The Walking Dead
Re: The Walking Dead
ako sú dobré tieto posledné série TWD? pretože som skončil v strede 2. série (ako sú v lese a ten chlapec je zranený) lebo ma to prestalo baviť
O moc lepšie nie sú. Je tam strašne veľa hluchých miest. Aktuálne asi najpreceňovanejší seriál, ale nemôžem povedať, že by ma nebavil.
Ak ťa to prestalo baviť vtedy, znova ťa to baviť nezačne. Taký malý spoilerík, dej sa neposunul vôbec, stále sa riešia iba postavy, a z postapo sa stáva čistokrvná dráma.
Ak ťa to prestalo baviť vtedy, znova ťa to baviť nezačne. Taký malý spoilerík, dej sa neposunul vôbec, stále sa riešia iba postavy, a z postapo sa stáva čistokrvná dráma.
Spoiler
Tak to ze Tyreese zomre bolo jasne uz hned jak zacal rozpravat v aute. Potom co sa Noah pripojil, musel jeden cernoch prec.
Spoiler
podla mna slabota, rozhovory s mrtvolami ma teda nazaujali, nevedel som sa dnes dockat konca 
Tiež som sa dosť nudil. 
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa slabá časť ničím ma nezaujala.
-
guess.whoo
Redeemer
boli o dost horsie v tejto serii
Wow, tak toto bolo slabe. maggie je zrazu po polke sezony smutno. A tie zombie v chatke no.
-
Old Dirty Bastard
Guru
sa mi paci ako vzdy vsade chodili autom, lebo je to jedina bezpecna moznost.. nikdy nie pesi. a teraz si idu dat v pohode 60 milovu turu, haha. vzdy sa bali co odkial vylezie, teraz idu popri lese v pohodicke kacacim tempom.
Spoiler
zombici v stodole.. to malo byt akoze co? vsetko roznesene na framforce, len drevena zlatana stodola zostala neporusena a najlepsi ten zaver ked zo stodoly rano vysli.. to mi chcu nahovorit, ze tadial preslo tornado? co robil ten zombik napichnuty na vetve 5 metrov nad zemou?
-
R1k1nko
Darca
inac preco nikdy nepouzivaju mobily ? vsak ked mam pausal a nastane tento apokalypticky zoombie stav tak mi moje telekomunikacie neposlu ziadnu fakturu na pausali nieje ziaden dobijaci kredit volam si kolko chcem ...
Ou, tak tento diel by som zaradim medzi top najhorsich dielov serialu, TWD mi zacina pripominat tento vtip:
"Steve (stojí u skrinky) Brandon: -Čo sa stalo?
Steve: -Ále, roviazala sa mi šnúrka od topánok.
Brandon: -Nechceš sa o tom porozprávať?"
Boze to bola teda nuda... som cakal, ze sa aspon Maggie vyzlecie z toho mokreho.
"Steve (stojí u skrinky) Brandon: -Čo sa stalo?
Steve: -Ále, roviazala sa mi šnúrka od topánok.
Brandon: -Nechceš sa o tom porozprávať?"
Boze to bola teda nuda... som cakal, ze sa aspon Maggie vyzlecie z toho mokreho.
Ja túto celú poslednú sériu pozerám s prstom položeným na pravej šípke ..
-
Old Dirty Bastard
Guru
ja neviem, netreba na prevádzkovanie tých retranslačných staníc tú onú.. elektrinu? pokiaľ tvoj post nebol z nejakého nezmyselného dôvodu sarkazmusR1k1nko napísal:inac preco nikdy nepouzivaju mobily ? vsak ked mam pausal a nastane tento apokalypticky zoombie stav tak mi moje telekomunikacie neposlu ziadnu fakturu na pausali nieje ziaden dobijaci kredit volam si kolko chcem ...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Totálna nuda. Čakal som, že aspoň pri konci sa do tej stodoly dostanú zombíci
Ináč naskytla sa otázka, kde bola Judith keď ukázali záber ako kráčajú po ceste vedľa seba. Tak tu je vysvetlenie 
-
Old Dirty Bastard
Guru
Judith mal v ruksaku Eugene 
Toto je tak nechutne nudný seriál už, že nechápem ako to, že je taký úspešný a prečo ho vlastne aj ja ešte pozerám. Asi preto, že som s ním už došiel tak ďaleko a vzdať to nechcem.
Posledná časť vrchol debilizmu, nelogiky a nudnosti.
Posledná časť vrchol debilizmu, nelogiky a nudnosti.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Presne si to vystihol 
-
redliner
King
Začína to byť teda riadna nuda... Talking Dead. Na konci ten zombík zapichnutý niekde v polovičke stromu. wtf 
Poslednu čast som nevidel a rozmýšlam či so seriálom neseknem. Vobec ma nebaví ale stále si to pustim v nádeji že sa tam stane niečo zaujímavé a nejak výrazne sa posunie dej. Je nejak ohlásené kolko to má mať sérií ? Alebo kto čítal komix, má sa tam vôbec stať niečo zaujímave ?
ja som uz poslednu cast ani nepozrel a koncim s tymto serialom... neskutocna nuda, nic sa tam nedeje, aj v mexickej telenovele sa dej posuva rychlejsie