ak si ozaj myslis ze som chodim aby som si pred random internetovymi ludmi vymyslal historky aby som pred tymi istymi random internetovymi ludmi vyzeral dobre, tak ta sklamem, nie je to tak.
Ktorú masérku by ste si vybrali?
Re: Ktorú masérku by ste si vybrali?
to ale asi nikdy nezistis, takze ta to ozaj nemusi trapit 
ak si ozaj myslis ze som chodim aby som si pred random internetovymi ludmi vymyslal historky aby som pred tymi istymi random internetovymi ludmi vyzeral dobre, tak ta sklamem, nie je to tak.
nebol by si prvy, ani posledny
statistika nepusti, minimalne v auto sekcii
statistika nepusti, minimalne v auto sekcii
ja skor nerozumiem tomu /nedosudzujem/ ze ci to tym chlapom za to vlastne stoji: sex s gumou, slecna je profi takze to bude mechanicke ako vo fabrike a este za to aj musi zaplatit.. Co je na tom take uzasne?
Pokial si niekto pichne raz do roka aj to akurat do pomaranca, tak preco nie. Neodsudzujem, je to prirodzena potreba a nie kazdy chlap ma stastie na "sex zdarma" s partnerkou alebo pripadne partnerom (proti gustu ziadny disputat). Taki su potom najlepsia klientela pre stetulky.
ono to ani nema byt uzastne, ide len o to aby si si vyprazdnil gule.
Tiež neodcudzujem tých chlapov, teda do určite miery. Ak nemám frajerku a potrebujem si vyprázdniť gule, tak to radšej "doma a zadarmo". Platiť si za to mi príde trošku úbohé, ja by som na to nemal, a hlavne by som sa strašne hanbil pred tou babou, že som musel prísť k nej. Môj inštruktor autoškoly raz povedal, keď sme šli okolo bordelu, že "Sem som našťastie nikdy ísť nepotreboval, a to nie som žiadny model.", s ním sa trošku stotožňujem.
Na druhej strane, ak má niekto peňazí fakt na vyhadzovanie a/alebo nemá hrdosť, tak to chápem.
Tie baby ale odcudzujem na plnej čiare, ale radím si ich do rovnakej skupiny ako tie, čo sú ochotné vyspať sa s niekym za pár drinkov na bare a preplatený večer.
Keď už je ale reč o tomto, do určitej miery je zaplatiť si k*rvu asi to isté, ako nasypať do baby niekoľko desiatok eur niekde na diskotéke, s tým rozdielom, že ideš na istotu. Ale neviem, ja by som do toho nešiel. Viac menej hovorím iba to, že som si myslel, že väčšina ľudí bude mať podovný názor ako ja, a pozerám, že to dosť ľudí vníma inak.
Na druhej strane, ak má niekto peňazí fakt na vyhadzovanie a/alebo nemá hrdosť, tak to chápem.
Tie baby ale odcudzujem na plnej čiare, ale radím si ich do rovnakej skupiny ako tie, čo sú ochotné vyspať sa s niekym za pár drinkov na bare a preplatený večer.
Keď už je ale reč o tomto, do určitej miery je zaplatiť si k*rvu asi to isté, ako nasypať do baby niekoľko desiatok eur niekde na diskotéke, s tým rozdielom, že ideš na istotu. Ale neviem, ja by som do toho nešiel. Viac menej hovorím iba to, že som si myslel, že väčšina ľudí bude mať podovný názor ako ja, a pozerám, že to dosť ľudí vníma inak.
-ale potrebu si ulavit ma chlap kazdy druhy den a pochybujem ze vela z nich si moze dovolit na to vyhodit mesacne cca /15x50/ 700-800€, to uz ma vecsi vyznam mat stálu partnerku.M142 napísal:ono to ani nema byt uzastne, ide len o to aby si si vyprazdnil gule.
Neviete ako najst taketo baby na intraku?
Povrava sa, ze niektore si zarabaju na skripta.... ale ako zistit ktore su to?
Isto su neposkvrnenejsie, ako ich "kolegyne" z privatov.
Povrava sa, ze niektore si zarabaju na skripta.... ale ako zistit ktore su to?
Isto su neposkvrnenejsie, ako ich "kolegyne" z privatov.
Skus zaklopat a spytat sa, ci ma skripta.
gogo: ale vsak nikto nehovori o takych castych navstevach. vacsina chlapov tam chodi sem tam, ked nemaju inu moznost a povedzme si pravdu, niektorym to pekne udiera na mozog ked nie su vybureni.
hensym: neodsudzujes ich, ale nemaju hrdost, ehm..
btw porovnal si to so sexom na diskotekach/chlastackach. ja si myslim, ze moralne je ta profesionalka lepsia. kolko krat na diskoteke narazis na emocionalne rozbitu zensku po rozchode a pod, ktora ti opita sice da, ale na druhy den je z toho nestastna a ponizena. jasne, v prvom rade sa nemala dat. ale ma ten chlap, ktory vyuzil jej stav nejaku hrdost? podla mna urcite mensiu ako niekto, kto si to vybavi navstevou nejakej stetky. je to rychlejsie, mozes si vybrat zo sirokej skaly a nikomu neni ublizene.
hensym: neodsudzujes ich, ale nemaju hrdost, ehm..
nerozumiem tomu "sem tam". Mal si na mysli, ze chlap sice stalu partnerku ma, ale obcas ked nemoze by s nou a potrebuje, tak ide za prostitutkou? Lebo to je potom od neho dost velky podraz voci partnerke.
nie, to znamena, ze ziadnu partnerku nema dlhodobo, vacsinou to riesi rucne, ale obcas sa proste ide vyburit na privat. povedzme dva krat mesacne. niektori raz. tym som myslel to sem tam, samozrejme navstevy takychto zenskych su rozne. niekto inu moznost nema, niekto nechce travit cas v pajzloch aby tam nasiel miestnu stetku a niekto je proste len opity a pride mu to ako ok napad.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
S gumou ano, zase bez gumy by som to okrem stalej partnerky teda neskusal ani inde. Co sa tyka toho, ze profi, mechanicke ako vo fabrike. No, asi budu aj take... ale zase aj kovane zabradlie si radsej nechas urobit od dobreho umeleckeho kovaca, radsej nez od hen chalana len za to, ze to urobi "za flasku" (tuto nechcem povedat, ze musi niekto svoju priatelku opijat).gogo956 napísal:ja skor nerozumiem tomu /nedosudzujem/ ze ci to tym chlapom za to vlastne stoji: sex s gumou, slecna je profi takze to bude mechanicke ako vo fabrike a este za to aj musi zaplatit.. Co je na tom take uzasne?
Sikovna profesionalka potom moze byt aj lepsia. Ciz preto, ze sa necha aj tak, jak sa beznej babe "bridi" alebo proste vie ako so sebou narabat - keby si lahla na postel a ostala lezat kym sa klient neurobi, vela by nezarobila.
Obecne, k niektorym nazorom:
To je sice pekne, ale nie kazdy ma doma s kym. Niekto je skaredy, niekto nema cas, niekto sa hanbi za problemy s potenciou, niekto proste nevie ako zbalit babu.. Takze sedi doma na riti a nesuchol si povedzme par rokov.. takto si sice zaplati, ale ma istotu, definovane co a ako a preco. Bude spokojny, pride zas.doma s priatelkou je lepsie
Odhliadnuc od spominanych pripadov ked niekto proste zbalit babu nevie, tak to nie je take jednoduche. Riziko, ze sa podari chytit nejaku nakazenu, ktora sa takto msti muzom (ano, mala pravdepodobnost, ale stava sa). Riziko neuspechu, to su potom utopene peniaze, a niekedy aj radovo viac ako ist na istotu s predajnou.zbalit nejaku na bare, diskoteke
Pri predajnej ides na istotu, na bare nikdy nevies koho najdes.
Ja osobne som k tomuto nedosiel, ale poznam ludi, co z roznych dovodov ano, a teda rozhodne proti nim nic nemam.. a keby vam to nepovedali, tak vas to nikdy ani nenapadne ze by taketo sluzby bvyuzivali.
Fabo
nemam moralny ani iny problem akceptovat prostituciu. Jednu dobu som napr. chodieval na jedno forum kde si borci vymienali skusenosti s dievcatami z privatov a vecsina tych prispevkom nebola velmi nadsena. Stazovali sa prave na tu mechanickost, nezaujem, bez vasne-to by mne osobne asi trochu vadilo, nehovoriac o tom ze to nie je zadarmo. Osobne by som radsej zobral na veceru za tych 50€ peknu inteligentnu zenu aj keby zostalo iba u konverzacie..
nemam moralny ani iny problem akceptovat prostituciu. Jednu dobu som napr. chodieval na jedno forum kde si borci vymienali skusenosti s dievcatami z privatov a vecsina tych prispevkom nebola velmi nadsena. Stazovali sa prave na tu mechanickost, nezaujem, bez vasne-to by mne osobne asi trochu vadilo, nehovoriac o tom ze to nie je zadarmo. Osobne by som radsej zobral na veceru za tych 50€ peknu inteligentnu zenu aj keby zostalo iba u konverzacie..
-
Runes
Addict
tak ja ked som potreboval zasunut vzdy som nasiel v kruhu kamaratok tu ktora potrebovala zasunut tiez
ale co sa tyka stetin tak osobne mam na to nazor taky ze vela chlapov tam ide koli tomu ze k nej si mozu dovolit to co doma nie. Ked si zoberem co som stvaral s kamaratkami a co s partnerkami je to rozdiel , zalezi od toho ci do sexu davas cit abo nie pri partnerke si viac opatrny viac ti zalezi na nej a tak. Dez to u kamaratok som dako docielil ich spokojnost a potom som sa akurat vybujacil, par krat som sa vybujacil rovno ale tie uz potom nechceli riesit kedze ich potreba nebola naplnena
Dalsie plus je ze prides za stetinou nepaci sa ti tak ides ta het, ono napr mozes mat aj ine uchylky napr samodrzky vysoke opatky latex a podobne a asi nie kazda partenrka to akcpetuje uplne v pohode mimo toho ze na prvom rande na nu nevybalis vies co toto som ti kupil natiahni si to na sbea
ta stetina to bud uz ma abo ked to doneses za daky priplatok to na seba natahne ty sa vysantis a je 
-
Fabo
Hardcore addict
gogo: ja nehovorim, ze nie su aj take... len ze to nemusi byt vzdy. Zobrat inteligentnu zenu na veceru je fajn vec, ale bohuzial to neriesi tvoju potrebu, ak tvoja potreba je zasukat si...
Plus, ako som uz pisal, nie kazdy ma moznosti/schopnosti/cas nahanat pekne inteligentne zeny ktore sa daju pozvat na veceru trebars.
Runes: Mas stastie na kamaratky
Plus, ako som uz pisal, nie kazdy ma moznosti/schopnosti/cas nahanat pekne inteligentne zeny ktore sa daju pozvat na veceru trebars.
Runes: Mas stastie na kamaratky
-
Runes
Addict
ani nie stastie ako som v inej teme pisal ze skor hubu
teda najdem mantinel mam blbe narazky sexualne a ta baba neni blba a pochopi vo co go a ked je na tom podobne, ako jedna ktora mi pisala ako dlho je sama a ze minule sa trela o paplon,
tak ked nesi puk a nazbieras odvahu tak ores pole
obe pohlavia maju svoje potreby ked mas v pohode povahu co usudzujem ze mam kedze s ludmi vychadzam a nevyzeras ako uplna opica tak proste slovo da slovo hormon da hormon a je
minule som to pocital ze nato ze 1 sex v 23 a vlastne len dva normalne v ztahy teraz zijem s toho ten 2
a mam takmer 30 tak medzi 1 a 2 vztahom som toho stihol poobracat vlastne v celku dost 
-
guess.whoo
Redeemer
ako pise Fabo - mas stastie na kamaratky

-
Fabo
Hardcore addict
Jako ja nehovorim ze som reprezentativna vzorka, ale mne sa napriklad este nestalo ze by mi baba napisala nieco takeRunes napísal:...ako jedna ktora mi pisala ako dlho je sama a ze minule sa trela o paplon,...