chcel by som sa spýtať ako osloviť a dať sa do reči s babou na autobusovej zastávke s babou ktorú som pred tým nikdy nevidel je tam kopa pekných báb len neviem ako nadvizať konverzáciu máte nijaké rady.typy. triky
Oslovenie
Oslovenie
Cawte mám jeden problém a to ten že si neviem nájsť babu mám 20 rokov nechodím velmi do spoločnosti len v malom kruhu partia všetko chalani a neni ani moc času.
chcel by som sa spýtať ako osloviť a dať sa do reči s babou na autobusovej zastávke s babou ktorú som pred tým nikdy nevidel je tam kopa pekných báb len neviem ako nadvizať konverzáciu máte nijaké rady.typy. triky
?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Oslovenie
Ked ju oslovis a das jej cislo, tak potom co, napises jej sms ako si napisal tu na fore, ze vsetko v kope v jednej vete bez nejakej bodky, ciarky, kde nepochopi ani co si pisal???
-
Soviet
Darca
Nasilu si hladat dievca neni bohvieco. Mal by si skorej sa tulat niekde po podnikoch, alebo robit aktivitu, ktora ta bavi a tym padom aj lepsie sa ti bude nadvazovat debata s dievcatom ak dake pri takej aktivite stretnes. Zrovna autobusova zastavka mi pride cudne miesto na nadvazovanie vztahov.
"len neviem ako nadvizať konverzáciu" - aj ked ti tu bacneme nejaku frazu, ktorou mozes zacat, tak naco to bude dobre, ked musis vediet pohotovo reagovat a vediet nedebilne odpovedat na jej odpoved. Preto je najlepsie spontanne spoznat dievca ako mat vsetko premyslene.
Niekto by dokazal zbalit babu aj na "netusis kolko je hodin?" ale ked si nesebavedomy, tak to je tazke.
"len neviem ako nadvizať konverzáciu" - aj ked ti tu bacneme nejaku frazu, ktorou mozes zacat, tak naco to bude dobre, ked musis vediet pohotovo reagovat a vediet nedebilne odpovedat na jej odpoved. Preto je najlepsie spontanne spoznat dievca ako mat vsetko premyslene.
Niekto by dokazal zbalit babu aj na "netusis kolko je hodin?" ale ked si nesebavedomy, tak to je tazke.
takže je čas si nájsť novú partiu, či už v okruhu spolužiakov, kolegov (ak pracuješ), cez spolubývajúcich, na intráku, cez hobby...Patrik222 napísal:nechodím velmi do spoločnosti len v malom kruhu partia všetko chalani a neni ani moc času
a to, že nemáš čas na chodenie do spoločnosti je len otázkou tvojich priorít...
-
vonjose
Expert
Tak si nájdi chlapca.
A teraz vážne, je tu viacero tém, kde sa tvoj problém rieši, napr.:
nechapem-ako-su-dokazu-mladi-muzi-ziska ... 90677.html
pick-up-alebo-ako-zbalit-babu-pravidla-hry-t153422.html
A teraz vážne, je tu viacero tém, kde sa tvoj problém rieši, napr.:
nechapem-ako-su-dokazu-mladi-muzi-ziska ... 90677.html
pick-up-alebo-ako-zbalit-babu-pravidla-hry-t153422.html