Spixy napísal:gego: ty vole ty si v tom profík je vidno že to robíš už od detstvav každej príležitosti hľadáš spôsob, ako z nej viťažiť čo najviac, ale na úkor druhého
no hej taky proste som co s tym narobim nic , tak to bolo cely zivot
Spixy napísal:keby všetci rozmyšlali jak ty tak z tohto máme rómsky štát (či už dávno máme?
keby tak kazdy rozmyslal ako ja tak by sa v praxi nedal nikto oklamat pretoze kazdy by to o tom druhom predpokladal ze ho chce oklamat cize by to v konecnom dosledku zvysovalo inteligenciu ludi .
mLuks napísal:už nie je príležitosť ale cielene a úmyselné odrbávanie, kradnutie
dobre dam ti dovod preco to robim , na dokurovanie mam v izbe kachlovu pec a potrebujem priemerne 500-600 kil uhlia / sezonu no a ked som si ho dal doviest normalne aviou od predajcu ( 2€/km ) tak po konecnom prevazeni uhlia ktore mi doniesol na dvor bolo zo zaplatenych 600 kg vecsinou 480 - 520 kg uhlia cize ma odrbal on v priemere o 80 kg uhlia co je podla ceny 15-20 € a tak si po neho chodim sam a beriem si nazad co mi vzal on stratovy nieje odrbe ineho .
Michaelo napísal:Momentalne zijem z invalidneho dochodku, kedze v 12 rokoch sa mi rozpadol bedrovy klb
ou tak to mas krute fakt ze hej viem sa vzit do tvojej situacie moj foter bol teraz na operacii v lete viem ako ti je
Michaelo napísal:Ked skoncis vysku (ked), tak som zvedavy ako budes chciet zarabat. Byt zamestnany, alebo mat vlastnu firmu? Ak budes chciet sam podnikat, priprav sa na to, ze si za kazdy SW budes pekne platit
tak bc uz mam zimny semester za mnou snad skoncim no neviem , vlastne podnikanie nie , nejde o to ci by mi to slo alebo nie ale o to ze nemam zaujem robit 24/7 pretoze v robote riesim veci , poobede riesim ci som to dobre riesil a v noci v spanku uvazujem nad tym co bude na druhy den , proste podnikatel robi 24/7 a to ze ho vsetci uznavaju je len ich neochota sa do nich vcitit co vsetko preto musia robit a aj chyba niektorych ze sa chvalia iba z vysledkom ( platom a tak ) ale nepovedia ze teraz na zachode v bare bol vybavovat firemny telefonat a je v praci vlastne stale. Proste odrobim svojich 8,5 h a mam na salame . A za to dostanem dajme tomu 600 € .
Michaelo napísal:Nenapadlo ta niekedy, ze ten clovek co ju stratil na tom moze byt OMNOHO horsie ako ty?
podla mena a rodneho cisla si viem najst v katastri jeho nehmotne majetky a ak ma dotycny pozemkov po blud + 2 domy pripadne este chatu nevidim dovod mu to vraciat.
Michaelo napísal:Vies kolko on dal penazi na charity? Vyse polovice svojho majetku. Dokazal si normalne zarobit, ty nie.
No na to mam svoj nazor pomerom ak jedna pracka stoji 300 € a system windows 80 € ktory je bez tak iba kopirovany tak keby stal 10 € bral by som to pretoze pomer vydanej energie na vyrobenu pracku a na vyrobeny windows je v nepomere v ohladom na tu cenu ( vyroba materialu priprava montaz ) ( vyvoj navrh softwaru , testovanie , lisovanie cdciek ) , a sak nech dal keby ze mam 63 miliar eur ties by som nieco robil prospesne ludom , solarne elektrarne a podobne ale ako si povedal nemam pre seba a nie to pre inych .
Old Dirty Bastard napísal:pokiaľ sa samozrejme na tvojom domácom kine s projektorom na veľkom plátne uspokojíš s cam ripom
vecsinou cakam na blurey rip z dabingom
Old Dirty Bastard napísal:nič viac je nehorázne podceňovanie jeho talentu
ja jeho talent uznam ale nie tak ze ma hodnotu 63 miliard dolarov , kazdy z nas ma nejaky talent a dostane 63 miliard dolarov ? vecsina ludi za svoj talet dostane akurat take ze dakujem , alebo dakujem velmi pekne ale s toho sa nenajem a bill gates ma proste vela aj ked talent ma .
Old Dirty Bastard napísal:ha, ten degeš čo hrá za ten a ten tým prvej ligy dostáva desiatky miliónov ročne za to, že kope do lopty"
no ano tam by som to aplikoval ties , ale ponuka robi dopyt proste ked si mu ochotny dat tie miliony co s tym narobim
Old Dirty Bastard napísal:keby mal taký majetok pán gego, určite by šiel do afriky rozlúsknuť problém s nedostatkom pitnej vody
uz som to spomenul , solarne elektrarne napriklad na sahare alebo podobne .
Old Dirty Bastard napísal:a toto, gego, má čo presne znamenať? "neokradnem ja okradnu mna" kto presne ťa perpetuálne okráda?
no kto , stat platim dane z platu ked kupujem nieco , ked si natankujem najprv zaplatim ze robim statu dan a odvody , potom zaplatim dph , potom dan z paliv , a este predajca da do benzinu 2-5 % vody , alebo hocico ine , rozne karne opatrenia v praci zato ze sa idem vysrat su prestoje a podobne , ziadna podpora vzdelavania zo strany firmy a podobne , celkova ochota ludi ja pre teba vsetko a ty pre mna nic , susedia kamosi a podobne

kopec krat som siel kamosa vytiahnut zo zaveja a ked mne odisla prevodovka tak on nemal cas dakujem pekne . Nevychadzaju v ustrety mne nebudem ani ja im .