Facebook neskutocne zerie baterku

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
qwerty-xyz

Facebook neskutocne zerie baterku

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:| vcera sa mi aktualizoval facebook. MUSEL som si k nemu nainstalovat messenger. uz ma nepustilo mojim starych sposobomm ze nainstalovat neskor, jednoducho uz ma nepustilo do sprav.

nepouzival som aplikaciu ani nepisal s nikym ani nic, 40 % baterky slo dole v podstate za hodinu. Ja nechapem ako.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Facebook neskutocne zerie baterku

Príspevok od používateľa Bad.boy »

zozen si Facebook Lite. Je to apka urcena pre krajiny 3 sveta kde nemaju tak vykonne telefony. Zabera do 500kb po nainstalovani a je to plnohodnotny FB. Sice je trosku strohejsi ale funguje v poho a daju sa z neho posielat spravy takze netreba massanger ;)
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

tak tak, ako pise vyssie, original facebook je otrasny, neskutocne zerie baterku, je zbytocnost ho pouzivat, rovnako mozes pouzit Lite, alebo prehliadac..
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

alebo pouzivaj greenify
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pripadny odinstaluj a necum na tu modru chu**** aj na telefone :P
qwerty-xyz

v kontakte s ludmi musim byt. :| kazdopadne skusim LITE verziu. nemam na vyber. teraz som to skusil otestovat, baterku som dobil do plna, facebook odinstaloval, restartol mobil, znova nainstaloval a katastrofa, slo to dole o 30% za nejakych 40 minut .... masaker proste. telefon zahriaty fajne, no nechapem .....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

neviem či je chyba vo facebooku, alebo len nejakým spôsobom nie je kompatibilný s tvojím mobilom. Ja napríklad žiadne takéto prejavy nepozorujem, či mám fb alebo nemám baterka drží cca rovnako. Takéto niečo čo spomínaš som ale pozoroval pri viberi (alebo whatsup alebo niečo z toho), kde mi mobil nevydržal ani pol dňa, pritom každému to fungovalo v pohode.
qwerty-xyz

ja pri vcerajsej aktualizacii facebooku, predtym to slo v pohode. teraz skusam tu lite verziu, stiahol som to z androidpolice stranky. tak hadam to je v pohode. ide to fajn. vyzera to sice ako na starom symbiane, ale tak aspon je uz telefon studeny, a baterka uz hadam takto dole nepojde ....
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Pouzi Greeenify nanho. Ja osobne pouzivam len messanger, fb feed je aj tak zbytocny a ked nahodou nieco potrebujem tak idem cez prehliadac.
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Ktorý Facebook Lite máte na mysli? FastLite For Facebook alebo Social Lite? Lebo nainštaloval som FastLite For Facebook a zaberá to 5 MB.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

M&M
Light Professional
Light Professional

Zdravím, večer keď som šiel spať mal som rovných 50% baterky. Dnes rano 31%. Vo využití som zistil že na vine je Facebook ale ako je to možné keď doteraz sa mi to nikdy nestalo? A co vlastne znamená ta aktivita na pozadí? Aj využitie batérie mam okolo 13 hodín co bežne mam max. 5 a uz je baterka vybita. Otázka je co ten Facebook cez noc robil? Aj wifi som mal vypnuté.
Prílohy
image.jpg
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Choď cez Nastavenia -> Všeobecné -> Osviežovanie apl. na pozadí -> a tam budeš mať možnosť to vypnúť pre všetky appky alebo si vyberieš zo zoznamu, pre ktoré konkrétne. Tá aktivita na pozadí znamená, že ti na pozadí bez tvojho vedomia obnovuje obsah a sťahuje dáta (či už wifi alebo mobilné) a appka tak ostáva viac "fresh". Pokiaľ to vypneš napr. konkrétne pre Facebook, tak odkedy zavrieš appku až po ďalšie jej otvorenie sa nenačíta nový obsah automaticky počas tej doby nečinnosti, ale až po tom ako tú appku otvoríš.
M&M
Light Professional
Light Professional

ale ak zavriem appku a budem mat zamknuty telefon tak normalne mi pride upozornenie? a cim to je vlastne ked doteraz mi to vobec nerobilo a az teraz odrazu zacalo? to osviezovanie apl. na pozadi mam zapnute stale
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

nepride ti upozornenie, az ked zapnes appku
M&M
Light Professional
Light Professional

tak ja to skusim tak nechat a ked to bude zrat dalej tak to vypnem, no nechapem preco to spravilo teraz prvykrat
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

M&M napísal:ale ak zavriem appku a budem mat zamknuty telefon tak normalne mi pride upozornenie? a cim to je vlastne ked doteraz mi to vobec nerobilo a az teraz odrazu zacalo? to osviezovanie apl. na pozadi mam zapnute stale
Zaujímavé je to, že ja mám osviežovanie aplikácií na pozadí vypnuté, ale notifikácie mi chodia, či už Messenger, ale aj z Facebook apky ak niečo niekto komentuje napríklad. Baterka tak drží v pohode.
qwerty-xyz

:? ja som odinstaloval LITE a nainstaloval naspat normalny FB ale nastavil som ho podla odporucania z XDA developers forum ,... tam sa to kdesi rozoberalo pre S4 ku a podla toho som nastavil aplikaciu, a zatial v pohode. :| nechapem kde presne bol problem.
M&M
Light Professional
Light Professional

hd_ napísal: Zaujímavé je to, že ja mám osviežovanie aplikácií na pozadí vypnuté, ale notifikácie mi chodia, či už Messenger, ale aj z Facebook apky ak niečo niekto komentuje napríklad. Baterka tak drží v pohode.
mozes potom hodit screen vyuzitia baterky ked budes mat uz prazdnu? hlavne to vyuzitie a pohotovostny rezim ma zaujima.
Napísať odpoveď