OnePlus One

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: OnePlus One

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tiez sa mi kamarat stazoval na jemne seknutia v hrach ktore mne idu plynulo, ale to moze byt sposobovane viacerymi faktormi takze to tazko brat v uvahu pri vybere. co sa tyka CM nenapada ma ziadna vec, kvoli ktorej by som menil z LG nadstavby. len mi tu nezacnite pisat, ze je to viac vyladene :D lebo jednoducho nie je. neustale zaplaty, snaha napodobnit poklepanie prevzate prave od LG...mne aktualizacia prisla naposledy na 4.4 a keby nepriniesla o niekolko milisekund rychlejsie reakcie niektorych featuriek tak ani neaktualizujem.
teraz nesledujem vobec kedy pride 5.0 lebo nemam dovod updateovat. honba za novsim a novsim systemom na ukor kvality mi je rovnako primitivna, ako ohananie sa benchmarkmi
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

je to subjektívne, ja používam aj buzz launcher, custom tému a ide mi všetko tutifruti
u mňa by v žiadnom prípade G2 nebol, ja si dám záležať na tom, aby to zariadenie sa mi aj páčilo a nevyzeralo ako obyčajný gýč
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

guess.whoo napísal:novsi hw? nemyslis vazne..dizajn? subjektivna vec ok, no obrovksy opo mi nepride pritazlivejsi...cm? co ti brani mat ho na g2?
Pokial mi je zname tak G2 ma už skoro dvojročnú snapdragon 800vku oproti 801 v 1+1
subjektívna vec sú aj rozmery, kto si kupuje smartphone z 5.2 palcovým displejom tak predsa nepozerá na rozmery... oba už patria do kategórie tabletofony 8)

1+1 ma rozhodne svižnejší SW žiadna nadstavba čistý android + k tomu 3GB Ram oproti 2GB v G2jke . CM v základe a môžem len pokračovať.
Rozdiel medzi G2 a 1+1 je takmer rok rozhodne sa nájdu plusy aj mínusy na oboch no mne osobne vyhovuje 1+1 G2 som mal a vrátil som ho nebol som s nim spokojný .

Dostupnosť neriešim nakupovať zo zahraničia viem a verím, že to zvládne každý. 1+1 je dokonca podla ohlasov užívateľov lepši aj ako G3 nehovoriac o G2 8) a to nie len na základe recenzii a benchmarkov.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Vdaka ->slavo<-vi, uz mam aj doma svoj a zatial maximalna spokojnost... Jedine co som zatial postrehol ze mozno nereaguje na kazdy tisici dotyk, inac plynuly ako hodinky... myslim ze bude vo vrecku nejaky ten rocik...a ten "pieskovec"vzadu je paradny... :)

Ku G2, vyzera priemerne, ked uz nech to aj vyzera nejako...
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

nz :) retne inač máme skupinu na G+ , kto chce nech sa pridá zatiaľ je nás tam 170 .Všetko fajn ľudia a zdieľame si aj pozvánky medzi sebou .
Nazov: CS OnePlus Fans
https://plus.google.com/u/0/communities ... 9517458530
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

ake temperovane sklo mi poradite na Oneplus One?

cital som na forach o Orzly, Nillkin 9H. Viem, ze ->slavo<- ma Ultimate Shield.

(bolo by super, keby ma priamo ten predajca, ktoreho mi poradite na ebay/amazon/whatever, aj temperovane sklo pre LG L90 - ak nebude, tak nevadi)

vdaka
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

na opo:
http://www.xtremeguard.com/OnePlus-One- ... NoFRC4pWzV
so zlavovym kuponom Crazy91 ziskas 91% zlavu, cize ta vyjde na nejakych 7e
jefty
Star
Star

Vdaka za radu guess.whoo

Pre moj OPO som si objednal:
Spartan Tempered Glass Screen Protector $59.99
Back Only Protector $6.99

a pre otcov LG L90 som zobral:
Screen Protector $7.99
Gold Series - Black EarBuds $39.99

Po 91% zlave to vychadza $10.44 + $5.87 shipping, takze $16.31. Parada, som spokojny :smt023
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

jefty
Star
Star

Updatli ste niekto na XNPH05Q? Ja som updatol a dnes zrejme budem downgradovat spat na XNPH44S. Na 44S som mal podstatne lepsiu vydrz baterky a odozva na doubletap to wake bola ovela lepsia.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Vydrz baterky posudit neviem. Som viacmenej zvyknuty ze za den vytrieskam 50%... + - par percent som si nevsimol, kazdopadne nenechava ma v stychu povedzme o 18tej vecer,...
Co sa tyka double tap to wake - to ide podstatne horsie, dokonca obcas sa mi zda ze akoby ani nereagovalo power tlacitko. A tak si nahovaram ci som ho zle stlacil, nestlacil, a podobne...
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Zdravím, tak odo dneška som aj ja hrdý majiteľ OPO. Kúpil som si ho spoločne s TPU vysokoodolným puzdrom a ešte mám v pláne kúpiť temperované sklo. Ak by mal ešte niekto záujem o temperované sklo alebo puzdro, viem odporúčiť seriózneho pána, ale skôr ako o 2-3 týždne to nebude... Akurát upgradujem na XNPH05Q. Viete mi poradiť nejaký dobrý launcher plus dobrú tému ktorú používate? Ešte ma zaujíma.. také ako antivírus potrebujem?
jefty
Star
Star

ahoj uNfEiL,
gratulujem k mobilu, urcite s nim budes spokojny. Aktualizaciu na XNPH05Q neodporucam, ja som upgradol a nebol som spokojny, pisal som o tom par prispevkov vyssie. Downgradol som naspat na 44S a som vysmiaty :) K tomu puzdru - podla mna je skarede, ale hlavne, ze tebe sa paci. Launcher mam defaultny, temu mam HOLO. Antivirus nemam ziadny, nepotrebujem.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Ďakujem ti, dúfam že nesklame. Predajca mi na tie aktualizácie poradil aby som do telefónu pred aktualizáciami nič neinštaloval a po nainštalovaní poslednej aktualizácie mobil 2x vypol a zapol a bude to v poriadku. K puzdru - tak mohol som vziať aj toto puzdro, ktoré má kamoš, ale nekomfortne sa mi na ňom stláčali bočné tlačidlá. Plus na tomto mám aj taký stojan ktorý je určite výhodou. Ešte som sa chcel spýtať či mi vieš odporúčať nejakú klávesnicu alebo ako si nastaviť aby som mal nad písmenami číslice ako je to napr na G2.
jefty
Star
Star

Po tom, ako som downgradol som aj ja cital ze v bootloaderi je potrebne urobit 2x WIPE CACHE a ze vydrz baterky bude v poriadku. Takze urcite po upgrade a dvoch restartoch urob aj 2x wipe cache v bootloaderi. Neboj, nie je to factory reset, ani nic co by ti poskodilo mobil. No stale to reaguje lepsie na doubletap to wake na 44S.

Klavesnicu urcite odporucam Swiftkey, po upgrade na 05Q je v Cyanogenmode uz predinstalovana, takze si ju staci zvolit ako predvolenu klavesnicu a da sa tam nastavit aj riadok s cislami nad pismenami.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Môžeš mi prosím ťa ako laikovi vysvetliť ako sa dostanem do toho bootloaderu a ako postupovať? Na to Swiftkey sa určite pozriem, dík.
jefty
Star
Star

vypni mobil > podrz volume down + power on kym telefon nezavibruje > wipe cache partition (2x) > reboot system now

Toto je v podstate navod aj pre ostatnych. Kto ma aspon aku-taku predstavu ako funguje cache, tak vie ze je dobre to cas od casu zmazat. Ja osobne mazem cache asi 1x za tyzden ... preventivne :)
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Vďaka :) Ale načo to spraviť 2x?

edit: Oplatí sa mi to vôbec robiť keď mám v podstate nový mobil a aplikácie som si nainštaloval až po aktualizácii systému? Nespraviť to tak po týždni radšej?
Napísať odpoveď