Mačky pred vchodom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Mačky pred vchodom

Príspevok od používateľa hojko »

Ja som od maciek nasiel za tych par rokov uz kadeco. Od mysi, cez mrtvych vtakov az po zivu malu uzovku. Kde to vyhrabali, to netusim.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Ked boly prežraté, zvyšok ti nechávaly aby si u teba šplhli :smt059
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

zdravim, expertov tu bolo dost, tak mozno niekto poradi :D zasvatim vas do situacie. stari rodicia chovaju dlhe roky macku, chcem sa jej davno zbavit, lebo im robi len same trampoty a ani si to nechcu priznat, navykli si na to. kazdy den sa pre nu stara mama nervaci, ale v zapati nununu. stary otec po porazke lemravy uz x-krat skoncil na zemi, lebo sa snazil vycistit hajzel po macke, pripadne zvratky zo zeme, lebo je taka sprosta, ze dookola ohryza vsetky okrasne kvety v byte a potom z toho furt len zvracia a aj ked kvili a mravci zakazdym polhodinu, nikdy si tie dve veci nespoji.
za ziadnu cenu nechcu macku utratit, nechcu ani aby som ju vyviezol kdesi na dedinu a pripadne niekomu daroval.
najlepsie by bolo, aby proste odkvecla a vyzeralo to prirodzene.. stara je uz dost, taha jej na 20 rokov a ako tak citam, este ta bestia moze zit aj 5 rokov, na 100% oboch starych rodicov prezije..
idealne by bolo nieco bezbolestne, nieco v strave a pod.? za veterinatorom som zatial nebol a v podstate ja osobne nikdy, tak sa nevyznam.. existuje nieco take ako tabletky, ktore by ju odrovnali namiesto injekcie?
dik vopred za rady.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Aby som bol úprimný, tak starým ľuďom sú zvieratá prospešné. Ja by som to zahral, že je nejak chorá a pod tou zámienkou ju utratil u veta, alebo daroval.
Vzápätí by som však starým rodičom dal nejaké zvieratko a silno doporučujem nejakého pejska.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

mozu byt, ale nie je to pre kazdeho :) u nich to proste nejde.. stary otec je prakticky imobilny, ani z bytu nevychadza, stara mama nadvaha, bolave klby.. obaja po 70ke, cize takto.. pes urcite nie, o to by sa nemal kto starat.. ak zviera pre nich, tak maximalne andulky alebo rybicky. aj ta macka je malokedy na ociach, len ked si pyta zrat. inak si niekam zalezie a zije si svoj zivot, to nie je o tom, ze je to maznak, fakt su s nou len problemy, ktore treba riesit.
//a neda sa to zahrat ani na to, ze usla.. lebo ona neujde :// jej je tam dobre a ma vsetko, co potrebuje. byvaju na prvom poschodi, balkom stale otvoreny, chodi tam a nic..
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Tak v podstate akýkoľvek jed jej dať do jedla.
Neviem k akým chemkám máš prístup, ale ja osobne by som použil kyanid. Prakticky bezbolestné, v dostatočne vysokej dávke je do pár minút po nej. Akorát to bude asi trochu okaté, keď sa nažere a hneď odkvecne.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

to by sa zasa dalo uhrat, ale aj chcem, aby to bolo co najbezbolestnejsie. uz len z toho dovodu, ze by to bolo podstatne napadnejsie, ak by po nazrani zacala zjapat, grcat a co ja viem co. to uz mi pride rozumnejsie ju predavkovat praskami na spanie. je to rozhodne dostupnejsie ako napr. taky kyanid.. ten v bale ani jednote nekupim.. to mi ho predas alebo mam extrahovat zo 100 kil mandli?
TheMEMBER
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TheMEMBER »

Ak ju nechces zabit, tak skus este dokupit novu macku, nejaku mladu. Nozno to tu staru odvykne robit somariny a mozno sa jej bude dat lahsie zbavit - niekam zaviest prec.
Napísať odpoveď