Dva a pol chlapa / Two and half men

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Dva a pol chlapa / Two and half men

Príspevok od používateľa Hensym »

Mala zopár vtipných scén, ale ako sa hovorí, opakovaný vtip nie je vtipom a tie lesbické džouky, na jedno kopyto, časom stratili "čaro".

Inak, nemôžem si pomôcť, nie som žiadny homofób, ale teraz pri pozeraní 12. série mám iba ja taký pocit, alebo je to normálne priama a okatá pro-homo propaganda? Najprv Charlieho dcéra, vykreslená ako v pohode človek, potom gay manželstvo Alana a Waldena a adopcia dieťaťa, naprieč niekoľkými časťami tlačenie do hlavy ako môžu dvaja chlapi vychovávať dieťa, bozkávanie dvoch chlapov, ako to tomu dieťaťu nevadí a aké je to všetko v pohode.

Ešte raz, nevravím že nie je, len mi to príde ako nechutná propaganda, trochu ako "strytá reklama". Možno je to náhoda, ale neviem. Inak proti gayom nič nemám.

(snáď nemusí ísť do spoileru, je to pár mesiacov stará záležitosť)

//autoeditácia príspevku (23 Feb 2015, 9:57)
Tak som to dopozeral. Asi budem mať zase dosť svojský názor, ale mne sa to finále zdalo bombastické, podobne ako pri HIMYM, pričom väčšina ľudí si myslí opak. :)
Spoiler
Je síce pravda, že posledných 15 sekúnd s klavírmi bolo dosť odveci, a vôbec by tam byť nemuseli, ale to im odpustím, lebo posledná dvojčasť bola ukážka, ako má vyzerať vtipná časť sitcomu.

Jeden vtip za druhým, využili, že je to posledná časť, tie narážky na ich seriál a ich vlastné postavy sa objavovali odkedy Ashton nastúpil (napr. Walden: "Nemôžeš mať vlastný sitcom iba preto, že dobre vyzeráš...", niekedy v 10 sérií asi), ale v tejto dvojčasti ich bolo asi sto. Spravili si srandu zo seba ako z postáv, zhodili si vlastný seriál, okrem okatých vtípkov tam bolo aj niekoľko veľmi fajnových skrytých vtipov, ďalej rekapitulácia od Arnolda bola absolútne geniálna, divadelná scénka s Jake-om bola super a bola nostalgická. Je pravda, že Sheena trošku zbytočne zase pourážali, ale hláška s Anger Managementom bola neskutočná. :D Celé to bolo parádne, Berta a Rose nesklamú nikdy a dokonca sa mi v posledných častiach začala páčiť aj Lindsey, čo je divné, lebo som juneznášal.

Proste - celé sa mi to zdalo dosť v pohode. Podobne ako HIMYM sa narozdiel od Priateľov vybrali cestou trošku odlišného finále. HIMYM to poňali trošku realistickejším príbehom, a títo zase takým divadelným nerealistickým humorom. Čo sa mi ale nepáčilo, bola animovaná scéna keď Rose vyprávala, čo sa stalo, to bolo podľa mňa prehnané. Rovnako ako tie klavíry. Inak ale hodnotím veľmi dobre.

Inak,až včera som si uvedomil, že Sheen tam bol 8 rokov, a Ashton 4. Zaujímavé, by som povedal, že Sheen tam bol 10x viac.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

nepostrehli ste nejaké správy o dabovaní 12. série ? trebárs nejaká reklama na markíze?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No konecne som si nasiel cas a mrkol poslednu 12tu seriu, ktora je nadabovana. Pozeral to tu niekto? Trochu som nepochopil poslednu dvojcast o co im akoze islo :) Nebodaj to bola posledna cast, alebo budu dalej pokracovat?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Posledna seria bola pre mna uplne najslabsia a najhorsia. Pozeral som to original+titulky, cez Vianoce v dabingu, ale tu dabovanu som ani nedodival, pretoze ma to nebavilo divat druhykrat. Prirom serie 1 az 8 som videl snad aj 5x.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Hej, bola slabá, ale posledná dvojčasť bola totálny úlet a mne sa to strašne páčilo. Vôbec to nebolo brané seriózne, ale podľa mňa tie "interné" vtípky boli geniálne. Jediné, čo bolo prepísknuté bola animovaná scéna s Charliem, to by som vystrihol.

- Did he try anger management?
- Yes but it didn't work.

Takéto džouky z reality boli proste na nezaplatenie, bolo ich tam plno. :D
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

ja musím povedať, že som presne opačného názoru, najprv som bol skeptický, no posledné dve série bol john a ashton fantastickou dvojicou, rovnako som v tomto dabingový a mám veľmi rád prácu slovákov na dabovaní - toto je jeden z tých, ktoré mi na daných hercov sedia a nepôsobí to, že sa hlasy absolútne nehodia k tým tváram

každopádne asi som plytký :lol: osobne som zažil pomaly nepretržité záchvaty smiechu, charlie bol vynikajúci a rád spomínam, no teraz (hlavne posledná séria) si to užívam viac, bol som tak na*ratý, že to skončilo...

a posledná časť sa nijako extra náplňou, iróniu a humorom nelíšila od ostatných
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Zbytocne by to tahali dalej. Som rad, ze to ukoncili, ked Charlie sa aj tak nevrati a miestami to bolo dobreze nie ako daka telenovela o tom istom kto s kym spi atd.
Mozno The Harpers bude slusnou nahradou, ak teda sa stane skutocnostou :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Soviet: Daj k tomu viac info o The Harpers, lebo som tam prebehol co sa pise a vsade nieco ine. Ako to teraz realne vyzera s The Harpers???
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Len toto co sa pise v clanku. Vypada, ze Charlie by to chcel, no mam pochybnosti, ze sa dakedy dockame.
http://www.ew.com/article/2015/02/19/tw ... nale-react
Prílohy
2.5_men_card.png
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Cize ziadne nove a potvrdene spravy, ktore by napovedali viac k tomu, ze ci sa bude novy serial natacat alebo nie.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

fandim charliemu dufam ze sa z toho dostane a vznikne nieco ako harpers :)
Napísať odpoveď