KTO JE NA COM ZAVISLY A VAZNE
KTO JE NA COM ZAVISLY A VAZNE
POCHVALTE SA 
Ja som zavysli na bryndzovych haluskach. Pomaly ich uz jem skoro kazdy den. Niekto mi povedal ale, ze bryndza obsahuje vysoke mnozstvo cholesterolu, neviem ci je to pravda. V USA si bryndzove halusky pripravit nemozem, lebo bryndza sa nepredava a ani to neviem, ze ci by som si ju sam mohol nejako vyrobit a z coho.
Neviem zlozenie bryndze, takze si ju nemozem pripravit v USA.
Tiez mam rad langose, ale tie si viem pripravit aj tam a k tomu este nejake to ceske pivko a som v siedmom nebi...
Tiez mam rad langose, ale tie si viem pripravit aj tam a k tomu este nejake to ceske pivko a som v siedmom nebi...
na 100% sa bryndza v USA predava len asi ked si v obchode snivas o nesmrtelonosti chrustaLes napísal:Ja som zavysli na bryndzovych haluskach. Pomaly ich uz jem skoro kazdy den. Niekto mi povedal ale, ze bryndza obsahuje vysoke mnozstvo cholesterolu, neviem ci je to pravda. V USA si bryndzove halusky pripravit nemozem, lebo bryndza sa nepredava a ani to neviem, ze ci by som si ju sam mohol nejako vyrobit a z coho.
a zavisli som na PC hrach a diskusnych forach
-
buzzycat
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Prepáčte, ale mám pocit, že to zázračné slovíčko tu ešte nikto nenapísal správne, takže výňatok zo SSJ:
Kód: Vybrať všetko
závislý príd.
ktorý od niekoho, niečoho závisí: hospodársky závislé krajiny
o byť závislý závisieť: byť závislý od drog, od alkoholu;
v závislosti od predl. s G vyjadruje podmienku: v závislosti od vývoja udalostí;
závisle prísl.;
závislosť -i ž.: vzájomná závislosť, politická závislosť (od veľmocí); závislosť od drogBryndza v USA sa nepredava, zijes tam ty, alebo ja? Opytaj sa niekoho na fore www.post.sk/forum v sekcii pre zahranicnych slovakov a vysmeju sa ti.Sheep napísal:na 100% sa bryndza v USA predava len asi ked si v obchode snivas o nesmrtelonosti chrusta
a zavisli som na PC hrach a diskusnych forach
ee..da sa vyrobit aj v USA.Les napísal:Ja som zavysli na bryndzovych haluskach. Pomaly ich uz jem skoro kazdy den. Niekto mi povedal ale, ze bryndza obsahuje vysoke mnozstvo cholesterolu, neviem ci je to pravda. V USA si bryndzove halusky pripravit nemozem, lebo bryndza sa nepredava a ani to neviem, ze ci by som si ju sam mohol nejako vyrobit a z coho.
dnes sme mali halusky na obed.
Len aby na tom fore niekto nevysmial teba...Les napísal:Bryndza v USA sa nepredava, zijes tam ty, alebo ja? Opytaj sa niekoho na fore www.post.sk/forum v sekcii pre zahranicnych slovakov a vysmeju sa ti.
Kód: Vybrať všetko
http://www.cestovatelmotycka.sk/x04/01/halusky.htmZaujimavy clanok, neskor si ho cely precitam. Ako vidim hovori sa tam o restauraciach- ja som o nich nepisal, cize neviem kto by mal koho vysmiat...Tomasito napísal:Len aby na tom fore niekto nevysmial teba...Kód: Vybrať všetko
http://www.cestovatelmotycka.sk/x04/01/halusky.htm
DPC, a tie restauracie si tu bryndzu cucaju z prsta?!Les napísal:Zaujimavy clanok, neskor si ho cely precitam. Ako vidim hovori sa tam o restauraciach- ja som o nich nepisal, cize neviem kto by mal koho vysmiat...
Jasne si napisal, ze v USA sa bryndza nepredava, tak sa teraz nevyhovaraj ako male decko, ze si nepisal o restauraciachNa prípravu halušiek sa používa pravá nefalšovaná slovenská bryndza, distribuovaná priamo z Liptova.