Referendum o rodine
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Referendum o rodine
ja chcem svoje štyri banány!
http://fici.sme.sk/c/20053398/za-refere ... kupit.html
rozky by som si dal. tie su tu na ostrove nedostatkove. horalky nepodliehaju skaze a lahko sa daju poslat balikom, alebo sa da s nimi priletiet...
Pascalwb napísal:
Yop, slovenske diskusie preventivne nesledujem, len za posledne dni som natrafil asi na 2-3 diskusie a presvedcil sa, ze vacsina populacie je naozaj dementna.
a presne takýto odborníci idú na referendum ... s faktami pracujte!
A takyto ludia maju deti. Pise jak 11 rocne dievca a nazory ma tiez jak 11 rocny, no to je teda pekna rodina.
-
pegasusss
Light Professional
to je ... vláda väčšiny ..... ale ja som za aristokraciu ( na Slovensku ) .... priama demokracia určite funguje ale u nás a v našich podmienkach, s našim vzdelaným obyvateľstvom a skvelými médiami ( mainstreamom domácim ) to veru je na veľa mílových krokov od západnych referend 
Téglik Solviny. Jasná voľba.
Tu sunku poprosim. Rano si spravim ham&eggs.
-
seth82
Darca
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/3 ... -biskupov/
AAAAAA poďme konšpirovať :3 Nuž ale - priznajme si, kto o tom pochyboval alebo pochybuje, že ide o taktovku cirkvi? 87 zo 120 - čistá náhoda.
AAAAAA poďme konšpirovať :3 Nuž ale - priznajme si, kto o tom pochyboval alebo pochybuje, že ide o taktovku cirkvi? 87 zo 120 - čistá náhoda.
-
pegasusss
Light Professional
myslím, že keby že by sa do toho cirkev obula tak ten tlak a propagácia by vyzerala asi inak? či ? ( teda by bola oveľa oveľa väčšia ... )
sa ti ta kampan zdala malo masivna?pegasusss napísal:myslím, že keby že by sa do toho cirkev obula tak ten tlak a propagácia by vyzerala asi inak? či ? ( teda by bola oveľa oveľa väčšia ... )
+ masivna propagacia na cirkevnych skolach, v kostoloch a vsetkych mimovladkach, ktorych zriadovatelom alebo ktore financne podporuje KBS bola povedzme zdarma...
-
pegasusss
Light Professional
prečo sa potom AZR sťažovali, že mnoho kňazov ( na začiatku ťaženia) s nimi nechce ísť a nechce propagovať materiáli, ktoré im dávali ?ephramko napísal:
sa ti ta kampan zdala malo masivna?rozpocet sa bude pohybovat na urovni Ficovej prezidentskej kampane a to aj bez toho aby spot Aliancie za rodinu hral na Markize a Jojke kazdych 10minut (ako reklamy operatorov)...
+ masivna propagacia na cirkevnych skolach, v kostoloch a vsetkych mimovladkach, ktorych zriadovatelom alebo ktore financne podporuje KBS bola povedzme zdarma...
-
seth82
Darca
Neviem teda ako ty, ale ja tej aliancii neverím ani slovo. Argumentácia prebiehala takto:
1. Ide o občianske hnutie, iniciatívu
2. Na pochod za rodinu prišli ľudia dobrovoľne, cirkev s tým nemala nič
3. Pochod na rodinu vlastne podporil biskupský úrad a fary zvážali ľudí na autobusoch
4. Nemáme žiadne hromadné organizovanie ani dopravné prostriedky, všetko (ohľadom pochodu za rodinu) si platia ľudia z vlastného
5. Vlastne ani nie, Tutková a podobní si vydupali dodatočný vlak na pochod, v jednom z vagónov sa slúžili omše
6. Niektoré fary vlastne zvážali ľudí zadarmo
7. Aliancia za rodinu je iba občianske hnutie
8. Vlastne je to hnutie, ale s veľkou podporou cirkvi a má s ňou veľa spoločného
9. Nakoniec je 87 zo 120 skupín priamo podporovaných cirkvou
10. Chromík a spol: Nemáme politické ciele (bývalý nominant KDH, bývalý riaditeľ kancelárie Lipšica, jeden z autorov Vatikánskeho paškvilu)
11. List od "suseda" skoro všetkým Slovákom po Slovensku
12. Aliancia s tým listom nemá nič spoločné
13. Vlastne asi má, lebo letáky objednal inštitút pracujúci pre AzR https://dennikn.sk/40798/falosny-sused- ... ?ref=topcl
14. ??? čo nasleduje?
Alebo inak:
1. Je to referendum za rodinu
2. Vlastne je to referendum na ochranu našich detí
3. Teda je to referendum na ochranu budúcnosti národa a zachovanie tradičnej rodiny
4. Boha, tak nie, je to referendum za zachovanie terajšieho stavu (autor: Chromík)
5. Je to vlastne prvé občianske referendum, chceme sa iba vyhnúť zákonom, ktoré ani neexistujú
K demagógii, klamstvám, zavádzaniu a propagande hodnej Goebbelsa sa ani nebudem vyjadrovať. Nie, aliancii neverím a už vôbec nie jej popredným predstaviteľom, na čele s právnikom Chromíkom.
1. Ide o občianske hnutie, iniciatívu
2. Na pochod za rodinu prišli ľudia dobrovoľne, cirkev s tým nemala nič
3. Pochod na rodinu vlastne podporil biskupský úrad a fary zvážali ľudí na autobusoch
4. Nemáme žiadne hromadné organizovanie ani dopravné prostriedky, všetko (ohľadom pochodu za rodinu) si platia ľudia z vlastného
5. Vlastne ani nie, Tutková a podobní si vydupali dodatočný vlak na pochod, v jednom z vagónov sa slúžili omše
6. Niektoré fary vlastne zvážali ľudí zadarmo
7. Aliancia za rodinu je iba občianske hnutie
8. Vlastne je to hnutie, ale s veľkou podporou cirkvi a má s ňou veľa spoločného
9. Nakoniec je 87 zo 120 skupín priamo podporovaných cirkvou
10. Chromík a spol: Nemáme politické ciele (bývalý nominant KDH, bývalý riaditeľ kancelárie Lipšica, jeden z autorov Vatikánskeho paškvilu)
11. List od "suseda" skoro všetkým Slovákom po Slovensku
12. Aliancia s tým listom nemá nič spoločné
13. Vlastne asi má, lebo letáky objednal inštitút pracujúci pre AzR https://dennikn.sk/40798/falosny-sused- ... ?ref=topcl
14. ??? čo nasleduje?
Alebo inak:
1. Je to referendum za rodinu
2. Vlastne je to referendum na ochranu našich detí
3. Teda je to referendum na ochranu budúcnosti národa a zachovanie tradičnej rodiny
4. Boha, tak nie, je to referendum za zachovanie terajšieho stavu (autor: Chromík)
5. Je to vlastne prvé občianske referendum, chceme sa iba vyhnúť zákonom, ktoré ani neexistujú
K demagógii, klamstvám, zavádzaniu a propagande hodnej Goebbelsa sa ani nebudem vyjadrovať. Nie, aliancii neverím a už vôbec nie jej popredným predstaviteľom, na čele s právnikom Chromíkom.
Sa cudujem, ze este veris tym ich rozpravockam
Mozno sa naslo par odvaznych knazov, ktori su v tej ich hierarchii tak nizko, ze si mohli dovolit odmietnut oblepit kostoly plagatmi Aliancie za rodinu...ale tych niekolko poslednych pastierskych listov za podporu referenda urcite aj tak museli precitat...neviem ako vy, ale ja som videl oblepene plagatmi vsetko co sa oblepit dalo, aj predajnu krestanskych potrieb a krestanske knihkupectvo, o fare alebo vsetkych informacnych tabuliach v blizkosti kostolov ani nehovoriac...jedine pri evanjelickom kostole nic nebolo...
Ak si videl nejaku diskusiu, tak ludia z Aliancie za rodinu maju nazory uplne totozne s RKC a KBS, dokonca pouzivaju este aj rovnake vyrazy a formulacie. Napriklad tvrdia, ze oni nic nemaju proti homosexualom, "homosexualne citiacich ludi" si vazia, oni maju nieco proti parom rovnakeho pohlavia. Podla nich by sa mal "homosexualne citiaci clovek" zriect svojho "zivotneho stylu" a zit v celibate alebo sa ozenit so zenou, takym ludom vraj potom nemaju problem dat deti. Jak cez kopirak vyjadrenie slovenskych černokňažníkov...
Ked Chromik opakuje, ze Aliancia za rodinu nema nic spolocne so ziadnym nabozenstvom ani ideologiou, tak si akurat tak serie do huby...jedinym cielom tychto vyjadreni je to, aby na svoju stranu prilakal aj ludi, ktori by aj isli hlasovat Ano, ale maju velmi negativny nazor na cirkev, tak nepojdu...ci to bude fungovat? uvidime zajtra...ale je to nieco podobne, ako ked vieme, ze Fico dobrovolne z ideologickych dovodov vstupil na vysokej do KSČ a potom co sa v prezidentskych volbach SMER dohodol s KDH, tak po prvom kole cele 2 tyzdne neomielal v telke nic ine len to, ze on ma birkovku a aky je on velky katolik, zatial co Kiska je hnusny scientolog a cakal, ze volicov KDH je az tak vela a su az tak hlupi, ze ho pojdu volit...
Ak si videl nejaku diskusiu, tak ludia z Aliancie za rodinu maju nazory uplne totozne s RKC a KBS, dokonca pouzivaju este aj rovnake vyrazy a formulacie. Napriklad tvrdia, ze oni nic nemaju proti homosexualom, "homosexualne citiacich ludi" si vazia, oni maju nieco proti parom rovnakeho pohlavia. Podla nich by sa mal "homosexualne citiaci clovek" zriect svojho "zivotneho stylu" a zit v celibate alebo sa ozenit so zenou, takym ludom vraj potom nemaju problem dat deti. Jak cez kopirak vyjadrenie slovenskych černokňažníkov...
Ked Chromik opakuje, ze Aliancia za rodinu nema nic spolocne so ziadnym nabozenstvom ani ideologiou, tak si akurat tak serie do huby...jedinym cielom tychto vyjadreni je to, aby na svoju stranu prilakal aj ludi, ktori by aj isli hlasovat Ano, ale maju velmi negativny nazor na cirkev, tak nepojdu...ci to bude fungovat? uvidime zajtra...ale je to nieco podobne, ako ked vieme, ze Fico dobrovolne z ideologickych dovodov vstupil na vysokej do KSČ a potom co sa v prezidentskych volbach SMER dohodol s KDH, tak po prvom kole cele 2 tyzdne neomielal v telke nic ine len to, ze on ma birkovku a aky je on velky katolik, zatial co Kiska je hnusny scientolog a cakal, ze volicov KDH je az tak vela a su az tak hlupi, ze ho pojdu volit...
-
pegasusss
Light Professional
veriť alebo neveriť niekomu spadá do kategórie ad hominem .... a keď niekto povie že biskupi "pomáhali" ešte to neznamená že cirkev pomohla
, cirkev s jej potencionalom a financiami (podľa môjho mienenia, nemusí to tak byť) by spravila taký bordel, že kam by si sa pozrel tak tam by bola propágacia za rodinu ( to neznamená kam by si sa pozrel vo svojom okolí ale šade by boli kadejaké pochody, v každej stanici v telke reklamy, v každom rádiu a všade na nete ... mega ultra giga niga ) .... osobne nepovažujem toto za masívnu kampaň, teda "masívnu kampaň" si predstavujem oveľa masívnejšiu ako teraz, niečo ako bola boľševická revolúcia na každom kroku v minulosti ..... ale nemusí to tak byť
nojo aj tak, tak či tak, je to bordel
nojo aj tak, tak či tak, je to bordel
-
seth82
Darca
Ad hominem? Nuž, to nie je ad hominem, to je skôr historia magistra vitae est.
A nie, cirkev by nemohla, pretože ústava. Asi aj cirkev vie, kam až môže (zatiaľ) zájsť a vie aj to, že tých 75 percent veriacich na papieri nie je naozaj 75 percent.
Táto kampaň je na každom kroku, doslova - od verejných rozhlasov, cez médiá (či už negatívne alebo pozitívne), na Internetoch, na sociálnych sieťach, na bilboardoch, na lístkoch od autobusu, listy zasielané priamo domov, letáky domov, v kostoloch, na nástenkách, na mestských tabuliach, kde sú oznamy, na kostoloch a na sakrálnych stavbách (to sa riešilo dnes, že bez povolenia), na školách - ja osobne si neviem predstaviť väčší rozsah kampane, kde ešte by mala podľa teba byť?
A áno, je to bordel. Ja sa na ňom budem zajtra dobre baviť :3
A nie, cirkev by nemohla, pretože ústava. Asi aj cirkev vie, kam až môže (zatiaľ) zájsť a vie aj to, že tých 75 percent veriacich na papieri nie je naozaj 75 percent.
Táto kampaň je na každom kroku, doslova - od verejných rozhlasov, cez médiá (či už negatívne alebo pozitívne), na Internetoch, na sociálnych sieťach, na bilboardoch, na lístkoch od autobusu, listy zasielané priamo domov, letáky domov, v kostoloch, na nástenkách, na mestských tabuliach, kde sú oznamy, na kostoloch a na sakrálnych stavbách (to sa riešilo dnes, že bez povolenia), na školách - ja osobne si neviem predstaviť väčší rozsah kampane, kde ešte by mala podľa teba byť?
A áno, je to bordel. Ja sa na ňom budem zajtra dobre baviť :3
-
pegasusss
Light Professional
akoze, ak chceš niekomu dôverovať, je to výsostne tvoja vec
ale keď s niekym diskutuješ, tak ( aspon podla mna ) viera tam nemá čo robiť ( ako psychologický fenomén - nie ako náboženský ... ), pokial niečo dokazuješ alebo vyvraciaš ( slovne) tak co tam má robiť viera? .... ty mi povieš, že 2+2 je 5 a ja ti poviem, no ja ti verím, takže všade kam pojdem, to môžem hovoriť co si mi povedal, lebo ti dôverujem ..... teda aspon ja takto vnímam, že funguje dôvera .... ale ano, "dôveru" môžeš vnímať inak, takže je to otvorené 
nj tá kampaň, vravím je masívna ale mohla by byť masívnejšia ale tak zhodneme sa, že bola asi "v rámci možností" ...
nj, ja si zajtra prečítam asi Antikrista xD
nj tá kampaň, vravím je masívna ale mohla by byť masívnejšia ale tak zhodneme sa, že bola asi "v rámci možností" ...
nj, ja si zajtra prečítam asi Antikrista xD
-
Solo_Kamen
King
Toto bude moje prvé referendum, takže mám otázku.. ak jednu otázku nezakrížikujem, tak bude hlas stále platný, ano? 
Bohuzial ano