Referendum o rodine

Diskusie na politické témy...

Zúčastníte sa na referende?

Áno a na všetky otázky odpoviem áno
22
16%
Áno a na niektorú z otázok odpoviem nie
13
9%
Áno a na všetky otázky odpoviem nie
3
2%
Nie
92
66%
Ešte neviem
9
6%

Celkom hlasov: 139

Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Referendum o rodine

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

beardie napísal:Zbytočne tak zvysis účasť...
Ku*va, ked 400 000 ludí si myslí, že je treba urobit referendum tak sa vyjadrím, ked už na to boli minuté peniaze. Ale ako vidím, tak tu sú tiež 2 tábory čiernobielych dementov, čest výnimkám. Švédi majú tiež referendum o každej hovadine aj viac krát do mesiaca a nikto sa nad tým nepozastavuje. To len my sme ostali zdeformovaní a osvojili sme si po našich j*bnutých politkoch tú úžasnú vlastnost kalkulovat s tým, ako sa vyhnút otázke, že?

Mne je úplne u čokotovárne, o čom je to referendum, ak by som mohol, tak by som sa zúčastnil na každom, ktoré tu bolo od vzniku slovenska bez ohladu či súhlasím alebo nesúhlasím. Kedže mám rád dôkazy, tak mám rád relevantné dáta, ktoré by referendum poskytlo buď bez kvóra alebo s viac ako 50% účastou.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Hovna sú určite chutné, miliardy múch sa nemôžu mýliť ;-)
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

najradšej by som bol ak by vačšina tých odpovedí bola NIE :smt033 :lol: bysom sa prepadol od smiechu :lol: ako by sa Chromík a spol tvárili :shock: malo by to úplne opačný efekt ako by zamýšlali :twisted: Škoda že náš liberálny vodca Sulík nevyzýval hlasovať za 3 x NIE by sa určite našlo vyše 51% ktorí by dali nie 8) potom by tu bola povinná sexuálna výchova :aasmile23: svatby pre páry rovnakého pohlavia :smt008 a adopcie párom rovnakého pohlavia :smt007 ale kedže je to tak ako to je tak zajtra kto sa zúčastní referenda by som :smt067 a ak bude neplatné sa budem takto radovať :smt043
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

nj Pietruchovej by sa splnili mokré sny ;)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ved ale Risko to na Konspielaci vystvetloval: ci ano ci nie, aj tak sa nic nezmeni.
v pripade NIE by mohla parlamentna strana prist s takym navrhom.

problem je, ze jedina strana, ktora je schopna prijmat zakony to neurobi. a nema realnu opoziciu aby to po volbach mohla urobit ona
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nemám slov...Ako som písal - toto sú obete bludwebov, čo tí všetko dokážu nasplietať dokopy, tomu by sa aj Dobšinský čudoval. Do prílohy to nevošlo.

http://i.imgur.com/xWkt72R.png
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

Solokamen..dolezite je vyhrat, nie zucasrnit sa. Kazdy rozumny clovek hlada k vitazstvu cestu najmensieho odporu.
.
Solo_Kamen
King
King

A odpovie mi niekto konečne na moju otázku? Tipujem že nie. Tu som namiesto odpovede dostal odporúčanie neist a ked som túto otázku hodil druhej strane tak som dostal vynadané a odporučené aby som dal ano a nepýtal sa. Čiže som natrafil na 2 tábory čurákov rovnakého kalibru, takže zahlasujem nie. :smt006
lumir
King
King

Otazka o nezakrizikovanej otazke zodpovedana bola. Takze pridaj skupinu slepy curak.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

seth82 napísal:Nemám slov...Ako som písal - toto sú obete bludwebov, čo tí všetko dokážu nasplietať dokopy, tomu by sa aj Dobšinský čudoval. Do prílohy to nevošlo.

http://i.imgur.com/xWkt72R.png
ked si v poslednom obdobi citam tieto prispevky, tak u autorov vidim symptomy alebo nabeh na urcite dedicne psychicke poruchy, pripadne subnormna inteligencia vo viacerych urovniach...a oni si myslia, ze by som im chcel ukradnut ich dieta??? to nikdy nepoculi o genetike? genetika dokaze byt riadna svina :D a ak by som si myslel, ze mam na to vychovavat dieta s roznymi psychickymi poruchami, tak takych mam predsa plno v decakoch a nemusim ist ani kradnut deti...
Solo_Kamen
King
King

lumir napísal:Otazka o nezakrizikovanej otazke zodpovedana bola. Takze pridaj skupinu slepy curak.
narážal som na to, že NIEKTO sa tu vyhýba priamej odpovedi a trebe si to svoje, debilko :)

Tak a už som bol hlasovat. Nech vás tu teraz rozskočí od zlosti :smt059

dakujem za :minus: EŠTEEEEE! :smt006
lumir
King
King

Nikto sa nevyhyba otazkam ani dpovediem. Pokial nepochopis, ze zo statistickeho hladiska je pre privrzencov "nie" vyhodnejsie neist, tak potom je asi debata zbytocna. Cize aj tu si dostal odpoved. To, ze u teba citanie znamena len skladanie slabik za seba a nie chapanie textu, uz nie je chyba nikoho na fore.
Ale tak svoje ego si uspokojil, ludom ponadaval..a tak to ma byt. Tiez sa obcas menim na ko*ot..nic si z toho nerob:)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

lumir - pekne vystizne povedane :)

Co myslite, budu dnes nejake vytrznosti?
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

"nie" a neist je diametralny rozdiel a samozrejme da sa ho pochopit viacerymi uhlami pohladu, ktore je zbytocne rozoberat, lebo citam bludweby :)

mna ucast este len caka do vecera casu dost :) solo, nic si z toho nerob, karma je tu cisto subjektivna zalezitost, na ktorej sa podiela zopar jedincov.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

wladas napísal:lumir - pekne vystizne povedane :)

Co myslite, budu dnes nejake vytrznosti?
kriku a placu bude po polnoci az az...od Chromika a jeho ludi :D ale kecom Slotu po prehratych volbach sa to podla mna nevyrovna...aj ked kto vie, uvidime :D mozno budu davat tiez nejake riadne perly o tom, ze Slovaci budu este ronit krvave slzy a podobne... :D
Solo_Kamen
King
King

butthead: ja čítam aj "bludweby" aj ked u plátkov ako dolezite, hlavnespravy a projektN tie uvodzovky nemajú miesto :) .

ephramko: Podla toho, ako je spoločnost týmto polarizovaná bude polka fanatikov vyplakávat, nech to dopadne akokolvek. Čiže tu bude kopa kecov o tom ako nás zožerú bisexuáli alebo kopa kecov o tom ako slovensko úplne ovládla bigotná katolícka cirkev.

Ešte :minus: do toho, nech som do polnoci na nule! :smt033
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Solo_Kamen napísal:ephramko: Podla toho, ako je spoločnost týmto polarizovaná bude polka fanatikov vyplakávat, nech to dopadne akokolvek. Čiže tu bude kopa kecov o tom ako nás zožerú bisexuáli alebo kopa kecov o tom ako slovensko úplne ovládla bigotná katolícka cirkev.
Toto mas pravdu lenze ist volit je len pridavanie do ohna.
Solo_Kamen
King
King

Do tohto ohna už sa nedá pridat, ten je na maximálnej úrovni... ale dneškom to tak či tak hasne... konečne :)

dalšie :minus: . Pome pome, ešte som dvojciferný, pokračujeme všetky mínuská sem :smt007
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

solokamen, keď si to tak vezmeš, tak radšej mínuska ( keď niekto s tebou nesúhlasí ) ako ísť do gulagu :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Solo_Kamen napísal:Podla toho, ako je spoločnost týmto polarizovaná bude polka fanatikov vyplakávat, nech to dopadne akokolvek. Čiže tu bude kopa kecov o tom ako nás zožerú bisexuáli alebo kopa kecov o tom ako slovensko úplne ovládla bigotná katolícka cirkev.
je mi jasne, ze vzdy niekto bude vyplakavat a vysledok, nech je akykolvek, bude interpretovat svojim pohladom...som velmi zvedavy, ake pseudoargumenty vytiahne Chromik po polnoci na otazku, ze ked ho podla ich vyjadreni pred referendom podporovalo 90% Slovakov, tak preco bola ucast len 20%...asi za to zase bude moct silna homolobby, ktora ludom v noci povymienala zamky na dverach, poprepichovala pneumatiky na autach, dochodcom poschovala vychadzkove palice...

Vzhladom na to, ako je referendum nastavene a o com sa dnes hlasuje, tak je najlepsim riesenim proste neist. A to hovorim ako realista bez emocii.

Otazka 1 - Uz to je v Ustave SR, ustavny zakon prijali obcanmi zvoleni zastupcovia v platnych demokratickych volbach. Dalsie hlasovanie nie je potrebne. Okrem toho, z pohladu druhej strany, je mozne plne zrovnopravnit homosexualne pary s heterosexualnymi (vratane adopcii) aj ked bude manzelstvo len zvazok muza a zeny, pre pary rovnakeho pohlavia by sa to volalo inak, ale boli by tam presne tie iste prava a povinnosti. Viacero statov EU to ma takto vyriesene, aj ked z legislativneho hladiska je jednoduchsie a lacnejsie k zakonom o rodine a manzelstve proste vymazat to o muzovi a zene, ako vymyslat cisto "nove" zakony len pod inym nazvom.
Otazka 2 - Ziadna strana v SR nepripavuje novelizaciu ani zakony, ktore by umoznili parom rovnakeho pohlavia adoptovat si deti. Nase zakony to neumoznuju, cize hlasovat o zakaze niecoho co uz je zakazane je absolutne zbytocne.
Otazka 3 - Opat sexualnu vychovu ako samostatny predmet nikto nepripravuje. Navyse je do tejto otazky zakomponovana aj eutanazia, co je podla mna samostatna problematika. Navyse okolo celej eutanazie a preco to tam dali, je nejako ticho a ani Chromik a spol sa k tomu nevyjadrovali. Ja sa obavam, ze vacsina ludi ani netusi co je to eutanazia. Nie este aby vedeli o tejto problematike zmysluplne a vecne diskutovat. Schopnost pouzivat argumenty a diskutovat uz ukazali v debate o sexualnej vychove, ked si myslia, ze sexualna vychova ma deti ucit sexovat alebo masturbovat.

Vsetky 3 otazky su uplne zbytocne, kedze nase zakony to velmi jasne definuju a nikto sa ani nechystal prislusne zakony menit. Cele referendum je len o demonstracii cirkevneho vplyvu v state a na niecom takom sa ja nemienim podielat. Navyse si za ciel vybrali marginalizovanu minoritu - LGBT ludi, ktori su sucastou tejto spolocnosti ci sa to cirkvi paci alebo nie, lahsi ciel si najst ani nemohli a aj napriek tomu sa nestitia vyuzivat uplne nechutne amoralne praktiky - klamstva, podvody, sirenie strachu a nenavisti, netransparentne financovanie celej kampane. Vzhladom na 50% ucast je najlepsim riesenim neist hlasovat, tak davas jasne najavo organizatorom referenda (Aliancii za rodinu - RKC, KBS) co si o nich myslis.

Referendum nie su volby. A nie je referendum ako referendum. Treba o otazkach aj porozmyslat. Kazdy obcan ma pravo nezucastnit sa referenda, odmietnut hlasovat o danych otazkach (z roznych pricin). Aj poslanci sa mozu zdrzat hlasovania. Praveze znakom vyspelej demokracie je pravo odmietnut hlasovat a nebyt za to potrestany.
Napísať odpoveď