Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Z casti mas pravdu, preto zaruka ti po odstraneni skutocne pada ale iba na LCD. Napr. na dosku, baterku atd zaruku nestracas.Bad.boy napísal:Este mi napadlo k tej Xperii. Docital som sa ze sony na nu davalo foliu pri vyrobe a po jej odstraneni padla zaruka. Je to pravda? Pripadne mozem na tuto foliu dat tempered glass a bude to fungovat a vyzerat bezproblemovo?
pozor nie kazda folia, iba ta ktora ma logo sony, po jej odlepeni odlepis aj logo sony a neostane na mobile ziadny brand, tusim to mali niektore kusy Xperii Z, potom som to uz nevidel a to mi preslo rukami dost xperii
a realne ti to moze byt jedno, displej si tak ci tak zacvakas sam pri oprave, vzhladom na to ze telefon je skleneny a kazdy kontakt s betonom na tele bude hned vidiet a reklamaciu na displej ti aj tak neuznaju
a realne ti to moze byt jedno, displej si tak ci tak zacvakas sam pri oprave, vzhladom na to ze telefon je skleneny a kazdy kontakt s betonom na tele bude hned vidiet a reklamaciu na displej ti aj tak neuznaju
chezter: ASF foliu ma viac modelov xperii. Z,Z1c, T,V ... Napr. tecko nema logo na folii ale aj tak ti padne zaruka ak foliu strhnes
Na mechanicke poskodenie je jasne, ze sa ti to nevztahuje, no v pripade vadnych pixelov, flakov uz nepochodis. Z osobnej skusenosti ale mozem povedat, ze strhnutie ASF folie malo za nasledok "ghost touches", cize by som ju neodporucal strhavat. Iba ak strhnut a nalepit sklo, popr. vlastnu foliu.
sony bolo vzdy divne
napr. dajme tam dobry foto snimac, ale doje*** to softverovo
napr. dajme tam dobry foto snimac, ale doje*** to softverovo
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no keby si si osahal G2 a potom zobral Z1 tak ju vyhodis cez zavrete okno. mal som naraz G2,S5 a Z2. Z2 je rozmerovo, displayovo a ergonomicky (cháp drzanie v ruke) uplna bieda oproti tym dvom.
hranata, zle sa posuva v ruke ked chces trafit roh displaya, farbam som nikdy neprisiel na chut, bojis sa, ze sa opries niekde o roh stola a je po skle vzadu...Z3 je uz o nieco lepsie na tom, lepsie sa drzi aj tvary ma prijatelnejsie ale zas to je ina liga momentalne, aj ked nechapem co je na nej take drahe
hranata, zle sa posuva v ruke ked chces trafit roh displaya, farbam som nikdy neprisiel na chut, bojis sa, ze sa opries niekde o roh stola a je po skle vzadu...Z3 je uz o nieco lepsie na tom, lepsie sa drzi aj tvary ma prijatelnejsie ale zas to je ina liga momentalne, aj ked nechapem co je na nej take drahe
-
Bad.boy
Medium Professional
Vdaka za vsetky rady, nakoniec som zobral ciernu LG G2 16gb 
Neviem sice za kolko si ho kupil, no obchod turbado.sk (asi pomerne novy eshop, pobocka v presove, na heureke zatial iba pozitivne reakcie) ma 32GB verziu za 289 eur, co je podla mojho nazoru pomerne skvela cena...
Jeho cenový limit bol do 200€.. 
Vela ludi zacina s cenovym stropom a konci uplne mimo
Preto mi napadlo ze ak napisal ze vzal 16GB, ze ci ju nebral z eshopu povedzme za 260... v tom pripade by ten doplatok za 32GB verziu bol fakt takmer nic 
-
Bad.boy
Medium Professional
Nie, pouzivany v zaruke za 170 
To je velmi slusna kupa si myslim. Chlapci poradte, uz konecne po dlhej dobe idem kupit G2 ale neviem sa rozhodnut odkial zobrat. Chcel som najprv z datacomu, tam je za cca 333+ ale nasiel som potom gigastore, tam je za cca 287, zevraj SK distribucia ale nepoznam ten eshop a recenzie su aj dobre aj zle tak neviem fakt, mate niekto skusenosti? Este som objavil ingram, cena rovnaka ako na gigastore ale tiez nepoznam. S reklamaciou by mozno bol problem. Rozdiel je 40-50€, co by som aj doplatil a datacom mam tu v meste a reklamacia by mala byt bez problemov. Co myslite? 
ja som z gigastore nieco bral ale uz si nepamatam kedy ani co...myslim ze v pohode, ze by som to kludne vzal z gigastore, ten ingram nemam ani sajnu
-
Sphinx
Addict
Z gigastore 5 nákupov bez problému. .. či už osobne prevzatie alebo dobierka
-
Soviet
Darca
Idem sa poradit, snad niekoho nieco napadne.
Tak trochu sa mi podarilo rozhasit Sony Xperia mini pro Sk17i a hladam teda nahradu.
Podmienky:
- Velmi kvalitna a dlha vydrz baterky
- Cim mensi, tym lepsi
- Cim lahsi, tym lepsi
- Naj HW klavesnica (teda tlacitkovy), pripadne ak tak dotykovka co najmensia
- Fotak nieje az taka podmienka
- Aby to vedelo spustit net
- Cena co najnizsia..Do 150eur max
- Nech to vie zaznamenavat hovory a take tie zakladne veci.
Tak trochu sa mi podarilo rozhasit Sony Xperia mini pro Sk17i a hladam teda nahradu.
Podmienky:
- Velmi kvalitna a dlha vydrz baterky
- Cim mensi, tym lepsi
- Cim lahsi, tym lepsi
- Naj HW klavesnica (teda tlacitkovy), pripadne ak tak dotykovka co najmensia
- Fotak nieje az taka podmienka
- Aby to vedelo spustit net
- Cena co najnizsia..Do 150eur max
- Nech to vie zaznamenavat hovory a take tie zakladne veci.
CheZteR napísal:ja som z gigastore nieco bral ale uz si nepamatam kedy ani co...myslim ze v pohode, ze by som to kludne vzal z gigastore, ten ingram nemam ani sajnu
DikySphinx napísal:Z gigastore 5 nákupov bez problému. .. či už osobne prevzatie alebo dobierka
Kamarát sa rozhoduje medzi 1+1 a G3. Resp. telefonom do 350€. Já kedže mám 1+1 by som mu odporučil 1+1 ale kedže nemám s G3 skúsenosti tak nemôžem povedať.
Tak aký by ste mu poradili?
Tak aký by ste mu poradili?
Musim napisat aj ja, planujem kupit telefon asi dalsi mesiac.
Co chcem:
5" screen
dobra vydrz baterky,
nech nejak vyzera (nie velmi plastovo)
nech sa dobre drzi v ruke,
vlastne niech je schopny, hry nebudem hrat, takze si nepotrpim na vysokom vykone, len nech to je plynule pri beznej praci a nech to ma aky taky fotak.
cena 200eur.
Kupovat budem v UK, moj favorit je LG G3s, ale CheZter mi to pokaslal a ukazal mi Lenovo P70, ktore sa mi aj paci, hlavne ramkou a baterkou, no v UK ho nepredavaju.
Je este ina alternativa?
Co chcem:
5" screen
dobra vydrz baterky,
nech nejak vyzera (nie velmi plastovo)
nech sa dobre drzi v ruke,
vlastne niech je schopny, hry nebudem hrat, takze si nepotrpim na vysokom vykone, len nech to je plynule pri beznej praci a nech to ma aky taky fotak.
cena 200eur.
Kupovat budem v UK, moj favorit je LG G3s, ale CheZter mi to pokaslal a ukazal mi Lenovo P70, ktore sa mi aj paci, hlavne ramkou a baterkou, no v UK ho nepredavaju.
Je este ina alternativa?
@dasti555 1+1 lebo G3 je vďaka tomu zbytočne veľkému rozlíšeniu trošku nedoladená a niekedy polagováva, nehovoriac o neskutočne nízkej výdrži batérie...
Vydrz nie je az taka zla, ina alternativa by bola este G2