nepouzival som aplikaciu ani nepisal s nikym ani nic, 40 % baterky slo dole v podstate za hodinu. Ja nechapem ako.
Facebook neskutocne zerie baterku
-
qwerty-xyz
Facebook neskutocne zerie baterku
nepouzival som aplikaciu ani nepisal s nikym ani nic, 40 % baterky slo dole v podstate za hodinu. Ja nechapem ako.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook neskutocne zerie baterku
zozen si Facebook Lite. Je to apka urcena pre krajiny 3 sveta kde nemaju tak vykonne telefony. Zabera do 500kb po nainstalovani a je to plnohodnotny FB. Sice je trosku strohejsi ale funguje v poho a daju sa z neho posielat spravy takze netreba massanger 
tak tak, ako pise vyssie, original facebook je otrasny, neskutocne zerie baterku, je zbytocnost ho pouzivat, rovnako mozes pouzit Lite, alebo prehliadac..
alebo pouzivaj greenify
-
Soviet
Darca
Pripadny odinstaluj a necum na tu modru chu**** aj na telefone 
-
qwerty-xyz
v kontakte s ludmi musim byt.
kazdopadne skusim LITE verziu. nemam na vyber. teraz som to skusil otestovat, baterku som dobil do plna, facebook odinstaloval, restartol mobil, znova nainstaloval a katastrofa, slo to dole o 30% za nejakych 40 minut .... masaker proste. telefon zahriaty fajne, no nechapem .....
-
audiotrack
VIP
neviem či je chyba vo facebooku, alebo len nejakým spôsobom nie je kompatibilný s tvojím mobilom. Ja napríklad žiadne takéto prejavy nepozorujem, či mám fb alebo nemám baterka drží cca rovnako. Takéto niečo čo spomínaš som ale pozoroval pri viberi (alebo whatsup alebo niečo z toho), kde mi mobil nevydržal ani pol dňa, pritom každému to fungovalo v pohode.
-
qwerty-xyz
ja pri vcerajsej aktualizacii facebooku, predtym to slo v pohode. teraz skusam tu lite verziu, stiahol som to z androidpolice stranky. tak hadam to je v pohode. ide to fajn. vyzera to sice ako na starom symbiane, ale tak aspon je uz telefon studeny, a baterka uz hadam takto dole nepojde ....
Pouzi Greeenify nanho. Ja osobne pouzivam len messanger, fb feed je aj tak zbytocny a ked nahodou nieco potrebujem tak idem cez prehliadac.
Ktorý Facebook Lite máte na mysli? FastLite For Facebook alebo Social Lite? Lebo nainštaloval som FastLite For Facebook a zaberá to 5 MB.
Zdravím, večer keď som šiel spať mal som rovných 50% baterky. Dnes rano 31%. Vo využití som zistil že na vine je Facebook ale ako je to možné keď doteraz sa mi to nikdy nestalo? A co vlastne znamená ta aktivita na pozadí? Aj využitie batérie mam okolo 13 hodín co bežne mam max. 5 a uz je baterka vybita. Otázka je co ten Facebook cez noc robil? Aj wifi som mal vypnuté.
Choď cez Nastavenia -> Všeobecné -> Osviežovanie apl. na pozadí -> a tam budeš mať možnosť to vypnúť pre všetky appky alebo si vyberieš zo zoznamu, pre ktoré konkrétne. Tá aktivita na pozadí znamená, že ti na pozadí bez tvojho vedomia obnovuje obsah a sťahuje dáta (či už wifi alebo mobilné) a appka tak ostáva viac "fresh". Pokiaľ to vypneš napr. konkrétne pre Facebook, tak odkedy zavrieš appku až po ďalšie jej otvorenie sa nenačíta nový obsah automaticky počas tej doby nečinnosti, ale až po tom ako tú appku otvoríš.
ale ak zavriem appku a budem mat zamknuty telefon tak normalne mi pride upozornenie? a cim to je vlastne ked doteraz mi to vobec nerobilo a az teraz odrazu zacalo? to osviezovanie apl. na pozadi mam zapnute stale
nepride ti upozornenie, az ked zapnes appku
tak ja to skusim tak nechat a ked to bude zrat dalej tak to vypnem, no nechapem preco to spravilo teraz prvykrat
Zaujímavé je to, že ja mám osviežovanie aplikácií na pozadí vypnuté, ale notifikácie mi chodia, či už Messenger, ale aj z Facebook apky ak niečo niekto komentuje napríklad. Baterka tak drží v pohode.M&M napísal:ale ak zavriem appku a budem mat zamknuty telefon tak normalne mi pride upozornenie? a cim to je vlastne ked doteraz mi to vobec nerobilo a az teraz odrazu zacalo? to osviezovanie apl. na pozadi mam zapnute stale
-
qwerty-xyz
mozes potom hodit screen vyuzitia baterky ked budes mat uz prazdnu? hlavne to vyuzitie a pohotovostny rezim ma zaujima.hd_ napísal: Zaujímavé je to, že ja mám osviežovanie aplikácií na pozadí vypnuté, ale notifikácie mi chodia, či už Messenger, ale aj z Facebook apky ak niečo niekto komentuje napríklad. Baterka tak drží v pohode.