Nezaberaju antibiotika
Nezaberaju antibiotika
Zacalo to tym, ze ma pobolievalo hrdlo, neprestavalo, nepomahali pastilky na cmulanie z lekarne, tak som isiel k doktorke. Spravila mi vyter z hrdla, bol tam streptokok. Dala antibiotika, nepomohli. Spravila zase vyter, bol tam hemofylus (ci take nieco), dala zas antibiotika a zase nic. Uz ma vyse mesiaca pobolieva hrdlo a ani druhe antibiotika nezabrali. Spravili mi uz treti vyter, teraz cakam na vysledky, ale uz ma to nebavi. Pozrel som sa tak do zdrkadla na moje hrdlo, a vyzera este horsie asi ako vtedy ked to vsetko zacalo. Mam tam take pluzgieriky na zadnej strane hrdla. Stretli ste sa uz niekto s tym, ze by nezabrali antibiotika, hlavne ak mi ich dali po otestovani vyteru z hrdla na antibiotika ? Ako je to mozne ?
Re: Nezaberaju antibiotika
hej.. Kloktaj zasaditu vodu, cize so sodou bikarbonou a zer kopec cesnaku, par strucikov denne.. a dlhu dobu.. a kopec Ccka.. med, ak mozes.. domaci samozrejme.. ja na tom fungujem dlhe roky, lebo si nemozem dovolit dostat streptokoka, resp. tomu moc prepadnut;)
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak. Treba skusat alternativy a nedoverovat len antibiotikam, ktore nie vzdy maju pozitivny ucinok.
kazde rano jem cesnak, jem vela ovocia, C vitamin .. a ajtak mi nie je lepsie. No skusim este pridat to kloktanie.
-
harrison314
Hardcore addict
Ver ze na streptokoka ti ziaden cesnak, soda bikarbona alebo podobna blbost nezaberie, na to su iba antibiotika.
Je dost mozne, ze mas len smolu a pred doliecenim jedneho chitis nieco druhe. Pockaj si na vysledky vyteru.
Ja som mal nieco podobne a problem bol ten, ze som to prosto nevylezal.
PS: antibiotika ti zabrali, len si zmenil chorobu
Je dost mozne, ze mas len smolu a pred doliecenim jedneho chitis nieco druhe. Pockaj si na vysledky vyteru.
Ja som mal nieco podobne a problem bol ten, ze som to prosto nevylezal.
PS: antibiotika ti zabrali, len si zmenil chorobu
No to mi aj bolo cudne, ze streptokok a potom uz nieco ine, asi som mal fakt smolu, ze som chytil nieco ine. Nemam cas tyzden lezat, ale v podstate nerobim nic fyzicky narocne, vacsinu dna sedim pri PC.
-
harrison314
Hardcore addict
Aj ja som tu chorobu presedel pri PC a nepreslo to. Ale to moze byt vselico.
moznoze by som najskor skusil tie antibiotika aj cele vybrat. nie ich uzivat ako painkilleri - boli, uzijem jeden kus a ked nezaberie kaslem na ne. takze vyjest celu skatulu a potom sudit.
tie sody a priemyselne Ccko radsej na antibiotika neskusaj. poseries sa az za usami. lebo aj jedno aj druhe ti zlikviduje crevnu mikrofloru, takze radsej dake probiotika
tie sody a priemyselne Ccko radsej na antibiotika neskusaj. poseries sa az za usami. lebo aj jedno aj druhe ti zlikviduje crevnu mikrofloru, takze radsej dake probiotika
-
Scorpion90
King
Cesnakom urcite nic nepokazis
-
harrison314
Hardcore addict
Ak ma clovek nizky tlak, tak pokazi.Scorpion90 napísal:Cesnakom urcite nic nepokazis
Koho uz len vyliecil cesnak z takejto choroby? Taketo medicinske rady starej matere pomahali mozno tak pri inych horobach a to take, ktore prejdu aj same bez liekov ako napr. chripka. Nie darmo sa hovori, ze chripka sa lieci 7 dni s liekmi, 7 bez liekov. A to preto, lebo lieky su len na zmiernenie priznakov.
@jackb - dobral som obe antibiotika do poslednej tablety a nepomohlo
Neviem, ale túto sezónu sú tie choroby nejaké odolné. Dlhé roky som celú zimu každé ráno pil zázvorový čaj (polievková lyžica čerstvo nastrúhaného zázvoru) a bol som celkom dobre odolný voči chorobám. Túto zimu aj napriek každodennej dávke zázvorového čaju som bol už 2x chorý (1x aj s ATB) a pravdepodobne do týždňa budem opäť, bo momentálne mi celá família horúčkuje.
Inak moja mama si na hrdlo pochvaľuje Citrovital, ktoré používa na kloktanie. Minulého roku si tak v hrdle vyliečila nejaký stafilokok (od doktora dostala aj ATB, ale tie jej nerobili dobre, čiže ich hneď na začiatku prestala brať).
Inak moja mama si na hrdlo pochvaľuje Citrovital, ktoré používa na kloktanie. Minulého roku si tak v hrdle vyliečila nejaký stafilokok (od doktora dostala aj ATB, ale tie jej nerobili dobre, čiže ich hneď na začiatku prestala brať).
Bol som teda na tom dalsom vytere z hrdla a vysledok je: normalna flora. Takze ziadne bakterie, pritom hrdlo mam skarede, mam tam stale tie pluzgieriky a obcas ma aj pobolieva ked hltam. Wtf ? Ako je take nieco mozne ?
-
javatar
Hardcore addict
mozno trepnem ale nemoze to byt nejaka alergia? (cisty tip)
Pridavam sa k brm-ovi. Tiez som uz druhy krat chory tuto zimu, pricom tento 2. raz to "taham" uz treti tyzden...Nechapem, predtym skoro 2 roky bez choroby. Cudna zima. Najhorsie, ze som ochorel tesne pred koncom mojej vypovednej lehoty vo firme tak si vsetci samozrejme mysleli ze som sa hodil na fake PNku
Tiez som bral antibiotika a len o nieco sa to zlepsilo, hrdlo mam stale v prdeli. A bral som antibiotika, pil caje (ale len ovocne), cesnak, paralen grip, Cecko, tantum verde som kloktal, strepsils cukriky som mal
no proste od vymyslu sveta.
Teraz som v novej praci a asi si pojdem dat nejake antibiotika predpisat, ale take aby som s nimi normalne mohol pracovat.
Tiez som bral antibiotika a len o nieco sa to zlepsilo, hrdlo mam stale v prdeli. A bral som antibiotika, pil caje (ale len ovocne), cesnak, paralen grip, Cecko, tantum verde som kloktal, strepsils cukriky som mal
Teraz som v novej praci a asi si pojdem dat nejake antibiotika predpisat, ale take aby som s nimi normalne mohol pracovat.
Inak u mňa to aj bolo ako som písal vyššie.. už na druhý deň som v práci povedal, že beriem dovolenku a následne celý štvrtok-piatok som bol v posteli. Čiže túto sezónu som bol už tretí krát chorý, to asi nebolo ani keď som bol malý fagan. Našťastie z toho bola len poriadna nádcha, čiže to rýchlo prešlo. Horšie to mám doma, ešte stále všetci horúčkujú a kašlú.. už druhý týždeň.
-
Scorpion90
King
Potvtrdzujem, ze tohto roku je nejaka mimoriadna sezona na respiracne choroby. Ja som ochorel tesne po Silvestri a s malymi prestavkami som bol chory prakticky az do tohto tyzdna. 2xantibiotika bez nejakeho viditelneho ucinku. Zaujimave ale je, ze som za cely ten cas nemal ani len zvysenu teplotu, len som najskor sucho kaslal a neskor vypluval hlieny.
Ja som na tom úplne rovnako a stále ešte kašlem
Toto mam teraz, ble. Ale som rad ze nie som sam, uz som myslel ze sa mi nejako extremne zhorsila imunita tento rokScorpion90 napísal:len som najskor sucho kaslal a neskor vypluval hlieny.