Referendum o rodine

Diskusie na politické témy...

Zúčastníte sa na referende?

Áno a na všetky otázky odpoviem áno
22
16%
Áno a na niektorú z otázok odpoviem nie
13
9%
Áno a na všetky otázky odpoviem nie
3
2%
Nie
92
66%
Ešte neviem
9
6%

Celkom hlasov: 139

seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Referendum o rodine

Príspevok od používateľa seth82 »

Nerozumiem, prečo tu niekto výraz bludweby dáva do úvodzoviek, veď to, že šíria bludy, som tu predsa viackrát dokázal :3

Anyway: Myslím, že otázky týkajúce sa toho, čo je lepšie, teda ísť či neísť, tu boli zodpovedané X-krát. Nie je ťažké si ich nalistovať.

A môj názor: Ako som už spomenul, toto refernedum je iba začiatkom polarizácie spoločnosti, ktorá bude pokračovať bez závislosti od toho, aký bude jeho výsledok. Niekomu sakramentsky vyhovuje tento štýl "panem et circenses" a ja ani nechcem vedieť, kto to je. Pretože do pozadia boli odsunuté také "maličkosti", akými je niekoľkonásobne predražený obchvat BA, finančný príspevok istého ministra v hodnote 60 melónov, či železničný most cez bystrinu v hodnote mníchovskej Allianz Arény.

Chromík už viackrát naznačil, že v "boji" bude pokračovať a to dokazuje aj tým, že mu nebola dosť jeho sprostá Vatikánska zmluva (kvôli ktorej padla vláda a verejnosť bola polarizovaná už vtedy), tak teraz musel vytiahnuť toto.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Nejake info o volebnej ucasti? Nesiel niekto z vas do komisie si zarobit uzasnych 33Euro po zdaneni a zadarmo sa najest? :D U nas to vyzera velmi biedne...podobna ucast ako na eurovolbach, par dedkov a babiek bolo doobedu, neskor uz dochodci nechodia. Ludia do 30 a prvovolici zvyknu vacsinou prist vecer po 20hod, tak uvidime ci este niekto dojde, vzhladom na to, o com sa hlasuje a to ze mlada generacia nema velmi blizko k cirkvi.

Ucast zatial nieco malo cez 150 z viac ako 1900 opravnenych volicov. V meste, BAkraj.

To by bol riadny prepadak, ak by Chromikovi neprislo odvolit ani tych 400,000 ludi :D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tento krát v komisii nie som, ale kamarát je, a v jeho okrsku účasť okolo 15%. Zvolen.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

seth82 napísal:Nemám slov...Ako som písal - toto sú obete bludwebov, čo tí všetko dokážu nasplietať dokopy, tomu by sa aj Dobšinský čudoval. Do prílohy to nevošlo.

http://i.imgur.com/xWkt72R.png
90% z toho su citacie alebo parafrazy toho co povedal Noro v relacii s Riskom a ti chlapci, ktori sa snazi znasilnit demokraciu este viac a buduju na tento ucel MLM
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

8000-cové mesto, učasť v okrskoch do 50 ľudí. Kamarát je v komisii.
jackb
Redeemer
Redeemer

W69 to daval v decembri do vlakna Politika, no hodi sa pripomenut aj pohlad z druhej strany
http://www.jetotak.sk/svet/putinova-sva ... -za-rodinu
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

pegasusss napísal:solokamen, keď si to tak vezmeš, tak radšej mínuska ( keď niekto s tebou nesúhlasí ) ako ísť do gulagu :D
Týmto smerom by som diskusiu neuberal, teda v tejto téme určite nie. Baví ma to sledovat, jak si ludia alebo človek robia dobre stláčaním jedného tlačítka. Takže ešte 14x :minus: poprosím, lebo to do polnoci nestihnete :)

//autoeditácia príspevku (07 Feb 2015, 18:25)
seth82 napísal:Nerozumiem, prečo tu niekto výraz bludweby dáva do úvodzoviek, veď to, že šíria bludy, som tu predsa viackrát dokázal :3
.
Vymenoval som tie, ktoré si tie uvodzovky nezaslúžia ;)

//autoeditácia príspevku (07 Feb 2015, 18:28)
seth82 napísal: A môj názor: Ako som už spomenul, toto refernedum je iba začiatkom polarizácie spoločnosti, ktorá bude pokračovať bez závislosti od toho, aký bude jeho výsledok. Niekomu sakramentsky vyhovuje tento štýl "panem et circenses" a ja ani nechcem vedieť, kto to je. Pretože do pozadia boli odsunuté také "maličkosti", akými je niekoľkonásobne predražený obchvat BA, finančný príspevok istého ministra v hodnote 60 melónov, či železničný most cez bystrinu v hodnote mníchovskej Allianz Arény.
To je na inú tému ale plne s tebou súhlasím.. a samozrejme to treba tým komunistickým sviniam spočítat v dalších volbách... len dúfam, že aj u nich nebude polka ludí vyzívat na neúčast :smt006
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Ludia chodia s tymi plagatmi od Aliancie ze 3x Ano a aj s listami od suseda Bieleka a myslia si, ze to potrebuju k tomu, aby mohli odvolit :D :D
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

lol, to nemoze byt pravda :D.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Nepovedal by som, že nemôže. Niektoré skupiny obyvatelstva chodili v parlamentných volbách k urnám z obrázkami, toho(čísla), čo bolo treba zakrúžkovat (pretože boli negramotní) :psssst:
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

No je pomerne bezne, ze chodia s tymi pozvankami od obce / mesta, kde ti oznamuju do ktoreho okrsku ta pridelili a kedy su volby v asi 8 jazykoch, to ale na odvolenie tiez nepotrebujes, staci iba obciansky. Teraz si niektori doniesli okrem pozvanky od mesta aj pozvanku od suseda Bieleka z katolickeho talibanu (Institut Leva XIII) :D Tak im to beriem, trham a hadzem do kosa. Taketo tahaky za plentou nemozu pouzivat :D

Na eurovolbach sa nam stalo, ze sme v jednej obalke nasli okrem hlasu aj obciansky preukaz :D :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Dnes ked som stal s listkom v ruke a cital si otazky, mal som problem ich pochopit. Preco davali do otazky zapor, ved kopa ludi co bola hlasovat moze mat problem s pochopenim otazky, trebars otazka c.2 bol ukazkovy priklad, c.3 na tom nebolo tiez o nic lepsie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Som ozvedavy cim bude Aliancia za rodinu a podobni argumentovat preco ucast na referende bola taka miziva-mozno to zhodia na "temne aktivity homoloby" :D
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

neboj sa.. oklepu sa z prehry, narovnaju gumene chrbtove kosi, preformuluju otazky / najdu pribuzne temy - aby bolo vsetko v sulade so zakonom (co na tom, ze priemerny obcan uz znenie ani len nepochopi - a preto budu kampane typu 3x ano), ziskaju od oveciek podpisy.... a ideme odznova
.
zatial co matka po materskej dostava 220€ rodicovsky prispevok, v statnych skolkach nie je miesto (sukromne stoja v BA tolko, co splatka hypo na 3 izbovy byt)...haleluja, tradicna rodina sa rozteka blahom a jej jediny strasiak je buzna cihajuca za rohom
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Tak zda sa, ze ten milion ucastnikov bude. Takze znasobili pocet podpisov. Povedia, ze to je uzasny uspech, napriek cenzure, lobby, rocnemu obdobia. A da im to silu a mandat pokracovat.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Hlásia nízku účasť - už sa teším na tie mediálne tančenky, rumádzganie, usedavý plač a nariekanie, ako zlí-zlí liberáli znemožnili dobrým ľuďom ukázať politikom, že referendum je číslo jedna v demokracii (parafrázujem všetky hlúposti, ktoré som sa v poslednej dobe dočítal).

//Pre karmistu: Ten kváziargument o tom, že "denník SME a projektN nie sú jediné objektívne médiá", je už smiešny a otrepaný. Ak napíšem, že bludweby, ktoré tu spomínam, sú bludwebmi, nepridáva to nijako kredibilitu pre tebou spomínané. Nik netvrdí, že SME alebo hociktoré iné médium na Slovensku je objektívne. Ale aspoň sa snažia (podčiarkujem) nešíriť otvorené klamstvá a demagógie, tak ako spomínané bludweby. Skús to pochopiť.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Toto ma najviac s*re, toto omielanie demokracie a ukazanie EU, ze kazdy musi ist hlasovat atd, potom to porovnavaju s normalnymi volbami. Keby tam nebola 50 percentna podmienka, tak ok, inac je referendum, len suhlasim - idem, nesuhlasim - nejdem.
jackb
Redeemer
Redeemer

prekvapila ma informacia v minuta po minute na N, ze v susednej obci, ktora posobi superkonzervativne a mladez je tam dost kratkovlasa, bola ucast miziva
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

zatial suverenne 3x áno
http://www.volbysr.sk/sk/tab01.html
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tipoval som účasť na 25%, myslím že budem blízko.
Napísať odpoveď