...Čiže záver celého nema žiadne riešenie v podstate, je zbytočné aby som sa snažil ale stále ma to dusí celé. Je to zbytočné sa snažiť.
Stále dookola ten isty problem...
Re: Stále dookola ten isty problem...
Niekedy mam pocit akoby ma skúšala psychika či vydržim byť sám.. Ak nie tak sa s s tym budem musieť zmieriť, ak by som mal byť navždy sám bez ženy tak neumriem spokojne
Po dlhej dobe zisťujem že ak sa o niektoru snažím tak ma vždy niekto predbehne, aký to ma zmysel. Stalo sa mi to už X-ty krát ked dana osoba spoznala lepšieho než som ja, krajšieho a asi aj atraktivnejšieho. Nemá zmysel sa snažiť. V mojom okolí už fakt nie je žiadna vhodna ktoru by som mal šancu mať. Ked nejaku spoznám, vidím že prejavuje omňa záujem ale po mesiaci príde niketo kto ju namotá a som sám bez too aby sme vôbec začali spolu chodiť. A hned sa spýtať jej na vzťah nie je dobrý nápad. Skúšal som aj to ale dopadlo to že som ju stratil aj ako kamaratku.
...Čiže záver celého nema žiadne riešenie v podstate, je zbytočné aby som sa snažil ale stále ma to dusí celé. Je to zbytočné sa snažiť.
Keby zena prejavi o teba zaujem, je ti s nou fajn a zrazu pride ina, s ktorou ti je uplne super tak ktoru si vyberies ? Aky vedies zivot ? Robota a v piatok vecer niekam do baru na dve piva ? Alebo robota, zaujmove cinnosti pomimo, cvicis, zdokonalujes sa v roznych veciach...aktivny zivot ?
Zo zenou zle bez este horsie, no co ti na to povedat.... Tiez aj mne zacalo harasit ked som bol od posledneho vztahu pol roka sam, stretaval som zeny chodil s nimi von ale uz vtedy som si uvedomoval ze tym typom zien ci uz kamaratkam alebo novym kamaratkam nemam co ponuknut a to ze si zufaly zeny vycitia, co si myslim ze mne pomohlo bola absolutna banalita urobil som si vodicak na moto a len tak cestoval sam alebo s kamosmi, precistil som si hlavu a hlavne trafil svoje nove hobby kde som si vyvetral hlavu a nenormalne oddychol, najdi si nieco take ja ty, urobi ta to spokojnejsim, lepsie ako vyplakavat a potom ked budes posobit aj sa citit lepsie mozes lovit...
Bol si vôbec k tej kamoške SEXUALNY?Alastor napísal:Niekedy mam pocit akoby ma skúšala psychika či vydržim byť sám.. Ak nie tak sa s s tym budem musieť zmieriť, ak by som mal byť navždy sám bez ženy tak neumriem spokojnePo dlhej dobe zisťujem že ak sa o niektoru snažím tak ma vždy niekto predbehne, aký to ma zmysel. Stalo sa mi to už X-ty krát ked dana osoba spoznala lepšieho než som ja, krajšieho a asi aj atraktivnejšieho. Nemá zmysel sa snažiť. V mojom okolí už fakt nie je žiadna vhodna ktoru by som mal šancu mať. Ked nejaku spoznám, vidím že prejavuje omňa záujem ale po mesiaci príde niketo kto ju namotá a som sám bez too aby sme vôbec začali spolu chodiť. A hned sa spýtať jej na vzťah nie je dobrý nápad. Skúšal som aj to ale dopadlo to že som ju stratil aj ako kamaratku.
Ja to tu dookola píšem a keby len ja, že to je NUTNOST robiť pri ženách ktoré chceš.
No tak reku, bol si k nej SEXUALNY?...ak si nebol a ten druhý bol, tak asi preto to tak dopadlo ako to dopadlo
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Reku, Blastbit, furt ked sa kuknem na teba a na to tvoje byt SEXUALNY, tak mi to pride take, smiesne... ale mas pravdu no.
Blastbit, na tu tvoju radu byť sexualny som ešte nereagoval, tak sa vyjadrim teraz: Či som sexualny? Nie, niesom, a prečo?? Veľa dievčat to vadilo, či v chate, alebo naživo. Samozrejme že ju obijmem, že sa k nej pritisnem ale zase ak to prehaňam tak namňa pozera ako na uchyla. Samozrejme že to neprehaňam, ale pytal som sa jednej kamošky či jej to vadi ak je chlap taky, a odpovedala mi že ano, pretože často sa k nej takto spravaju a lezie jej to na nervy a niekedy je to vraj až obťažujúce. Preto sa snažim so všetkym s mierou. Ale na druhej strane, možno zaujímava rada, a skúsim sa naučiť to ovládať, aj ked zase pridem o mnoho dievčat, už teraz mam pocit akoby som cely limit v mojom okoli vyčerpal ako človek vyčerpava ropu.
-
Fabo
Hardcore addict
Dievcatu vadi ked si k nej "sexualny" vtedy, ked s tebou nechce mat nic tym smerom. Ked si jej sexualne pritazlivy, tak to, prirodzene, nevadi.
Otazku si musis polozit ty - ci risknes radsej to, ze budes "sexualny" a zistis ze to babe vadi, alebo sexualny nebudes, a vysumi nejaky mozno zaujem do prazdna.
Otazku si musis polozit ty - ci risknes radsej to, ze budes "sexualny" a zistis ze to babe vadi, alebo sexualny nebudes, a vysumi nejaky mozno zaujem do prazdna.
Aby si sa jej mohol dotýkať "beztrestne" mal by si mať v prvom rade také správanie, že sám z toho čo robíš nebudeš vyplašený. Musíš ísť na istotu, na poli žien nie je moc priestor pre pochybnosti o sebe. Skrátka sa musíš rozhodnúť pre jedno a za tým si ísť, naistotu
.
Ďalej, aby si sa ich mohol dotýkať, potom čo máš vyriešené tieto veci vo svojej hlave, je fakt, že by si mal aj nejako vyzerať. Potrebuješ byť sympatický, bez toho ťa do klína ani nikam inam nepustí. Hlavne dobrá vôňa veľa urobí, možno viac, ako by si si myslel. Ženy sú veľmi zmyselné, u nich krása spočíva v detailoch, ktoré ťa robia odlišným.
Son-Gohan ti napísal perfektnú radu, ktorá ti tá čosi dôležitejšie, než iba 3,14čacinku do života
. Robiť niečo, čo máš rád a prináša ti radosť do života je veľmi dôležité, to je tvoj pevný základ v živote, ktorý ti dá chuť žiť. Neviem prečo, no s týmto pevným základom sa automaticky pre istý druh žien staneš príťažlivý, nemusíš pre to nič viac robiť. Stačí aby vedeli, čo je tvoje hobby a tie, ktoré to zaujíma budú chcieť o tom s tebou debatiť, niečo ísť zažiť spoločné.
A neboj sa nič si nevyčerpal, určite nie ženy vo svojom okolí. Len potrebuješ vieru v seba, že to dokážeš a dostať konečne nejakú, aby sa tvoje presvedčenie mohlo opierať aj o niečo skutočné. To chce len čas, čas, pozorovať reakcie na konkrétne druhy môjho správania a trošku to pilovať a dolaďovať. Podľa mňa osobne z toho čo som čítal, dáš žene príliš rýchlo príliš veľa pozornosti, bez náznaku blastbitovskej sexuality
takže nad tým porozmýšľaj, ako by to šlo urobiť inak
.
Ďalej, aby si sa ich mohol dotýkať, potom čo máš vyriešené tieto veci vo svojej hlave, je fakt, že by si mal aj nejako vyzerať. Potrebuješ byť sympatický, bez toho ťa do klína ani nikam inam nepustí. Hlavne dobrá vôňa veľa urobí, možno viac, ako by si si myslel. Ženy sú veľmi zmyselné, u nich krása spočíva v detailoch, ktoré ťa robia odlišným.
Son-Gohan ti napísal perfektnú radu, ktorá ti tá čosi dôležitejšie, než iba 3,14čacinku do života
A neboj sa nič si nevyčerpal, určite nie ženy vo svojom okolí. Len potrebuješ vieru v seba, že to dokážeš a dostať konečne nejakú, aby sa tvoje presvedčenie mohlo opierať aj o niečo skutočné. To chce len čas, čas, pozorovať reakcie na konkrétne druhy môjho správania a trošku to pilovať a dolaďovať. Podľa mňa osobne z toho čo som čítal, dáš žene príliš rýchlo príliš veľa pozornosti, bez náznaku blastbitovskej sexuality
Nemám charizmu... Pretože ak som s kamošmi niekde v spoločnosti tak vždy sa nejaka nalepi alebo sa točí okolo druhých a ja akoby som bol duch. A práve preto nerád chodim s kamošmi do spoločnosti kvoli babám lebo viem že nemám šancu. Vždy sa mi darí viac ked som sám. Vraj nie som škaredý ale povedzme si takto, pred ženous sú traja chlapi, a koho si vyberie prvého? - no to krajšieho a príťažlivejšieho a HLAVNE vyššieho a to ja niesom, mám 175 cm a všetci sú odomňa vyšší. Mýslím že aj to je jeden dôležitý fakt, lenže ja proti tomu neviem bojovať. To sa nedá tak zmeniť v tvári, vo výške.. iba v správani a ešte zvýšiť kondíciu.
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2015, 11:36)
a ešte.. Robiť niečo čo mi robí radosť? áno, nesedím len doma samozrejme ale preto to tu riešim lebo stále si poviem že sa kvoli tomuto nebudem trápiť lenže mňa to stále zmôže ako cyklus dookola, napríklad som veselý človek, snažím sa trávaiť voľný čas efektívne, komunikujem s kamošmi, kamoškami ale ak mi povie jeden že ide s priateľkou von, druhý tak isto, ďalšie kamošky mi píšu že majú frajera a pýtaju sa ma ako som napríklad strávil Valentín, no čo im mám povedať?? A potom sa netráp ked ťa každý bombarduje ako sa má super, aká je jeho priateľka super, že jej priateľ je najlepší na svete a pod. a ja sa nemám o koho oprieť, že nemám lásku. Jasne, som si vedomí že treba niečo robiť ale stále to spadne na nulu, a to ani nezačnem vo vzťahu. A momentálne som si myslel že mám dobrú kamošku, bol som s ňou parkrát vonku, písali sme si často ale už to ide dolu vodou, lebo stráca omňa záujem. A stále je to tak že nejakú spoznám a nevydrží to dlhšie ako 3 mesiace, potom omňa stratí záujem postupom času. A povedať že sa nesnažím nemôžem, pretože sa sznažím byť čo najlepší.
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2015, 11:36)
a ešte.. Robiť niečo čo mi robí radosť? áno, nesedím len doma samozrejme ale preto to tu riešim lebo stále si poviem že sa kvoli tomuto nebudem trápiť lenže mňa to stále zmôže ako cyklus dookola, napríklad som veselý človek, snažím sa trávaiť voľný čas efektívne, komunikujem s kamošmi, kamoškami ale ak mi povie jeden že ide s priateľkou von, druhý tak isto, ďalšie kamošky mi píšu že majú frajera a pýtaju sa ma ako som napríklad strávil Valentín, no čo im mám povedať?? A potom sa netráp ked ťa každý bombarduje ako sa má super, aká je jeho priateľka super, že jej priateľ je najlepší na svete a pod. a ja sa nemám o koho oprieť, že nemám lásku. Jasne, som si vedomí že treba niečo robiť ale stále to spadne na nulu, a to ani nezačnem vo vzťahu. A momentálne som si myslel že mám dobrú kamošku, bol som s ňou parkrát vonku, písali sme si často ale už to ide dolu vodou, lebo stráca omňa záujem. A stále je to tak že nejakú spoznám a nevydrží to dlhšie ako 3 mesiace, potom omňa stratí záujem postupom času. A povedať že sa nesnažím nemôžem, pretože sa sznažím byť čo najlepší.
Alastor ty už mi normálne pripomínaš Leibnitza stou výškou.
Charizmu máš aj ty len ju nemáš ešte na takej úrovni..lebo asi o sebe pochybuješ,asi pôsobíš strojene pri ženách.
Možno sa snažíš len stále cosi k tomu chýba a to je SEXUALITA voči nim (
-
Fabo
Hardcore addict
Clovece, tak ak sa s tebou nejaka baba vlaci tri mesiace a ty niesi co s tym, tak sa jej nemozes cudovat ze o teba straca zaujem...
a co sa tyka toho motania sa, z toho povacsine solidny vztah nevybudujes, aj ked obcas sa postasti. Ale nie je to vobec o vyske, to uz sme tu riesili nedavno. Charizmaticky moze byt aj nizky clovek.
a co sa tyka toho motania sa, z toho povacsine solidny vztah nevybudujes, aj ked obcas sa postasti. Ale nie je to vobec o vyske, to uz sme tu riesili nedavno. Charizmaticky moze byt aj nizky clovek.
Viete čo? ja sa nato možem vys...
začal mi semester a vyzera to na fest ťažke obdobie, a asi by som aj tak teraz nemal pravidelne čas na ženu. Možno v lete zase budem nadtym filozofovať, skúsim v sebe vychytať chyby ak sa podarí. V komunikácii vraj nie som zlý
len to neviem dotiahnúť do konca, do vzťahu.
Never tomu, že mať frajerku je vždy len med lízať. Niekedy by som bol radšej sám a to myslím úprimne. Hlavne, keď treba riešiť zložitejšie problémy, ktoré sa často opakujú. Napríklad frajerka ma často upozorňuje na fakt, ako sa vyjadrujem o cudzích pekných ženách. Akože aj to chápem miestami, že sa jej nepáči, keď mám poznámku, že hentú by som
. No moc si neviem pomôcť, je to akási súčasť mňa a skrátka to ani neregistrujem, keď to robím.
No a teraz si vezmi, koľko takýchto vecí musíš vo vzťahu riešiť, resp. neriešiť pre dobro oboch. Keby beriem všetko vážne, čo mi moja povie, tak mám hlavu ako balón. No v niečom musím pravdaže aj ja ustúpiť, rovnako aj ona... je to o kompromisoch.
Ale toto ti nikto z tých šťastných párikov nepovie, že nie stále je to také ideálne, ako keď sa o tom rozprávate. V globále som aj ja spokojný, nemenil by som, máme podobné názory, podobné ciele v živote, vieme sa spolu zabaviť a pomaly sa učíme riešiť aj spoločné problémy. No keby poviem, že udržať vzťah je easy, tak si serem do huby
. Neni to easy, občas to vyžaduje skutočne pevné nervy, trpezlivosť, veľa komunikácie a prísť na to, prečo sa mi deje to, čo sa mi deje. Na druhej strane mi to však stojí za to, lebo viem, že ona urobí rovnako veľa preto, aby sme boli obaja spokojní.
Zo získania ženy netreba robiť vedu, je v podstate tak stredne náročné by som povedal. Zaujať ženu a dotiahnuť to povedzme po posteľ vyžaduje úsilie tak 6 z 10. Ak 0 je sedím na riti a plačem a 10 je idem sa roztrhať a každý deň oslovím 3 nové dievčatá. Vyser sa na výšku, vyser sa na tvár, na krivé nohy, kostnaté ruky, vyser sa na to, čo nemôžeš zmeniť. Ja mám 170 cm, mám vyššiu frajerku nvm koľko má presne, no musím sa trošku natiahnuť, keď ju chcem pobozkať
. To, že máš medzi kamošmi vyšších, nič neznamená. Prúser je, ak je vyšší a zaujímavejší... Proste moja rada, ak chceš mať v živote ženy, s kt. aj niečo bude, tak ich musíš vyhľadávať, to hlavne. Čím viac žien poznáš, tým väčšia šanca, že natrafíš na takú, s kt. bude príťažlivosť obojstranná. A potom neustále makať na svojej osobnosti, čo už vlastne robíš a to je dobre, to je veľmi dôležité, lebo inak z davu vyčnievať nebudeš. Takže si skús osvojiť vlastnosti ako drzosť, tvrdohlavosť, cieľavedomosť, vytrvalosť, vtipnosť, zodpovednosť a potom, na základe vlastných pocitov sám zistíš, či ti to sedí alebo nie. Netreba byť iným chlap, stačí vytuningovať už existujúci HW a SW a toť vše... a ženu potom nájdeš. A nezabúdaj, toto trvá dlho...
No a teraz si vezmi, koľko takýchto vecí musíš vo vzťahu riešiť, resp. neriešiť pre dobro oboch. Keby beriem všetko vážne, čo mi moja povie, tak mám hlavu ako balón. No v niečom musím pravdaže aj ja ustúpiť, rovnako aj ona... je to o kompromisoch.
Ale toto ti nikto z tých šťastných párikov nepovie, že nie stále je to také ideálne, ako keď sa o tom rozprávate. V globále som aj ja spokojný, nemenil by som, máme podobné názory, podobné ciele v živote, vieme sa spolu zabaviť a pomaly sa učíme riešiť aj spoločné problémy. No keby poviem, že udržať vzťah je easy, tak si serem do huby
Zo získania ženy netreba robiť vedu, je v podstate tak stredne náročné by som povedal. Zaujať ženu a dotiahnuť to povedzme po posteľ vyžaduje úsilie tak 6 z 10. Ak 0 je sedím na riti a plačem a 10 je idem sa roztrhať a každý deň oslovím 3 nové dievčatá. Vyser sa na výšku, vyser sa na tvár, na krivé nohy, kostnaté ruky, vyser sa na to, čo nemôžeš zmeniť. Ja mám 170 cm, mám vyššiu frajerku nvm koľko má presne, no musím sa trošku natiahnuť, keď ju chcem pobozkať
-
101solo101
Light Expert
Ak o sa mám kur*a zbaviť toho pocitu zamilovania, alebo čo to je? Tak sa s tým snažím bojovať, no vždy sa to niekde zlomí. Niekedy v novembri som šiel s kamošom do kina. On reku, vezmem nejaké spolužiačky, bude sranda. Nemal som s tým problém, čím viac ludí tým lepšie. Boli sme 4. Dievčatá som z videnia poznal, chodili sme na rovnáku školu, a sem tam na nejakej party sme sa pozdravili, no nič špecialne. Ale od toho spomínaného kina som si s jednou z nich začal ako aj písať tak sa aj dosť často stretávať. Zo začiatku to bolo len také kamarátske, vedel som že sa mi páči ale mne sa páči spusta žien. Nepríkladal som tomu nejakú špecialnú pozornosť. Začali sme sa ale stretávať čím ďalej tým častejšie, a mne to dievča nejak prirástlo k srdcu, či ako sa to vraví. Je február, z toho som asi 20 dni v zahraničí, a ja na ňu nemôžem zabudnuť. Za ten čas čo sme sa stretávali sme toho zažili veľa. No zatiaľ nebolo nič, ani len nejaký bozk. Aj keď nejaké to „túlenie“ bolo, dokocna môžem povedať, že boli aj naznaky keby som ju pobozkal tak by mi nedala facku. No nespravil som nič, z časti možno aj preto, lebo som nemal odvhahu, no z časti aj preto aby som sa zbytočne na ňu nenaviazal keď pojdem do zahraniča. Ako pozerám, už je aj tak neskoro, a mohol som ju aspoň skúiť pobozkať
Od mojej dediny k jej to mám asi 30 km a ja som ju nemal problém vytiahňuť von aj sedem krát do týždňa, a najazdiť aj cez 700km tyždenne. Len tak, niekedy sme sa vozili uplne nezmyselné po okrese. Bližšie sa poznáme asi 3 mesiace, a kedykoľvek som jej zavolal, nemala problém som nou ísť von, či už s partiou, alebo len sami dvaja. Tým som nadobudol pocit, že je tu asi nejaké obojstranné páčenia sa
Ide o to že neviem čo teraz. Vlastne viem. No city mi radia tak a rozum inak. Pretože keď sa vrátim niekedy v marci-apríli, už to nebude také ako pred tým. Teda aspoň si myslím. Dva mesiace spravia svoje. Neviem čo ďalej. Asi mi už šibe že som tu sám zavrety skoro mesiac. A tak som sa tešil, že keď sa mi podarí nájsť dobrú prácu tak tam ostanem aj roky. No nijak si to tu neužívam. A hlavne keď mám voľný čas, vtedy veľa premýšlam, čo keby som spravil toto, alebo toto.
Blastbit ma s tou sexualitou velku pravdu. A to nie len na zaciatku, pri baleni, ale aj neskor. Ja som raz mal jednu babu, s ktorou sme sa stretavali mozno 4 mesiace, ale ja som k nej vobec nebol sexualny. Akoze objal som ju, drzali sme sa za ruky, bozkavali sme sa po istom case vzdy ked sme sa stretli a ked sme sa lucili, ale bolo to malo. Chybali tam nejake prejavy sexuality pocas toho ako sme boli spolu. Potom samozrejme stratila zaujem. Teraz sa uz ani necudujem. Vtedy som si uvedomil, ze fakt treba stale udrziavat nejaky ten fyzicky kontakt a byt sexualny, bavit sa o tychto veciach, mat sexualne narazky. Samozrejme vsetko v ramci normy, ziadne prehnane uchylnosti. Aj ked si myslim, ze nemalo by to ist len z jednej strany, teda od muza, ale aj zena by mala nieco prejavovat. Ona ta byvala bola taka, ze nerobila pre vztah takmer nic, vsetko chcela aby som inicioval iba ja. Ale to je uz o inom ...
Ťažko povedať, keď chce ukončiť, ukončí. Motivácie môžu byť rôzne. Mne niečo také na škole takto kedysi trvalo viac ako rok a pol. Neviem si to troška vysvetliť, že až tak dlho a to bez držania za ruky a bozkávania. Len sme sa prechádzali, rozprávali sa, niekedy pozreli do očí, ale sexuality minimum. Určité obdobie som bol zaľúbený, potom to prešlo. Napriek tomu nejaká príťažlivosť tam bola, bez príťažlivosti by sme sa ani nezačali spolu len tak rozprávať, usmievala sa, rozšírené zreničky, niekedy nervóznejšia a tak... Stretli sme sa aj niekedy tri razy za deň, doslova niekedy si ma našla, keď bola na mňa nahnevaná, tak aj dva týždne odmlka. Ale toto sa mi stalo len s jednou...