPhone 4S?
Ja používam vždy najnovší update na 4S, zatiaľ som si nevšimol žiadnu chybu...
-
DanielDevil
Addict
nejde ani tak o chyby, ale niektorí hovoria že im to spomalilo systém, niektorí zasa že nie....
Nie ani ze by mi spomalilo system som si nevsimol... 
vypol som ten novy predikativny slovnik a uz ide optimalne rychlo. sice nie tak ako ked bol pred troma rokmi cerstvy, ale bezi
Ahoj, stalo sa niekomu, že nešla obnoviť záloha pri novom iPhone? Už som to dnes skúšala pár krát, dám obnovu zo zálohy, synchronizáciu, vidím na obazovke, že to prebieha, potom sa však znova dostanem do bodu, kedy nastavujem jazyk, krajinu, atď. a zas sa dostanem na Set up iPhone.
Ak niekto má skúsenosť, veľká vďaka.
//edit: vybavené
Ak niekto má skúsenosť, veľká vďaka.
//edit: vybavené
Odblokuju mi iPhone, ak je bloknuty na Cloud ? Nebol som kupcom telefónu, ale mám od neho všetky veci ako krabica + zarucak z telekomu, kde sedia IMEI cisla.
Riešil som niečo podobné pár týždňov dozadu. Môj postup bol nasledovný. Spustil som si Live Chat na stránke Supportu(Vyber si United States) opísal som osobe na chate situáciu a tá ma odkázala na telefonickú linku. Zavolaj na 0800 004640 zvoľ možnosť 4. Je potrebná znalosť angličtiny na opísanie problému. Prepoja Ťa rovno na Senior Care Managera. Opíš mu problém a povedz, že máš všetky doklady o kúpe. Budú po Tebe chcieť fotky sériového čísla z iPhonu a oskenované dokumenty. Tie im pošleš na emailovú adresu ktorú Ti pridelí operátor na linke. V zápätí po overení údajov bude iCloud zrušený a telefon z účtu odstránený.
neviete niekto ako zmazat cache appiek? lebo napr. taky dropbox ma data aj cez 500MB, rovnako ostatne appky.
Čaute,
z ničoho nič mi prestali fungovať iMessage.
Nemá niekto nápady alebo skúsenosti ako fixnúť problém?
Veci typu vypnúť/zapnúť iMessage alebo iPhone, odhlásiť sa a prihlásiť sa z iMessage a tak som samozrejme skúšal.
Ďakujem
z ničoho nič mi prestali fungovať iMessage.
Nemá niekto nápady alebo skúsenosti ako fixnúť problém?
Veci typu vypnúť/zapnúť iMessage alebo iPhone, odhlásiť sa a prihlásiť sa z iMessage a tak som samozrejme skúšal.
Ďakujem
-
xH4wK
Mne to iste, zasekne sa na Waiting for activation, aj FaceTime